|
Zbyszek Ołdak |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2009-09-02, 08:09
|
|
|
Pewnie już z Pawełkim Ś.P składają coś fajnego tam w górze |
|
|
|
 |
mgr Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2009-09-02, 22:26
|
|
|
Przykra i niespodziewana wiadomosc o smierci Zbyszka nadeszla do mnie od Piotra S...ciezko w to uwierzyc...Zbyszka pamietam ze starych czasow, do tej pory mam koszulke, ktora kiedys mi okazyjnie podarowal na jednym ze zlotow. To byl czlowiek z pasja, jakich teraz malo. Pozostaje tylko wierzyc madrym i starym slowom, gdzie
"kiedy sie rodzisz wszyscy sie smieja a Ty placzesz,
kiedy umierasz wszyscy placza a ty sie smiejesz..." oby w tym bylo duzo prawdy... |
|
|
|
 |
"TWEECIAK&qu
Gość
|
Wysłany: 2009-09-03, 10:23
|
|
|
| ['] |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2009-09-04, 21:58
|
|
|
! Aż mnie w środku coś ścisnęło jak trafiłem na ten temat! Nie rozmawialiśmy wiele, ale kilka słów zawsze zamieniliśmy ze sobą. miły i ciepły człowiek, lubiłem jak opowiadał o swoich Trabantach, przeglądałem jego albumy z budowy obu (limuzyna i "odwrócony").
Jak sie kogoś widziało to aż wierzyć się nie chce, że odszedł. Żal i smutek pozostaje.
Kondolencje dla rodziny.
['] |
|
|
|
 |
Wojciech
Gość
|
Wysłany: 2009-09-05, 14:15
|
|
|
| [*] |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2009-09-08, 12:57
|
|
|
| ['] |
|
|
|
 |
b-boy trabi
Gość
|
Wysłany: 2009-09-09, 18:15
|
|
|
| [*] |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2010-10-24, 15:42
|
|
|
Hej,
Dzisiaj wspólnie z FRITZem zadaliśmy sobie trochę trudu i namierzyliśmy Zbyszka garaż.
Kliknij
Kwarera 151
Rząd 1
Nr.grobu 1
[*] |
|
|
|
 |
szymon fabianowicz
Gość
|
Wysłany: 2010-10-24, 22:25
|
|
|
| [*] |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-25, 07:03
|
|
|
| A może ktoś chciałby się wybrać świeczkę zapalić. Ja jadę na pewno termin do uzg. Oczywiście przed lub po świętach |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2010-10-25, 09:35
|
|
|
| zobaczę kiedy będę w wawie możemy się razem wybrać. |
|
|
|
 |
Kozak
Gość
|
Wysłany: 2010-10-25, 11:01
|
|
|
| Ja wymiękam, w zeszłym roku na silesi siedzieliśmy przy jednym stole i piliśmy wódkę, opowieści dziwnej treści był czar. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-10-25, 15:48
|
|
|
| jedną z chwil którą zapamiętałem było to jak byliśmy ze Zbyszkiem w Czersku , zaprosił mnie wtedy na wspólny lot (w zasadzie wzlot) balonem. Dla mnie to byl ogromny dowód przyjaźni.... Zawsze wpadał z gadżetami z logo klubu lub cześciami, zawsze uśmiechnięty i pomocny.... R.I.P ! |
|
|
|
 |
Trabanciarz DDR
Gość
|
Wysłany: 2010-10-25, 20:32
|
|
|
[*]
Wieczny odpoczynek racz mu dać PANIE,
a światłość wiekuista niech mu świeci na wieki Amen. |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2010-10-26, 20:26
|
|
|
| Zbyszek był zabawny lubił trabantowe imprezy miałem kiedyś okazję poszaleć jego limuzyną po polu w Czersku to były czasy.Teraz zostają jedynie zdjęcia i nagrania na których uwieczniony jest Zbyszek.Ale co poradzimy rodzimy się tylko po to by potem umierać takie jest odwieczne prawo zostaną po nas tylko wspomnienia.Puki pamiętamy o naszych kolegach mówiąc i wspominając ich to tak jakby nadal żyli i byli w śród nas. |
|
|
|
 |
|
|