|
Ekipy "czerwonorekich" PART TWO |
| Autor |
Wiadomość |
arek 353
Gość
|
Wysłany: 2004-04-28, 16:40
|
|
|
| Rzeszów też nie dostał kasy |
|
|
|
 |
sobol916
Gość
|
Wysłany: 2004-04-28, 18:48
|
|
|
| szczeci też na kasy na oczy nie widział |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-04-28, 20:46
|
|
|
| No to juz na pewno 14 osob... |
|
|
|
 |
Pawel "lyssy&
Gość
|
Wysłany: 2004-04-28, 21:16
|
|
|
po konsultacji z prawnikiem:
akcja zakonczyla sie 22.03
wiekszosc z nas wpisala dane na umowie 23.03
"do 35 dni" ktore sa w umowie liczy sie od 24.03 - liczy sie je wlacznie z ostatnim dniem ktory wypada dzis 28.04. liczac od jutra naleza sie nam odsetki za zwloke - nie jest to duza suma ale zawsze. ja im odsetek nie puszcze.
zapytalem tez dzis p. monike i p. olge jaki byl klucz wg ktorego szly przelewy - ale na razie cisza. moze jutro jak ich prezesa zapytam to sie dowiem wiecej. |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2004-04-29, 01:14
|
|
|
Poniewaz kilka osob pytalo sie o ewentualne moje kontakty w mediach, jestem za tym,aby poczekac jeszcze kilka dni...Jezeli nie wyplaca kasy,powiedzmy po dlugim weekendzie, nalezy wtedy zastanowic sie nad tym....Robienie smrodu w mediach to powazny temat i zanim rzuci sie konkretne oskarzenia,trzeba miec podstawy...A te kilka dni obsuwy to moze byc za malo...Zacisnijcie zeby...jezeli sprawa nie ruszy po tym terminie, zrobie wszystko,co w mojej mocy zeby temat zostal naglosniony :)))
I tak poszlo w miare gladko,skoro tak jak juz wspominalem OLEWUS "normalnym" czyli np ekipom,z ktorymi jezdzilismy wyplaci kase dopiero w czerwcu...Niestety w takim kraju zyjemy... |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-29, 07:24
|
|
|
co do procedury odsetkowej wszystko ma pzećwiczone Brzydal... i mysle ze wrzuci tu pełne info...
szkoda ze wcześniej nie wypłynęły kwestie termnów na umowach bo Łódź nie dała sobie wcisnąc umów promotorów z terminem 35 dni tylko jak było w rozmowach 14 i juz...
apropos Heyah... pamiętacie pytania pewnej agencji, wczesniej niz Polymus, która chciała malowac samochody na czerwono?
no to wczoraj widziałem juz kogo wzieli...
przynajmniej po Łodzi jeździ Warszawa z wielkim logo KitKat i głośnikami na tyle, no bo ta robótka miała byc dla Nestle...
Ciekawe czy robia faktycznie za TAXI... bo jesli tak to maja przekichane.
i jeszcze jedno... niestety smutna refleksja...
po tej całej "wojnie" zapewne mamy juz pozamiatane jeśli chodzi o jakąś kolejną współpracę bo raczej inne agencje działąją podobnie i nie wychylą się, chyba ze jest jakaś która robi wszystko jak nalezy i kiedy trzeba...
sadze ze w takich warunkach współpaca by sie potoczyła gładko bo wiemy na co nie wolno pozwolic...
che che... i jeszcze jedno... ciekawe czy zapłacili koordynatorom za to ze to trzymali w takim bajzlu... mieli podpisywac umowy, kompletowac dokumenty przed zakończeniem akcji itp. itd. :))
kase na pewno mieli dostac niemała a zamiast ich pracy my sie użeramy. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-04-29, 07:58
|
|
|
| Dla zainteresowanych - Warszawy faktycznie robią za Taxi (szczegóły tu. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-04-29, 08:47
|
|
|
Koledzy z Warszawy: na innych zasadach macie robione rozliczenie...
Wspolpraca z Polymusem - chyba i tak nie mamy na co narzekac, takie sa warunki wspolpracy w tym kochanym, ale bandyckim kraju... |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-04-29, 16:41
|
|
|
| Grzesiu... a ca co kochanym??? bo sie jakis dłuzszy czas temu w tym pogubiłem :D |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-05-04, 09:22
|
|
|
no to mamy podługim wekendzie i z tego co tu słyszeliśmy maja póści spóźnione pieniachy..
zooobaczyyyymy... @#$%$%@& ;) |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-05-04, 14:01
|
|
|
Limes juz dzwonilem....
Pani Olga powiedziala: "w tym tygodniu"
Czyli to co zawsze...gra na zwloke. |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-05-05, 07:24
|
|
|
ojojoj nieładnie nieladnie....
wiec może jednak podymimy? |
|
|
|
 |
sobol916
Gość
|
Wysłany: 2004-05-06, 21:52
|
|
|
| walą w h... normalnie już mam dosyc dziś dzwonie do księgowości do pana t.kowalczyka a on mi mowi ze umowy mojej mnie ma wiec do pani moczulskiej a ona ze dopiero doszły umowy do warszawy jak je odawalismy 25 marca koperatorowi ze szczecina.i mamy czekać do 13 maja wiec krew mnie zalewa. powodzenia w walce. |
|
|
|
 |
JAWA
Gość
|
Wysłany: 2004-05-06, 22:05
|
|
|
| ja dzis kase dostalem... nie wiem co sie stalo??? Chyba za bardzo ich pomeczylem :) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-06-23, 12:11
|
|
|
Panowie jak jest wszyscy zadowoleni?