|
Zlot Trabantów na XVIII Święcie Kwiatów, Owoców i Warzyw w S |
| Autor |
Wiadomość |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-20, 18:18
|
|
|
| He he he do buder przeszedl samego siebie :P hehehehe dawajcie zdjatka bo jak najwiecej. |
|
|
|
 |
Pietruszewski Maciek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-20, 20:00
|
|
|
| witam ... cieszę się że zlocik sie podobał ..[ za rok będzie jeszcze lepiej ] :P pozdro dla wszystkich którzy nas odwiedzili i do szybkiego zobaczonka:] |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 18:01
|
|
|
i co z Buderem? znalazł się? |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 18:18
|
|
|
| Ludzie macie jakies fotki??jesli tak to prosilbym o jakies linki lub cosik w tym stylu:)Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 20:42
|
|
|
| Buder to chyba zgubil samego siebie :P jutro wieczorem dam link do kilku fotek ale wiem ze bylo ich wiecej !! :/ dawajcie fotki !! :D |
|
|
|
 |
citek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-22, 22:38
|
|
|
| a buder zyje i trzyma sie dobrze nie martw sie syl |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2005-09-25, 08:07
|
|
|
Zlocik był fajny ludziska popili równo nie brakowało popisów kaskaderskich oraz innych atrakcji w stylu jazda dziadka na dystansie 10m karaoke:)wszystkie zwierzęta uciekły z okolicy podczas tego spiewania;).Było jeszcze kilka innych żartów które mnie nie bawiły w stylu kosz na smieci na moim trabie i pozamieniane kable w zapłonie tego przebolec nie mogę bo sądziłem że ludzie mający traby będą szanowac samochody innych ale czasem bywa różnie jak ktos nie chodzi po trabie to stawia kosze i niszczy lakier nie mysląc co powie na to właściciel.
-----------------------
Yogi
Sokołów Podl
papirusowy trabant601s
rocznik 1985
----------------------- |
|
|
|
 |
zajace
Gość