|
LISTA SZCZECIN (i okolice) |
| Autor |
Wiadomość |
Janznaj
Gość
|
Wysłany: 2005-11-20, 19:55
|
|
|
Michał
gg:3643012
niebieski trab, niedlugo przeglad zrobie i bede widoczny bardziej, bo poki co chowa sie za blokiem na 5go lipca.
Jakby cos sie organizowalo, to ja sie jak najbardziej pisze.
Pozdro601 |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2005-11-21, 15:25
|
|
|
| zapisany :) |
|
|
|
 |
Michał Mac
Gość
|
Wysłany: 2005-11-21, 17:09
|
|
|
Ejo ludzie, w niedziele sa zawody na "najzrecznieszego kierowce Stargardu"... z tego co wiem na pewno Krzysiek bedzie startowal, moze ja tez :P Bierzcie traby i dawajcie w neidziele do stargardu - bysmy sie pobawili :P
INFO http://www.automobilklubstargardzki.org/
PozDRRo 1.1 :P |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-11-21, 18:51
|
|
|
| na nie nie licz :p z trabem nic sie nie zmienilo a w niedziele szkola ;/ |
|
|
|
 |
Igor sq1fyi
Gość
|
Wysłany: 2005-11-29, 14:14
|
|
|
Witam.To ja w miare mozliwosci tez sie dolaczam do wszelkich dzialan.Teraz jeszcze jestem z przerwami w szczecinie ale po 15 stycznia jestem non-stop.
a co do listy to :
Igor
sq1fyi@yahoo.co.uk
gg:3873439 |
|
|
|
 |
KRZYSIEK & ULI P.
Gość
|
Wysłany: 2005-11-30, 15:09
|
|
|
| Igor moze bys tak odwiedzil kolege po powrocie z dalekich krajów. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-11-30, 17:38
|
|
|
| No to widze ze "ekipa" sie powoli zbiera ;) |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2005-12-04, 14:09
|
|
|
Ho ho, wchodzę, patrzę a tu nawet stronka www powstała, no no, coś się dzieje, tylko komu się udało zdobyć zdięcie Trabiego z kierownicą po prawej stronie? :)
Nie zapomnijcie, że ja i mój senior jesteśmy z Wami, pozdrowionka. |
|
|
|
 |
KRZYSIEK & ULI P.
Gość
|
Wysłany: 2005-12-07, 11:02
|
|
|
| ROŚNIEMY W SIŁĘ!!!! :) |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2005-12-18, 18:46
|
|
|
| No co jest? Taki był tu entuzjazm a od dwóch tygodni nowego wpisu nie ma? W sen zimowy wszyscy zapadli czy co? Trabibanty Wam pozamarzały czy pomysłów zabrakło? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-12-19, 12:57
|
|
|
| wszystkiego po trochu + swieta ;) |
|
|
|
 |
KRZYSIEK & ULI P.
Gość
|
Wysłany: 2005-12-20, 12:13
|
|
|
| Ja zajeździłem silnik ale to mnie jeszcze bardziej zmobilizowało do rozpoczęcia przebudowy mojego wspanialego autka :) |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-12-23, 06:42
|
|
|
| jak sie wydurniasz to sie dziwisz ;) oddalbym Ci swoj ale on ledwo co zyje. |
|
|
|
 |
Janznaj
Gość
|
Wysłany: 2006-01-02, 15:58
|
|
|
Korzystajac ze szczecińskiego tematu chciałbym prosić o pomoc kogoś, kto dysponuje wiedzą trabanciarską i chęcią do pomocy.
Mam mianowicie problem, z którym samemu nie mgoę sobie poradzić. Mianowicie silnik mój hałasuje strasznie(szyby w bloku wypadają nieomal), okazjonalnie sypiąc iskry spod koła pasowego.Kombinowałem trochę, ale dalej nic. Pytałem na forum technicznym,ale też niewiele to dało.Gdyby jakiś szczeciński Trabanciarz(lub Trabanciarka) mógł zerknąć na moją padakę i pomóc, byłbym wdzięczny dozgonnie i dłużnikiem jego byłbym do końca życia.
Mam jeszcze w opcji doholowanie trabika na lotnisko w Dąbiu do słynnych tamtejszych magików, ale niestety to rzecz jasna kosztować będzie i rodzice mogą mieć obiekcje.
Gdyby ktoś chciał wyprodukować trochę dobrej karmy to proszę o wiadomość na gg:3643012/kom:663870430.
Mam nadziję, że mojego trampka jeszcze da się odratować
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Igor sq1fyi
Gość
|
Wysłany: 2006-01-08, 14:42
|
|
|
| Witam.Jeżeli sie wstrzymasz do polowy lutego to moge razem z pewnym kolega zwanym Hansem podjechac do Ciebie i wtedy zobaczymy co jest z Twoim wozem.Nie moge wczesniej bo do 15 lutego jestem jeszcze na statku wiec nie dam rady.pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|