|
Do admina. |
| Autor |
Wiadomość |
emi
Gość
|
Wysłany: 2008-05-18, 18:19
|
|
|
| ja już przygotowałam nasze formularze zgłoszeniowe ;) |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-18, 21:29
|
|
|
tak dodatkowo jeszcze słowo:
jak trabimaniacy jesteśmy na lekko straconej pozycji względem np. miłośników garbusa, jeepa itp. bo nie ma już dilerów trabanta, głównego importera czy autoryzowanych serwisów które możnaby namówić na sponsoring
zostają firmy-sklepy ogólnomotoryzacyjne ale...
mając 40 członków nawet tam nie mamy szans:
przykład - byłem w firmie sprzedającej i montującej tłumiki z propozycją zniżki dla klubowiczów w zamian za reklamę na stronie i... padło pytanie ilu nas jest - po odpowiedzi (prawdziwej) ok. 50 trabików właściciel tylko się uśmiechnął i stwierdził to żaden interes bo za mało nas a przecież nikt z krakowa czy gdańska nie wymieni u niego tłumika...
błędne koło - mało nas = brak sponsorów i gratisów dla członków = brak nowych członków = mało nas :(
ale może się coś ruszy w końcu...
pamiętajcie, że "Klub opiera swoją działalność na pracy społecznej członków" (cytat ze statutu) i każdy ma szansę przyczynić się swym działaniem do jego rozwoju :) |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-23, 21:19
|
|
|
Ja teraz z chęcią bym płacił składki ale na zloty nie jeżdżę z braku czasu po za tym nie wiem czemu Prezes CT mnie bloknął na gg jak nigdy do niego nie pisałem !! - piłem z nim piwo w krakowie na zlocie!! Odblokuj mnie !
po za tym,Pamiętajcie
NIE co klub może zrobić dla nas lecz CO MY MOŻEMY ZROBIĆ DLA KLUBU !
niestety jeszcze nie jestem klubowiczem ale chciałbym być
reklamuje ten klub na swoich trampkach...
xsiędzu dobrze mówisz . zgadzam się z Tobą. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-05-23, 21:33
|
|
|
| dobrze że cię ze znajomych na fotce nie wyrzucił :D |
|
|
|
 |
Wojtek
Gość
|
Wysłany: 2008-05-25, 18:56
|
|
|
| Mam prośbę do administratora. Zamieściłem dwa ogłoszenia w giełdzie, że sprzedam Trabanta. Chciałem je usunąć ale nie mogę (nie dostałem hasła, zdjęć też nie zamieściło, nie wiem czy ja coś pokręciłem czy siła wyższa) prosiłbym bardzo o usunięcie tych ogłoszeń. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-05-25, 22:51
|
|
|
| no gielda dziala super trzeba przyznac :/ |