|
ZLOT POLACZONY |
| Autor |
Wiadomość |
yarema47
Gość
|
Wysłany: 2005-02-27, 22:22
|
|
|
.
Ciężko pogodzić wszystkich...
.
Kto nie jedzie do Łodzi, niech przyjedzie 12 marca do Gliwic na godzinę 15 na parking na tyłach radiostacji gliwickiej. (radiostacja mieści się przy ulicy Tarnogórskiej a wieżę widać prawie z każdego miejsca w mieście)
. |
|
|
|
 |
Rudaaa
Gość
|
Wysłany: 2005-02-28, 16:27
|
|
|
| szkoda, że mam wtedy zajęcia na uczelni...a tak chciałam jechać...Trabim, o ile do tego czasu byłby zdrowy i opłacony lub malaczem dobrego kolegi:) no, ale będziemy w szkole...coż, bawcie się dobrze:))) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-28, 22:30
|
|
|
chetnie pojade na taki połaczony zlot ale.... nie wczasie kiedy mamy TRABIMANIĘ to chyba zrozumiałe?
Ale z kolei jak są maluchy ktore nie pojada na slask... zapraszamy |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2005-03-01, 22:26
|
|
|
| ja sie przykulam jak juz Jaremie oznajmilem sam raczej nie bede niom no to Do Zo tymczasem mam prosbe do Wolfa napisz do mnie na gg bo ty chyba masz maluszka 600 napisz a nie pozalujesz |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-03-02, 12:04
|
|
|
Właśnie Wolfiku, to Wasz zlocik, na którym my, Trabanciarze, będziemy tylko gośćmi. A taki prawdiwy zlot połączony możemy zrobić w terminie, w którym wszystkim będzie pasowało. My jedziemy do Łodzi, ale czekamy na nowy termin. Miłego spotkanka |
|
|
|
 |
wolf_iq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 20:20
|
|
|
Wiec napewno bedzie to zlot na skruszenie lodow, ale licze ze troche was bedzie.
Nas powinno tez byc troche,ale wiadc ze coraz wiecej mamy wsponych tematow.
Komu sie niechce przyjechac mowie od razu niech zaluje |
|
|
|
 |
SZPYROL
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 15:12
|
|
|
| Cześć mam pytanie?? kto jedzie na ten zlocik z Rybnika albo przejezdza przez Rybnik to dajcie znać to sie gdzieś umowimy to pojedziemy jakąś wiekszą grobką, bo zemną juz pojadą 2 traby i ze 2 malacze chyba to jak są jacyś chętni to mogą sie przyłączyć. Acha miło widziane osoby ktore wiedzą gdzie znajduje to miejsce w Gliwicach gdzie jest ta radiostacja.narazie pozdrawiam cześć |
|
|
|
 |
wolf_iq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 23:13
|
|
|
Wiec tak od nas jada z rybnika ,spotykaja sie na dzien dzisiejszy o 14 na parkingu z sklepu REAL a dokladniej kolo parkingu szczerzonego.
Wiec mozecie ekipa nasza jechac,to nie po bladzicie |
|
|
|
 |
wolf_iq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-08, 10:48
|
|
|
Widze ze barkuje tu pewne info a mianowicie koncowym parkingiem bedzie parking w zabrzu na PAN-ie panstwowej akademi nauk.
Jest do bardzo dlugi parking podzielony na 2 czesci ,my stajemy na czesci lewej,prawa jest przeznaczona do szalenstw.
Najwazniejsza sprawa ,wrazie wjazdu Policji nikt nic niewie kto to organizowal, takie zabepieczenie.
Jezli ktos ma probolemy techniczne itd brak przegladu lub PZU prosze to zglosci mi lub jaremie ,to wtedy upchen was w srodek zeby nikt was nie dorwal.
Planie dalej jest grill wiec prosze kielbaski wziasc.
I oto pytanie czy osoby co jada do nas, bierze ktos z was gril??czy ktos wezmie wegiel drzewny???
Jezeli niestety nikt nie bedzie mial wegla drzewnego,rozpalki, bysmy sie musili zebrac po 40-50 gr na zakup, to nie majatek.
co do odleglosci zabrze gliwice to 8km 10minut jazdy.
Jesli macie jeszcze pytania pytac:) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-03-09, 12:10
|
|
|
wrazie wjazdu Policji nikt nic niewie kto to organizowal, takie zabepieczenie
............................................
............................................
Jestem pod wrażeniem!!!!
To mu sie tu mordujemy załatwiamy papiery i zezwolenia za ktore płacimy ciezkie pieniadze, załatwiamy oficjalnie wyłacznośc na parking... zgode na przejazd Piotrkowska a "szaleństwa" na zamknietym torze wyscigowym (płatnym) a tu sie dowiaduje:
nikt nic nie wie!!!! takie zabezpieczenie?
No swietne zabezpieczenie!!!!
................................
Jezli ktos ma probolemy techniczne itd brak przegladu lub PZU prosze to zglosci mi lub jaremie ,to wtedy upchen was w srodek zeby nikt was nie dorwal.
.......................................
Jarema Ty idziesz na cos takiego? kurde ludzie co wy wyrabiacie?
jak bym był policjantem i przypadkiem to przeczytał to pierwsze co bym zrobił to zatrzymał i sprawdził wszystkie samochody!!!!
MYŚLEĆ!!!!! to przy odrobinie wprawy nie boli!!
Ale gratuluje fachowej i profesjonalnej organizacji!!!
nie wiedziałem ze tak mozna!
pozdrawiam |
|
|
|
 |
SZPYROL
Gość
|
Wysłany: 2005-03-09, 18:25
|
|
|
| Wolf my sie planujemy zebrać na parkingu naprzeciwko basenu Ruda w Rybniku czyli napewno bedziecie przejezdzać koło nas to moze ta ekipa co bedzie sie zbierać na realu to wstapi po nas my sie tam bedziemy o godz 13:30 zeby tak o 14:00 wyjechać. jeśli dali byście rade wpaść ponas tam na ten parking to dajcie znać czy mamy czekać?? zabardzo niewiemy jak tam dojechać na tą radiostacje a tak to byśmy jechali zawami. narazie pozdrawiam cześć |
|
|
|
 |
wolf_iq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-09, 20:27
|
|
|
Albo mi sie zdaje albo zal dupe ci sciska ze bez kasy i innych papierkow mozna zrobic zlot.
Po drugie kazdy ma swoje lata i rozum i wie co robi i co ryzykuje.po trzecie niejestem hamem i skur.. zeby wydawac policji osoby co przyjechaly a np zapomnialy wziasc ze soba papierow.
po 4 bezpieczenstwo jest wtedy kiedy kazdy wszytko wie co sie dzieje czy komos cos nawalilo czy ktos potrzebuje naprawy na miejscu, ja nie zostawilem i nie zosatwie na pastwe losu zadnego goscia, moze ty ale nie ja brzydal, zawsze sie rozwiazanie znalazlo, juz nie raz . Po 5 nikt z naszej ekipy nie wyda drugiej osoby, bo widze ze ty "Brzydal" jestes w stanie zadzwonic na policje i zglosic ze zlot jest niby nie legalny.Brawo gratuluje.
A ja ci powiem tak, co zlot mamy odwiedziny policji strazy miejskiej i wszytko gra.
Motto zlotu bylo i bedzie CHCEMY SIE BAWIC DOBRZE I BEZPIECZNIE.
TOBIE SIE TO MOZE WCALE NIE PODOBAC ALE JUZ ROK ORGANIZUJE ZLOTY I nikt nie narzekal.
I powiem ci szczerze jezeli bedziesz miec takie podejscie do spraw jak ja to teraz czytam, przyjaciol nie bedziesz miec.
Co do kolegow z Rybnika macie zaltwione ze was nasi zbiora, masz tu nr gg od kumpla on bedzie odpowiedzialny za zbiorke w rybiku 3717765.
Pamietac trzymac odstep,najwazniejsza regula. |
|
|
|
 |
wolf_iq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-09, 20:57
|
|
|
JESZCZE JEDNO NIE JEST NIGDZIE ZABRONIONE SPOTYKANIE SIE NA PARKINGU.
ZAWSZE WSZYTKO MOWIE WCZESNIEJ PRZEWIDUJE I MOWIE CO I JAK.
NIEWIEM CO ZLEGO WIDZISZ W TAKIM ZLOCIE JAKI BEDZIE,CHYBA ZAZDROSCISZ BO INNEGO WYTLUMACZENIA NIE WIDZE.
JA CI ZYCZE MILEGO ZLOTU UWAS W LODZI. A TY MI LEPIEJ NIE ZYCZ BO SZCZERE TO NIE BEDZIE. |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2005-03-09, 21:24
|
|
|
Wolf , wyluzuj troszke. Kolega tylko chciał pomóc. Ale z tym brakiem przeglądu czy ważnego PZU to miał rację. Takie auta nie powinny pojawiać się na drodze wogóle.
No wyjątek był na WOSP, kto był ten wie, ale to już inna bajka.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
wolf_iq
Gość
|
Wysłany: 2005-03-09, 21:47
|
|
|
Ja to wiem ale jak ktos przyjedzie to sie go nie wygoni,kazdy ma swoj rozum i jest odpowiedzialny za siebie i za innych.
PO to podaje wszytskie infomacje.
Zeby bylo bezpiecznie.I mozna bylo zdecydowac co robic w danej sytuacji:)
Ale koniec gadki ja czekam w sobote na wszystkich.
ZAPRASZAM a kto jedzie do Lodzi szerokiej drogi |
|
|
|
 |
|
|