|
Czy zna ktos sposob |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-03-08, 14:42
|
|
|
| ale za to ma 1600w :D Czesto rzeczywista moc to ok 4*18w to mniej niz wiekowe wzmaki blaupunkta. |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-03-08, 16:02
|
|
|
| Ja tam mam buszmena i nienazekam na niego 2 x150w oczywiscie oczywiscie pod subem gra na mostku. Jak zatkalem bass reflex to tak jak bym w kociol glowe wsadzil i zaczol walic nie ma takiego basu jak z reflexem. |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-03-08, 22:46
|
|
|
lamp to ja bym nie polecał do samochodu co prawda były dawniej radia samochodowe na lampach ale do zasilania suba obawiam sie ze wzmak lampowy wyszedłby ogromny trafa końcowe przetwornica ojjj zajęło by to miejsca, mocy by zeżarło a poza tym nie widzę za bardzo lamp w samochodzie chyba że jakieś specjalnej konstrukcji z antishock'iem |
|
|
|
 |
Patryk Kirstein - Hallen
Gość
|
Wysłany: 2007-03-09, 07:25
|
|
|
w moim trabie jezdzila seryjna ALPINE'ka
type D ... wydatek spory na dawne czasy 600zl... ale oplacalny.. gra do dzis
i co najwazniejsze wchodzila przez klape ( sedan ) |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-17, 14:42
|
|
|
| pochwalcie się jakie rodzaje subwoofer'ów wam weszły przez klapę od bagażnika ;p mam jakiegoś blaupunkta którego podstawa jest o dosłownie 1,5 cm za szeroka i nijak nie chce wejść a mnie juz drażni wożenie kloca na tylnym siedzeniu tym bardziej że mam jasną tapicerke i zostawia kolor ;/ |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2010-08-17, 19:07
|
|
|
| Eeee a nie możesz wyjąć kanapy i tego wrzucić "od tyłu"? |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-17, 21:27
|
|
|
| mam 45-cio litrową butle z gazem, na dodatek pełną a na drugi dodatek nie mam przyrządu do ustawiania kąta 45* :D a trabem jeżdżę na co dzień więc dobrze by było żebym mógł go w każdej chwili wyciągnąć ;p |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 07:26
|
|
|
| Załóż sobie tą tubę na bagażnik na bagażnik dachowy.... "grahamek" będzie I D E A L N Y :D |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 08:17
|
|
|
Iście cenne są twoje rady Magik. A model tuby czy woofera który wchodzi do bagażnika to akurat trafne pytanie przed zakupem. Nie znam na nie odpowiedzi ale nie czuję potrzeby odpierdalania cyrków.
Zajmij się czymś, tył se ocynkuj albo coś... |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 08:38
|
|
|
| kurcze jak nie wchodzi no to chłop jęczy i pyta co zrobić. Mam mu napisać żeby kupił mniejszy ? Odpowiedź jest tak głupia jak pytanie. |
|
|
|
 |
Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 10:27
|
|
|
| hehe ja chciałem zrobić coś fajnego dla siebie . Obliczyłem wszystko ładnie pod głośnik . Skrzynia 50 litrów. W programie mogłem zmieniać wymiary dla potrzeb ,no to obliczyłem tak aby ładnie siedziała w środku ale nie przewidziałem ze mogę mieć problemy z włożeniem :) . Całe szczęście przed obiciem(oklejeniem) chciałem sprawdzić jak gra w trabie. I niestety nie chciała wejść przez bagażnik sedana . Od środka też nie dało rady .Zostało mi tylko rozkręcenie całości i poskładanie w środku:) i tak gra do dziś jeszcze nieoklejona |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 11:00
|
|
|
może fakt Magik :)
Dymatorek, musisz włożyć tam coś innego co będzie pasować albo zrobić tak jak Kamil. Albo rozpórkę tylnych kielichów zrobić porządną ale rozkręcalną. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 11:17
|
|
|
| ja słyszałem o wariatach co wycinali poprzeczkę pod tylną półkę a po włozeniu wspawali na nowo. Chłopy przecież taki bas po pół roku jak nie szybciej rozkleja duroplasty. Wy macie słyszec muzę a nie sąsiedzi na światłach. Z audio jest jak z wieś tuningiem, łatwo przesadzić |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 11:20
|
|
|
| Kuzyn to polówka :) Po prostu pytam bo mogę wrzucić małe pasywne charczące gówno firmy WOJTUŚ lub coś porządnego z serii Blaupunkt, Mac, Magnat, Alpine, JBL jakby ktoś poradził jaki model wejdzie ;) No ale cóż, najwyżej będę przymierzał modele pod sklepem :D |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-18, 11:30
|
|
|
| Ale trabant z basem jest komiczny w odróżnieniu od golfów czy bmw czy jakiś innych lanserskich wozów. Wydaje mi się że nie wzbudza tak negatywnej opinii ;) Widzę przecież jak się ludziom miski cieszą a takich golfów czy bmw na basie w mieście jest dużo ;) Zawsze będę ten unikalny i mało kto powie o mnie źle, jeszcze się z tym nie spotkałem przynajmniej a często słyszę opinie na swój i temat samochodu ;p |
|
|
|
 |
|
|