|
Ekipa Łódź - 1wsze spotkanko w nowym roku |
| Autor |
Wiadomość |
Tito Ortiz
Gość
|
Wysłany: 2007-04-10, 23:37
|
|
|
Kurcze widzę tu na całego się kręci werbowanie ludzi na spotkania itp. :) Nawet oferty zabawy z dziećmi dajecie:P Kurcze full wypas wersja:P Wiesz Qbs na siłe raczej ludzi się nie zwerbuje, myślę że jak sami będą chcieli to przyjdą (przyjadą):) Zresztą wiedzą gdzie szukać to chyba najbardziej znana strona o Trabantach i ich właścicielach :)
Pozdrawiam wszystkich :) |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2007-04-11, 09:28
|
|
|
| Szefowa ma ludzi do pracy. dzisiaj rozdziele Wam zadania specjalne. zresztą Prorok juz dostal takie ;] |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-04-12, 00:25
|
|
|
A ja dzis pstryknalem Szefowa przy pracy, znaczy siedzaca na swym biurowym fotelu i pracujaca nad niezwykle waznymi zadaniami na kolejny dzien i jak widac ciezka to praca, w koncu nie kazdy moze byc szefowa, a szefowa ma lep obok widac pana Proroka ktory unizony wykonuje (zdecydowanie lzejsza) prace pod czujnym okiem Szefowej.
FOTO |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2007-04-12, 10:05
|
|
|
no wlasnie. praca szefowej to bardzo odpowiedzialna funkcja.
jeszcze mam taka propozycje co do stanowiska Wnuqa w naszej ekipie: po moich ostatnich doświadczeniach na drodze i udziale w stluczce moge spokojnie powiedziec ze Wnuqu ma posade jako radca prawny i doradca w sprawach policyjnych
to byłoby na tyle |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-04-13, 14:22
|
|
|
No dobra zeby nie było, że szefowa w ogóle sie obija cały czas to pokaże jak dzielnie pracuje przy moim trabancie obecnie
FOTO 1
FOTO 2 |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2007-04-13, 15:57
|
|
|
3 godziny z wiertarką....
do tej pory mam chorobe wibracyjna |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 00:36
|
|
|
| mmmm... chorobe wibracyjną powiadasz... a jak ona sie objawia? |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 08:57
|
|
|
jakbys nie wiedzial
Prorok, masz minusa wpisanego do akt |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-04-14, 23:11
|
|
|
No dobra ale tak powaznei teraz to:
PRZYPOMINAMY O SPOTKANIU TRABANCIARZY Z ŁODZI. NIEDZIELA 15.04, PUB 4X4 NA ROGU WSCHODNIEJ I POMORSKIEJ, GODZINA 18. OBECNOSC OBOWIAZKOWA!!! |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2007-05-04, 22:06
|
|
|
otoz jako szefowa wszem i wobec oglaszam!
spotkanie Trabanciarzy okręgu łódzkiego odbedzie sie w niedzielę 13 maja o godzinie 18. bedzie ono mialo miejsce na parkingu dworca kolejowego Łódź Kaliska, przy krańcówce autobusu linie 52 i 50. we wszelkiego rodzaju używki, i artykuły spożywcze prosimy zaopatrzyc sie w czasie wczesniejszym i we wlasnym zakresie. w razie ewentualnych pytan prosze dzwonic na numer telefonu moj i prosic Szefową. no i prosze potwierdzić swoją obecność na spotkaniu w tym temacie, zebym nie stala na dworcu jak głupia wiadomo co...
ps. nie zartowałam z miejscem spotkania ;] |
|
|
|
 |
|
|