Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"weterańska" zniżka
Autor Wiadomość
miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-01-17, 12:51   

Grze$ku- mysle, ze Twoj trabi morski metalik dostalby blaty gdybys go troche popoprawial... traby z lat 60-tych i 70-tych sa po prostu piekne, o ile zachowane w oryginale... jak bylem ostatnio w zwickau widzialem traba z 1965 odnowionego na fabryke! powiem Wam, ze 600-tki nie robily na mnie takiego wrazenia...trabi byl z wegier, mial chromowane zderzaki 3-czesciowe i owiewke,oraz 600-tkowe kolpaki... CUD TECHNIKI!

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-01-17, 16:21   

wiem ktory to Trabi :-)
nawet ma oryginalny trojkat ostrzegawczy w bagazniku!

Bartosz Lewandowski
Gość
Wysłany: 2006-01-17, 19:37   

Ja chcialem rejestrować swojego"Dziadka" na żółte tablice... Rocznik 1970... ze zmian jedynie kola i zawieszenie... z oryginalnością nie byloby problemu..lecz dobiły mnie koszty.. od załatwienia pierwszych papierków do odebrania tablic... koszt około 2500zł..... narazie odpuszczam :o(

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 01:18   

hehh to dziwne-ów człowiek płacił 600-700 za auto... mi też mówili - do 1000-ca...

kuzyn
Gość
Wysłany: 2006-01-19, 07:43   

Jak ktoś naprawde chce to zadzwoni do PZMotu i się upewni. Jeśli tam nie udzielą odpowiedzi to napewno skierują na właściwy tor.

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2006-01-24, 17:09   

Do Piotra S.:
Źle się wyraziłem, nie miałem oczywiście na myśli wszystkich handlarzy samochodami, chodzi mi o osoby które robia na tym przekręty, kupując potrzaskańca, załatwiając na lewo przegląd itp. i wyłudzając odszkodowanie z OC, tak po kilka razy. Niestety, oprócz ludzi uczciwych takich ja Ty są też złodzieje. Oczywiście w mojej wypowiedzi chodziło mi tylko o tych drugich. Jeśli Cie uraziłem, przepraszam.
Pozdrawiam,
Grzesiek

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi