Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ekipy "czerwonorekich" PART TWO
Autor Wiadomość
arek 353
Gość
Wysłany: 2004-04-28, 16:40   

Rzeszów też nie dostał kasy

sobol916
Gość
Wysłany: 2004-04-28, 18:48   

szczeci też na kasy na oczy nie widział

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-28, 20:46   

No to juz na pewno 14 osob...

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-28, 21:16   

po konsultacji z prawnikiem:
akcja zakonczyla sie 22.03
wiekszosc z nas wpisala dane na umowie 23.03
"do 35 dni" ktore sa w umowie liczy sie od 24.03 - liczy sie je wlacznie z ostatnim dniem ktory wypada dzis 28.04. liczac od jutra naleza sie nam odsetki za zwloke - nie jest to duza suma ale zawsze. ja im odsetek nie puszcze.

zapytalem tez dzis p. monike i p. olge jaki byl klucz wg ktorego szly przelewy - ale na razie cisza. moze jutro jak ich prezesa zapytam to sie dowiem wiecej.

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 01:14   

Poniewaz kilka osob pytalo sie o ewentualne moje kontakty w mediach, jestem za tym,aby poczekac jeszcze kilka dni...Jezeli nie wyplaca kasy,powiedzmy po dlugim weekendzie, nalezy wtedy zastanowic sie nad tym....Robienie smrodu w mediach to powazny temat i zanim rzuci sie konkretne oskarzenia,trzeba miec podstawy...A te kilka dni obsuwy to moze byc za malo...Zacisnijcie zeby...jezeli sprawa nie ruszy po tym terminie, zrobie wszystko,co w mojej mocy zeby temat zostal naglosniony :)))
I tak poszlo w miare gladko,skoro tak jak juz wspominalem OLEWUS "normalnym" czyli np ekipom,z ktorymi jezdzilismy wyplaci kase dopiero w czerwcu...Niestety w takim kraju zyjemy...

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 07:24   

co do procedury odsetkowej wszystko ma pzećwiczone Brzydal... i mysle ze wrzuci tu pełne info...

szkoda ze wcześniej nie wypłynęły kwestie termnów na umowach bo Łódź nie dała sobie wcisnąc umów promotorów z terminem 35 dni tylko jak było w rozmowach 14 i juz...

apropos Heyah... pamiętacie pytania pewnej agencji, wczesniej niz Polymus, która chciała malowac samochody na czerwono?
no to wczoraj widziałem juz kogo wzieli...
przynajmniej po Łodzi jeździ Warszawa z wielkim logo KitKat i głośnikami na tyle, no bo ta robótka miała byc dla Nestle...
Ciekawe czy robia faktycznie za TAXI... bo jesli tak to maja przekichane.

i jeszcze jedno... niestety smutna refleksja...
po tej całej "wojnie" zapewne mamy juz pozamiatane jeśli chodzi o jakąś kolejną współpracę bo raczej inne agencje działąją podobnie i nie wychylą się, chyba ze jest jakaś która robi wszystko jak nalezy i kiedy trzeba...
sadze ze w takich warunkach współpaca by sie potoczyła gładko bo wiemy na co nie wolno pozwolic...
che che... i jeszcze jedno... ciekawe czy zapłacili koordynatorom za to ze to trzymali w takim bajzlu... mieli podpisywac umowy, kompletowac dokumenty przed zakończeniem akcji itp. itd. :))
kase na pewno mieli dostac niemała a zamiast ich pracy my sie użeramy.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 07:58   

Dla zainteresowanych - Warszawy faktycznie robią za Taxi (szczegóły tu.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 08:47   

Koledzy z Warszawy: na innych zasadach macie robione rozliczenie...

Wspolpraca z Polymusem - chyba i tak nie mamy na co narzekac, takie sa warunki wspolpracy w tym kochanym, ale bandyckim kraju...

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 16:41   

Grzesiu... a ca co kochanym??? bo sie jakis dłuzszy czas temu w tym pogubiłem :D

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 09:22   

no to mamy podługim wekendzie i z tego co tu słyszeliśmy maja póści spóźnione pieniachy..

zooobaczyyyymy... @#$%$%@&#& ;)

JAWA
Gość
Wysłany: 2004-05-04, 14:01   

Limes juz dzwonilem....
Pani Olga powiedziala: "w tym tygodniu"
Czyli to co zawsze...gra na zwloke.

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-05-05, 07:24   

ojojoj nieładnie nieladnie....
wiec może jednak podymimy?

sobol916
Gość
Wysłany: 2004-05-06, 21:52   

walą w h... normalnie już mam dosyc dziś dzwonie do księgowości do pana t.kowalczyka a on mi mowi ze umowy mojej mnie ma wiec do pani moczulskiej a ona ze dopiero doszły umowy do warszawy jak je odawalismy 25 marca koperatorowi ze szczecina.i mamy czekać do 13 maja wiec krew mnie zalewa. powodzenia w walce.

JAWA
Gość
Wysłany: 2004-05-06, 22:05   

ja dzis kase dostalem... nie wiem co sie stalo??? Chyba za bardzo ich pomeczylem :)

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-06-23, 12:11   

Panowie jak jest wszyscy zadowoleni?
kasa jest?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi