Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pochwale sie...
Autor Wiadomość
gajos
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 00:59   

a temat byl o wskazniku paliwa...no ale w sumie..ILE MOZNA?

skibob
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 01:17   

maxxx to bylo do mnie albo inaczej do nas! ale ja jestem tu krocej...
ale nic sprawa wyjasniona(jak narazie ta jedna- wtajemnieczeni wiedza w czym rzecz) i tyle!
pozDDRo dla wszystkich i pa!:)

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 01:24   

Wiecie co ? Jak czytam takie tematy to mnie trafia i nie dziwię się że klub jest takiej kondycji jakiej jest. Zarówno w klubie maluchów są buraki tak samo i w CT są buraki, ale na szczęście jest ich mniejszość.Tylko problem polega na tym, że robią najwięcej hałasu. Większość tematu zdominowana jest przez posty Skiboba, W.Brzozowskiego, ale te wszystkie ich posty są takie same. Ludzie pomyślcie trochę zanim napiszecie. "Więksi bracia" podają wam jakieś argumenty a wy dalej swoje i jeszcze na nich najeżdżacie, poprzyjcie swoje wypowiedzi jakimś argumentem. Zachowujecie sie jak koleś oderwany od pługa który mówi, że Unia na nia a spytany dlaczego, odpowiada: bo nie!!!
Wy nawet nie potraficie zaakceptować tego, że ktoś może być miłośnikiem trabantów a nie mieć trabanta. Jak dla mnie to macie klapki na oczy i tyle.
Pewnie zaraz mnie pojedziecie :) tylko co mi powiecie? Żebym kupił Wartburga jak się zgadzam z Kuzynem czy Sikorem? Czy nie jestem godny jeżdzić Trabantem? Czy ze wogule głupi jestem ? :) Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać jak czytam takie kłótnie?

skibob
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 01:33   

no kurde nie widzisz ze temat zamkniety!? wszystko ok i nie ma o czym pisac...

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 02:17   

Uważam że na obu forach zostało odsiane (a raczej samo się oddzielilo) ziarno od plew. chwala obiektywnym maluchowcom! a tutaj zbyt czesto sie wypowiadaja ludzie bedacy przechodnio tylko uzytkownikami trabantow, sadze że to nic nie wnosi. ddr

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 09:09   

Panowie (skibob maxxx601 ) z przemieszczający po Bydgoszczy się chyba zapomnieli ???

Autor: skibob (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) (wyślij wiadomość prywatną)
Data: 2006-01-05 17:48:15

kamil, wydaje mi sie ze powinienes wyszczegolnic w czym popierasz pana od wartburga bo jezeli zgadzasz sie ze wszystkim to chyba powinienes zostac prezesem innego klubu...

Nikt nie bedzie mi mowic co powinienem zrobić z zwłaszcza nie ty. Jeśli chodzi o KUZYNA to ty w pieluchy robiłeś jak on poskładał 353. Więc nie obrażaj ludzi , których nie znasz i z którymi nie zamieniłeś w swoim życiu nawet słowa.

Autor: maxxx601 (---.energis.pl) (wyślij wiadomość prywatną)
Data: 2006-01-05 18:11:47

Kamilu tak naprawde nigdy w potrzebie klub nie zadzialal podobnie jak twoje gadu-gadu chyba ze interesownie a obijanie sie po zlotach w celu wzrostu autorytetu zamiast imponowac stanem traba ktory jest w agonii lub robienie czegos za kase nie imponuje mi.

Człowieku jaka jest płaszczyzna twojej wypowiedzi. Pomagam ludziom , ktorzy pomagają innym a nie tak jak jest to w twoim przypadku ,że nie potrafisz nawet podziękować za pomoc.

KMT to Don Kichot i jego giermek.

KMT już w wakacje przestało istnieć. I nie mam zamiaru się tutaj rozpisywać dlaczego i wogóle.

Co do twojej obiektywnosci i milosci do wszystkich przypomne spotaknie z Klubem FSO na ktore notabene oni was/nas zaprosili na ktorym grupka trabanciarzy izolowala sie tradycyjnie...i do znudzenia podziwiali auto Kluchy.

Opisz całą sytuację a nie tylko jedno zdanie i to w dodatku wyrwane z kontekstu.

Autor: skibob (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) (wyślij wiadomość prywatną)
Data: 2006-01-05 18:18:16

hehe i masz tu losia ktory czytac nie potrafi! maxxx na takich frajerow szkoda klawiszy w klawiaturze! sikor napisz cos madrego poprowadz dyskusje jesli sie z czyms nie zgadzasz! inteligentny typ nie pasuje!? za wysoki poziom!?

Chyba troszeczke się rozpędziłeś. Obrażając innych na publicznych stronach to tak naprawde ty stajesz sie frajerem i łosiem.

Panowie ... Troszeczke więcej pokory

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 09:59   

"a tutaj zbyt czesto sie wypowiadaja ludzie bedacy przechodnio tylko uzytkownikami trabantow"
Maxxx601 jesli mówisz o mnie to się mylisz bo już, troche czasu siedzę na tym forum (teraz po powrocie z zagranicy zmieniłem login), ale to w sumie i tak nic nie zmienia bo mozesz byc i 50 lat na tym forum, ale z takim nastawianiem to nie ma zadnego znaczenia.

kogutowsky
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 10:28   

coscie sie Wartburgowcow czepili dla mnie prawdziwy pasjonat traba to osoba ktora ma normalne auto na codzien i traba w garazu...rozumiem kuzyna jego fura jest do jazdy na codzien czasami człowiek potrzebuje troche wygody ktora trabi nie grzeszy.

Przyznam sie zekupiłem traba bo nie miałem na nic innego kasy i olewałem gdzies chore uszczypliwe uwagi, trabi dopiero pozniej stał sie hobby ...
Gdybym wtedy miał wiecej kasy kupił bym cos innego...
skoro niektorych bola słowa z forum malucha (ktorego uwazam za spoko sprezet na kjsy) to radze: poproscie admina zeby utworzył wam forum cartoontrabant.pl/forum/pokrzywdzeni

Aleksander
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 12:33   

Witam!
Czytam te wszystkie wypowiedzi i uważam, że nie chce mi się nawet zabierać głosu w tej sprawie. Nie chce mi się chwalenia trabantów jako samochodów nad samochody. Nie chce mi się naśmiewania z maluchów. A na pewno nie chce mi się gadać o innych jakie to buraki, bo mają inne zdanie niż ja.

Wg mnie istotą trabanciarstwa jest siedzenie w garażu dopieszczając swoje brum brumy. Spotykaniu się z bracią trabanciarską podczas dobrej zabawy a nie kłutni na temat kto co ma lepszego a kto jest burakiem bo sądzi inaczej.

Może Ci co jadą po maluchach są zazdrośni, że oni kupili trabiego a nie malucha? Może zdają sobie sprawę z niedoskonałości swoich samochodów ale muszą to zagłuszyć głośnymi kłutniami i przekonywaniem innych, że tak nie jest?

A ja mimo tego co wszyscy mówią nadal uważam, że mój trab jest da best :D Otto jest królem szos, szczególnie nocą (nawet jeśli mam przepaloną rurę wydechową, jeden głośnik mi przerywa, mam z przodu opony większe niż z tyłu (sic!), mam przeżartą rdzą tylną klape i cieknące okna)

PozDDRo!!

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 12:34   

Chyba powinienem się cieszyć że temat się rozwija, forum odżyło :P

ALL: Napisano wyraźnie, że CO DO TAMTYCH KWESTII JEST KOMPROMIS Z KUZYNEM I KONFLIKTU JAKO TAKIEGO NIE MA. To o co wam jeszcze chodzi?
Powiem najprościej jak się da: temat dotyczy tego że NIE UWAŻAM(Y) MALUCHA ZA WIOCHE ALE NIE POZWOLIMY TEŻ TAK NAZYWAĆ TRABANTA, jasne?
Bo atakami możecie wymoc jedną dziwną rzecz. Niech wam będzie powiem: "TRABANT TO WICHA!" O to chodziło? Zadowoleni? Myślę że "wojna" dwóch autek jest przez was interpretowana opatrznie. Tzn. wolicie o tym nie mówić bo łatwiej i problemu nie ma. Bzdury! To tak jak z przemocą na ulicach - każdy patrzy na to przez palce i następuje jej eskalacja. Pewne sprawy Trzeba powiedzieć raz na zawsze.

Trabi23: Przepraszam jeśli poczułeś się dotknięty wiesz że dażę cię dużym szacunkiem podobnie jak "trzon" GERMANA chodziło o ludzi "z zewnątrz"

Witam Kamilu! Nie ma to jak przemyślenia znudzonego pracownika! Wtrącając się nie pozostawiłeś mi wyboru, z grubsza omówiłem już sprawę więc specjalnie dla ciebie będzie krótko i zrozumiale :)
Na wstępie powiem, że bardzo mnie cieszy że w końcu wykorzystałeś pełne zdania do stworzenia wypowiedzi! Co do konkretnych przykładów nieudolności to nie będę tu tego wyciągał bo nie jest to celowe. W skócie powiem tak: KMT opierało się na dwóch solidnych podstawach tj. twoja MITOMANIA i ZAPOMINALSTWO, a że kłamstwo ma krótkie nogi stało się tak jak się stało. Nie raz i nie jedna osoba sie na tobie zawiodła. Picie do skiboba z argumentacją co do jego wieku odbieram jak chwytanie się brzytwy w przypadku braku argumentów. Równie dobrze mogę ci powiedzieć że Skibob zrobił w trabie więcej niż ty przez całe życie bo twoją polówkę ci zrobiono, i to lepiej pozno niz wcale. Dziękowałem, pomagałem nie raz a że często nie było komu bo nikt nie raczył się na spotkaniu pojawić. Za wszystkie naprawy płaciłem. A że twoja pamięć jest jaka jest?
Dziękuję i polecam się na przyszłość

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 14:08   

"Drogi Kolego Trabanciarzu" - maxxx601

""Równie dobrze mogę ci powiedzieć że Skibob zrobił w trabie więcej niż ty przez całe życie bo twoją polówkę ci zrobiono, i to lepiej pozno niz wcale. ""

Moge dodać tylko jedno ...

W tym miejscu ośmieszyłeś się i to bardzo.

Nie wiem i nie chce wiedzieć w jakim świecie żyjesz, ale żyj sobie nadal w Matrixie.

Jeśli nie jesteś czegoś pewnien w 100% to nie wypowiadaj sądów i opinii , bo wychodzi na to że jesteś kłamcą a twoją postawę mogę przyrównać do dziennika NIE, który ciągle szuka i wyciąga tanie sensacje nie opierające się na prawdzie.

Chyba lepiej by było, gdybyś Twoje stwierdzenie zamienił na pytanie ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ale widać i na to Ciebie nie stać.

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 14:39   

Mozecie sobie pisac, ze temat zamkniety, ale niestety za duzo podpalki uzyliscie i tak latwo ognisko nie zgasnie.

Karol wybacz, ze kocham motoryzacje ogolnie pojeta. Nie jestem uprzedzony do zadnej marki i czasem wsiadam do innych samochodow i nie widze w tym nic zlego. To czym czlowiek jezdzi niekoniecznie jest tym, czym sie interesuje. Bo zycie nie jest proste i nie kazdy moze sobie pozwolic na to co lubi w kazdej sytuacji. Czlowiek staje codziennie przed wieloma tragicznymi wyborami i wciaz dozy do kompromisow. Zatem daruj sobie uwagi typu Qbs jesli pijesz do mnie to skoncz bo dzis mowisz zawsze 601 a jutro powiesz ze kochasz maluchy (blacharka na zywice).

Nie rozumiem dlaczego Cie tak bardzo zabolaly dwa zdania, ktore stworzylem. Niezastanawialem sie nad nimi i nie myslalem o nikim konkretnym, ale jak wiadomo "uderz w stół..."
Zastanawiam sie tylko co mnie podkusilo, zeby te dwa zdania napisac? Szkoda ze nie wytrwalem w milczeniu, bo jednak nie warto tu juz nic dopisywac, bo to tylko pogarsza sprawe, a poza tym przysparza wrogow w ludziach, ktorych sie nawet nie poznalo :-/

"...reszta jest milczeniem..."

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 14:44   

Twój poprzedni post to same pytania z których nic nie wynika. Ciesze sie że tak teraz inaczej podszedles do sprawy. Ale nie sadze by nasze potyczki do czegos prowadzily bo temat poszedl sobie gdzies zupelnie w bok.... Nikt nie jest idealny a chodzi w koncu o sprawe, teraz kieruja nami emocje. Choc z drugiej strony lepsze to niz niedomowienia. Skonczmy wiec. Bede obserwowal temat moze pojawia sie jakies konstrutywne wnioski - ja swoje napisalem.
Dziekuje w szczegolnosci Kamilowi za zyczenia swiateczne bo tyle rzetelnie powiem ze jestem mu winien.

Pozdrawiam Wszystkich

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 14:48   

Qbs te zdania byly lekko postackie. Ale sam patrzac z dystansem tez dochodze do innych wnioskow. Nie wartosciujmy sie wiec kto jest lepszy a kto gorszy, zycie zyciem. Ale Polska jest jaka jest :/
ddr

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-01-06, 14:50   

Szkoda, że wypowiadając się publicznie nie panujesz nad swoimi emocjami .....

Trabant to nie tylko samochód, Trabant to styl życia...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi