|
Trabanty z allegro |
| Autor |
Wiadomość |
Eagle
Gość
|
|
|
|
 |
grzybcio
Gość
|
Wysłany: 2008-09-07, 12:49
|
|
|
| Groszek fajny! |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2008-09-07, 13:01
|
|
|
Ten czerwony stał kuuuupe lat w Częstochowskim media marktcie:)
Potem go sprzedali do Blachowni obok Cz-wy, a potem tamten gość go odkupił. auto nie ma mechaniki i przypuszczam, że wkładając do niego mechanikę i zacząć go użytkować trampek zaraz by się złamał, bo trzyma się jedynie na tym formacie blachy ryflowanej co jest położona na podłodze. a były czasy że jeszcze wspomagano go na terenie sklepu 4rema cegłami pod podłogą. A co do samego gościa co sprzedaje to auto... Miałem z nim styczność. Wylicytował na allegro u mnie zderzaki do Daci, przyjechał, obejrzał, miał iść do samochodu po gotówkę i tyle go widziałem. |
|
|
|
 |
Kriss
Gość
|
Wysłany: 2008-09-07, 19:01
|
|
|
Eagle niezłe dajesz przykłady ten pierwszy trabik z 72roku to ewidentny NRD-efen, zapewne z 72 ma wspólną jedynie tabliczke znamionową. Do kompletu dodaje graty z orginała którego rozebrał pewnie po przywiezieniu tego egzemplarza. Drugi z 75 wygląda wiarygodniej ale przeszedł pewnie conajmniej z jedną generalke która skończyła się władowaniem wielu nieorginalnych elementów.
blacha 601S - ten trabant z ogłoszenia to napewno nie egzemplarz z 1970 roku. Jak dla mnie to sztuka z połowy lat 80'
Zauwarzyłem w ostatnim czasie, że na allegro i pokrenych portalach pojawiają się same szczepany jeśli chodzi o Trabanty jedynie tak z 30% to orginały bądz wiarygodnie wyglądające na orginały. A orginalnego Trabanta z lat 70' upolować to prawdziwa sztuka. |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2008-09-07, 19:08
|
|
|
| o jaki słodki kupujacy.a potem komentarze...Polecam pełen pozytyw mega zaje allegrowicz...super kontakt odbiór osobisty do zo bajo |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-09-07, 19:27
|
|
|
| Kriss te przykłady były podane właśnie po to, żeby pokazać że to co piszą sprzedawcy to jedna bajka a to co jest na prawdę to druga... I podałem te przykłady jako odpowiedz na rozważania kolegów na temat 601 '70. Głupi nie jestem, sam miałem '72 i wiem mniej więcej jak to wygląda. Jak go kupiłem to miał dziurawy bak starego typu, niekompletny nawiew itd i wiele elementów zostało zastąpionych przeze mnie nowszymi. |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-09-08, 08:23
|
|
|
ja kupilem 77' z budą 90'. wszystkie bebechy ma od starego a z zewnatrz polówka na resorze
i faktycznie, coraz wiecej takich na allegro |
|
|
|
 |
pol zonk
Gość
|
Wysłany: 2008-09-09, 23:47
|
|
|
| Czy ktoś nie wie kto posiada i chce sprzedać trabanta cabrio? Może być bez napędu. Znalazłem jednego na allegro ale nie ma kontaktu a właściciel nie odpisuje na maile. Wiem, że jest z sarnowa i ma nick justjas. Może ktoś go zna i ma do niego numer tel. Czekam na info i z góry dzięki. |
|
|
|
 |
pycio
Gość
|
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 14:13
|
|
|
| To nie ten co był już na allegro? On nie ma papierów i dlatego raczej nie ma chętnych. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 14:45
|
|
|
| do reanimacji [; |
|
|
|
 |
rafafaa
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 15:17
|
|
|
| On juz był na Allegro, na Świstaku motoonet. Pisałem i gadałem z gościem, brak jakichkolwiek papierów na auto, co oznacza brak mozliwości zarejestrowania niestety... a Trabancik całkem fajny... szkoda auta!! |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 15:52
|
|
|
ostatnio byly ppaiery do 6oo z 63 na allegro wiec o papiery nie troodno.
a jesli nie ma papierow a jest dowod ze ktos jest wlascicielem tego auta to moza zarejestrowac:] |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 16:08
|
|
|
| raczej pytanie odnosnie stanu technicznego a nie papierów. |
|
|
|
 |
pioneer
Gość
|
Wysłany: 2008-09-10, 17:26
|
|
|
| trabant jest w słabym stanie dlatego sprzedaje go za 700zł i to jeszcze sporo części dokładam |
|
|
|
 |
|
|