Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
3 pytania
Autor Wiadomość
kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-03-25, 17:26   

1. Odpuścić i zapodać za te pieniądze konserwację :)
2. Założyć dodatkowe przekaźniki zaraz przy reflektorach, podłączone bezpośrednio do alternatora. Do tego założyć renomowane żarówki. Wieczorem zeskanuję (jak nie zapomnę) test żarówek z AŚ.
3. Po ściągnięciu wałka naciskaj na szklanki. Ta która będzie się inaczej zachowywać to ta zepsuta. Szklanki powinny ciężko dać się nacisnąć o około milimetr. Głowicy się nie ściąga.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2010-03-30, 11:18   

Bingo! Jeżdżąc dupowozem używam klaksonu od święta. Jeżdżąc Trabantem co chwilę. Właśnie z tego powodu że z podporządkowanych się ludzie wpieprzają przed maskę.
ja mam to samo z ciężarówką... szlag mnie trafia jak muszę zwalniać 12 ton bo jakaś dupa wjedzie i mnie zwolni po czym po 200 metrach skręci...

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-03-30, 23:09   

Na śpiących trzeba trąbić! Najlepsi są tacy co wyjeżdżają i zapominają przyspieszać. Po 200-300m dopiero im się przypomni, zaczynają przyspieszać jak już zwolnisz do ich tempa.
Zauważyłem że odkąd założyłem w Jeepku stalowy zderzak skrzynkowy to jakby odwaga wyjeżdżających nieco spadła. A piesi w ogóle przestali się wpychać na przejścia :>

Zderzacio ;)

http://picasaweb.google.p...585276364336706

XXL24H
Gość
Wysłany: 2010-04-01, 00:05   

Może to jest jakieś wyjście i powinienem sobie założyć pług śnieżny? :D W końcu ktoś by odśnieżał parking pod blokiem i skończyło by się zajeżdżanie. ;D heheheehhe

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2010-04-02, 13:53   

Najlepsi są tacy co wyjeżdżają i zapominają przyspieszać

kiedyś takiemu niedzielnemu już z dupy garaż zrobiłem w katowicach... nawet policjant powiedział, że w/g niego to ja miałem rację ino że tak dupę no to na mnie musi spaść wina.

RAV
Gość
Wysłany: 2010-04-02, 19:57   

Tiaaa-i ducato popsułeś ;P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi