|
PRZESŁONY NA PRZEDNIA SZYBE DO TRABANTA |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-01-20, 15:36
|
|
|
James a kto Ty w ogole jestes???
ROTFL |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-01-23, 00:35
|
|
|
| Spiesz się Windykator, bo niedługo możesz mieć konkurencję ;-)PzDDR |
|
|
|
 |
Marcin/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2006-01-23, 13:19
|
|
|
| A masz Radziecki juz jakies blizesz info na temat tych przyłbic?? Kto robi gdzie i za jaką kase?? Moze jakieś fotki? Czy narazie jakieś ploty cię doszły Pozdro |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2006-01-24, 21:05
|
|
|
Ale o co w ogóle chodzi?
A, radzieckii, a kto Ty w ogóle jesteś?
BTW - czy wiecie do czego służy opcja "wyślij wiadomość prywatną"? |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-02-21, 17:11
|
|
|
| Witam ponownie w sprawie przesłon.Zmieniłem wykonawce i jest super.Jak ktoś jest poważnie zainteresowany kupnem przesłony w cenie max do 300 zł to prosze pisać na maila,lub dzwonić mile widziani odbiorcy hurtowi tel 665761500 |
|
|
|
 |
Iluminati
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 15:24
|
|
|
Panie Windykator Pan jest niepoważnym partnerem w interesach !
Jestem właścicielem firmy handlowo-usługowej - branża motoryzacyjna (m.in. polerowanie). Wyslalem do tego Pana emaila z propozycją biznesową - potrzebuje zdjec Jego produktu, zeby podjac decyzje o wspolpracy. Odpowiedz na mail - kontakt telefoniczny ?? przez telefon zamierza mi Pan zdjecia pokazac ? Kontakt telefoniczny, owszem. Ale po zalatwieniu sprawy droga mailowa. Nie 1 raz robie taki biznes ale z takim podejsciem spotkalem sie po raz pierwszy. ja kota w worku na pewno nie kupie, bede chyba zmuszony dac zarobic Niemcom i stamtad sprowadzic potrzebny mi towar.
p.s. moglem reklamowac te przyłbice nawet w Classic Auto....
pozdrawiam.
Janusz Wesołowski
Hard Rock Garage |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 23:45
|
|
|
| no tak... hmm... |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 23:46
|
|
|
| Na maila odpisałem i wyjasniłem co i jak.Obecnie czekam na pierwszą partje i jeszcze fotek nie ma a co do zakupu hurtowego to 20 sztuk miesięcznie jak Pan pisał to nie hurtw sytuacji gdy ja mam jednorazowo odebrac minimum 600 sztuk bo mniejszej ilosci nikt za "rozsądne" pieniadze zrobić nie chce.Jak Pan chce to prosze podaje namiar SI "ogniwo" Lublin ulica Nałeczowska mogą zrobić 100 sztuk ale cena sztuki to 560 zł + vat i to bez szybki.Stąd zmiana wykonawcy a co za tym idzie poślizg czasowy.Dla mnie jest róznica między 560 netto a 200 brutto.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 23:50
|
|
|
| Dodam że to wszystko było w mailu który wysłałem. A tak na marginesie dodam że coś chętnych brak więc szukam odbiorcy na WIĘKSZĄ ILOŚĆ |
|
|
|
 |
gajos
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 00:02
|
|
|
hmm..kolejna 'prywatna' zadra wyciagana na lono forum?..
nie wiem co i jak tam bylo i wnikac nie bede ale moim skromnym zdaniem to:
po pierwsze primo - takich spraw mimo wszystko w ten sposob sie nie zalatwia
po drugie primo - na maila moze odpowiedziec kazdy..nawet moj 8-letni kuzyn, a kontakt telefoniczny szczegolnie w sprawie biznesowej jest powazniejsza forma kontaktu..
po trzecie(jak najbardziej primo) - to do konca nie wiadomo o co chodzi.. o rzekomy brak odpowiedzi mailem, brak zdjec czy jeszcze o co innego?
btw...
"przez telefon zamierza mi Pan zdjecia pokazac ?" - da sie..udowodnic?;>
zeby mi taka przylbica pasowala do zamierzanego wygladu traba to bym chetnie na nia uzbieral..ale niestety mam inna opcje wizualizacji :)
pokoj! |
|
|
|
 |
Iluminati
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 08:33
|
|
|
Witam ponownie.
Owszem, telefoniczna rozmowa jest jak najbardziej poważną formą kontaktu. Jednakże naprawde nie ma co dzwonic i ustalać telefonicznie, skoro nie ma nawet zdjęć "prototypu".
1 primo :
Witam ponownie w sprawie przesłon.Zmieniłem wykonawce i jest super.Jak ktoś jest poważnie zainteresowany kupnem przesłony w cenie max do 300 zł to prosze pisać na maila,lub dzwonić mile widziani odbiorcy hurtowi tel 665761500
2 primo :
Jesli 20 sztuk miesiecznie to jest mało dla Pana to proponuje dogadać się z Intercarsem... na pewno sporo osób kupi u nich ten produkt ;)
3 primo :
Czytam napalony na przesłony, ze jest super, nowy wykonawca... a tu nawet jednego zdjecia nie ma. Finalizacja umowy telefonicznie lub nawet osobiśćie - mogę jechac podpisac umowe o wspolpracy... mail byl krotki od Pana - kontakt telefoniczny i tyle.
4 primo :
Kto w naszym pieknym kraju kupi za gotowke powiedzmy 500 przesłon do trabanta ? wtedy to bedzie "hurtowo" ? czegos tu nie rozumiem, wg mnie podana orientacyjnie ilosc 20 sztuk to juz jest DUZO jak na taki rarytas. Współpracowalem z paroma podwykonawcami np. przy odlewach aluminiowych misek oleju - kopie Abarthowskie do silnikow 126, 500tek czy 600tek... pokrywy zaworów aluminiowe - surowe odlewy do obróbki - kopie takze... nikt mnie nie wyzywal od detalistów przy zamowieniu rzędu kilkudziesięciu sztuk...
Podsumowując - Panie Windykator nie wiem jakim Pan operuje budzetem zamawiajac 600 sztuk przesłon, w Polsce zejdzie moze kilkadziesiat sztuk. Co dalej ? ebay.de ?
Zawiodłem się . Przykro mi.
p.s. czekam dalej na mail. |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 18:14
|
|
|
| Ale ześ mu pan pojechał ;) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 21:30
|
|
|
Wydaje mi sie ze ten temat pownien byc zamkniety/usuniety.
Windykator zainteresowal pare osob prototypem, mysle ze dalej powinien sobie radzic sam, a nie wykorzystywac forum - jest odpowiednie narzedzie do takiej dzialalnosci, np. gielda na stronie. |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 23:35
|
|
|
Moje zdanie i tak pewnie nie będzie się liczyć w tym temacie, ale powiem tak: gość ma fajny pomysł by coś taniej dla WAS załatwić a wy wymyślacie cokolwiek by zmieszać go z błotem, powinniście być mu wdzięczni, facet ma pomysł i inicjatywę, której 99% forumowiczów brakuje !!!
Mam pomysł by zrobić cynowe odlewy znaczków trabanta podobnych do mercedesowskich, ale boje się wystawić posta na forum, bo pytałem kilku ludzi, co o tym myślą i zmieszali mnie z błotem, a drugi problem to to, że nikt nie ma znaczka plastikowego, którego poświęciłby na model by wzamian otrzymać za free odlew cynowy.
Coraz częściej dochodzę do wniosku że to forum polega na tym by o coś zapytać i wysłuchać zjeby innych na ten temat, qwa ludzie co wy robicie z tym forum może i jestem nowy ale od pół roku ma CT jako stronę startową i jak na razie to po formacie zmienie na google bo jest ciekawsze a na pewno spokojniejsze !!! Zastanówcie się, co wy robicie, CT ma zrzeszać posiadaczy Trabantów ma ich łączyć a nie zrażać !!! |
|
|
|
 |
Kuzyn
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 00:18
|
|
|
facet ma pomysł i inicjatywę, której 99% forumowiczów brakuje !!!
Ale z tego co czytam to chyba chęci przerosły możliwości.
Mam pomysł by zrobić cynowe odlewy znaczków trabanta podobnych do mercedesowskich, ale boje się wystawić posta na forum, bo pytałem kilku ludzi, co o tym myślą i zmieszali mnie z błotem,
Albo przesadzasz albo zbyt wrażliwy jesteś. A co do znaczka z cyny to wydaje ci się że byłoby to fajne? Moim zdaniem tandeta. Ale zrobić ci nikt nie broni. |
|
|
|
 |
|
|