Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
III Zlot Pojazdów Komunistycznych
Autor Wiadomość
klakson
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 11:46   

a ja moze przyjade, nie wiem, moze na 3/4, ale nie jestem pewny, ma ktos pozyczyc samochod komunistyczny? bo jezeli tak, to jezeli wleje ze 3 litry to moze napewno przyjade, ale oplaca sie? jak myslicie bedzie ciekawie, moze organizator cos gratis dorzuci? dla mnie moze byc hot-dog, albo wycieraczki do kraza. chyba mieszkam w warszawie i to troche za daleko. tak, stanowczo za daleko.
pozdrawiam

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 12:58   

Byłem wczoraj w Czersku tak przy okazji na rekonesans. Nie mogłem znaleźć tego placu. Pojechałem tak jak jest napisane na głownej to dojechałem do jakiegoś domu ze stadniną przed którym stało kilka TIRów. Potem cofnąłem się i pojechałem jakąś taką małą dróżką wzdłuż fosy. Auto sie na niej tak przechylało że mało sie nie przewróciło. Jakiegoś większego placu z oświetleniem ni widu ni słychu :? To gdzie w końcu ma być ten zlot?!

Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-07-15, 05:21   

Jeśli tylko autko dopisze to oczywiscie ze wpadam i ja :D

picia353
Gość
Wysłany: 2005-07-15, 21:55   

tarnobrzeg :) czy zabiezecie zesobą jedno zbłąkane 353 z rzeszowa??????

Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-07-16, 00:43   

Czy ktos przez skierniewice planuje wyruszyc ?? bo mozna pojechac jedna duza zwarta grupa. jak narazie ze skierek wyrusza 3 trabiki ktos chce sie dolaczyc to dawajcie na maciekch@skierniewice.org albo 604-579-489 pozdrawiam Chybol

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-07-16, 12:08   

Acha bym zapomniał. Wszyscy którzy będą jechali przez Wisłę w Gorze, lub lecieli do Czerska od Grójca, niech zarezerwują sobie pół do godzinki na stanie w korku, bo nasi dzielni drogowcy remontują droge zaraz za mostem i od ronda robią sie fajniutkie zatory.

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-07-16, 20:56   

Uważam się za raczej poważnego człowieka

Powaga zabija powoli ;-)

Ja jeszcze nie zrobiłem tej podłogi, w poniedziałek znów sie biorę. kurczee, tam są 4 warstwy farby, jak ja to zdejmę? :0 flex mi dymi...

Ale tak czy inaczej pojadę, choćby u Lewego w bagażniku albo na rowerze ;-)

Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-07-18, 12:40   

A ja mam ostatnie pytanie do organizatorow w zwiazku z oplatami jak to wkoncu jest kazda osoba placi po 40zł i jeszcze + 10zł od samochodu czy wszyscy placa po 50zł za caly zlot ??

Tak btw to ja bede napewno a ze mna jeszcze jeden helmut.

Pozdrawiam

Chybol

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-18, 13:15   

Chybol - na głównej stronie od dawna jako pierwsza informacja wisi info o zlocie. I jest tam taki fragment:
Ceny:
# zlotowicze - 40 zł za osobę (cena za cały zlot - od piątku do niedzieli)
# zlotowicze bez noclegu (z parkingiem na terenie zlotu) - 10 zł za osobę za dobę (od 8:00 do 20:00)
# osoby zwiedzające - 5 zł za osobę (dzieci do 100 cm wzrostu wchodzą za darmo)

Co tu jest niejasnego? Nocujesz - 40zł. Nie nocujesz - 10zł za dzień.

Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-07-18, 16:08   

Tylko sie zamotalem jak czytalem bo jeszcze cos tam bylo ze dycha oplata zlotowa. a chcialem sobie pieniazki rozplanowac :) i tylko chcialem byc pewiem :)

Dzieki Piotrus za rozjasnienie sprawy. Do zobaczenia na zlocie :)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-07-18, 23:09   

Halo Sikor!! Halo Sikor!! kiedy jedziecie to gdzies sie stykniemy!! i bedzie fajnie jechac juz w pare wozow:))

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-07-18, 23:53   

Pewni w piątek poźnym popołudniem to zależy od kumpla tylko nie wiem czy będziemy walić przez Wawę czy przez Piaseczno. Dam jeszcze znać. Jak na razie jest nas cztery wartburgi może będzi jeszcze jeden i prawdopodobnie jedna Łada.

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 00:00   

no spoko jak mozesz na gg daj znac to sie dogadamy.......:)) masz nr do mnie 6934748....Pozdrawiam

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 23:26   

No to EXTRA.......i wypadla rodzinna imprezka........ i nie wiem czy sie pojawie....... ;((((

Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-07-20, 11:46   

Nie bedzie tak zle Pawel u nas trabi sie sypnal przed wczoraj rozrusznik padl swiece olejem zarzucilo {mowa o 1,1) wachacz zapierdziela jak dziki i sie nie poddajemy robimy pelna para ;D zlocik bedzie udany :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi