|
[OT] Pytanie o pewnego Pana... |
| Autor |
Wiadomość |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-03, 15:13
|
|
|
| Ja jutro mam dostać paczke z ospojlerowaniem:) już nie moge się doczekać, jak będę miał od kogo pożyczyć cyfrówke to zamieszcze swoje zdjęcia w galerii i opis mojego autka:) Ja tylko posiadam e-mail do tego gościa |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-04, 17:58
|
|
|
| heh, widze ze teraz to drugi trab to będzie spoilers :) |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-04, 19:02
|
|
|
| Nom, popieram i tylko oryginalne trabanty będą się wyrużniać z tłumu tuningowanych trabów:) Ja dzisiaj czekałem z niecierpliwością na tgą paczuszke i nic:( Ale jestem dobrej myśli że jutro to dostane, ale niestety nie będę miał czasu zamontować, a dzisaj miałem czas:) |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 06:25
|
|
|
| Pogieło was z tymi plastikami? :) Ja tam wole ładny, okragły zderzaczek... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 15:36
|
|
|
| Korespondencje prywatna prosze prowadzic prywatnie, nie na forum... |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 17:45
|
|
|
Pogieło was z tymi plastikami? :) Ja tam wole ładny, okragły zderzaczek...
każdy ma swój gust i robi to co mu sie podoba, ja sam takowe kiedyś miałem ale gósta sie zmieniają a o nich sie nie duskutuje
więc twoje wypowiedź jest nie na miejscu :)
Ale jestem dobrej myśli że jutro to dostane, ale niestety nie będę miał czasu zamontować, a dzisaj miałem czas:) życze powodzenia z montażem i życze wam , zeby koles nie miał form po CCF bo sie rozpłaczecie jak zobaczycie jak wszystko "pasuje" na trabanta , pozatym montaż tego nie jest taki chop siup :)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
radek panicz
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 22:34
|
|
|
| kupilem i zamontowalem w aucie to ospojlerowanie i powiem krotko nie zycze nikomu tyle nerwow przy zamontowaniu nic nie pasuje meczylismy sie miesiac nad montazem pakietu klapa zupelna i ceny tez wysokie |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 23:40
|
|
|
| co jak co ale CCF to chyba jedyna firma ktora produkuje spoilery do Trabanta... |
|
|
|
 |
@@@
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 00:45
|
|
|
| Paczke dostalem-jestem bardzo zadowolony.Poki co wszystko pasuje jak ulał.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 05:48
|
|
|
| Dostales swoja paczke? :) bo ja Kargula ;) Pocztex sie pomylil przy naklejaniu nalepek adresowych :/ |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 17:08
|
|
|
| Już nigdy nie zamówie u tego gościa, produkty są niedokładnie zrobione itp. I teraz problemy dodatkowe:( |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 17:53
|
|
|
hehe powiem " a nie mówiłem " :)
a teraz powiem co zrobić
wycieczka do żeglarskiego po mate i zywice epoksydową
troszku inwencji i wszystko pasuje
wiem cos o tym :)
poazdrawiam i żeycze powodzenia |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 18:35
|
|
|
| Naszczęście już wszystko wyjaśnione, tylko ze ja teraz posiadam dwa zderzaki i wywaliłem 320zł !!!!!!!! aż sam w to nie wierze i już nigdy nie zrobie zakupu u tego gościa i każdemu odradzam Mam nadzieje tylko ze komuś odsprzedam któryś ze zderzaków :( Aż mam ochote sie powiesić A co do tuningu traba to okazało się ze nie tylko on sie tym zajmuje( bóg istnieje). Niedawno zainstalowałem sobie program dc++ i wpisałem do wyszukiwarkie ,,trabant" i ściągłem wszysdkie pliki jakie były i mam jakiś folder z częściami do tuningu traba, teraz spróbuje się dowiedzieś kto te części robi. pozdrawiam Jak by ktoś chciał to wyśle folder z częściami |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-06, 22:55
|
|
|
Kargul a napisz dlaczego wywaliles te 320pln :P
Moje zamowienie poszlo do Kargula, a jego do mnie. Napisalem do Marcina, ze jest cos nie tak... zlozyl reklamacje... i mamy odeslac to do siebie na koszt pocztexu...
Ja przesylki nie ruszalem, bo zobaczylem ze nie moja... Kargul otworzyl, progi zanitowal do traba i powycinal dziury w zderzaku (na swiatla?)... nie wiem...wiec w sumie nie dziwie sie ze Marcin kazal Ci zaplacic za "moj" zderzak...teraz mam progi, ktore zamowil Kargul, bo moje juz przynitowane do jego traba. Ale nie narzekam.tez mi sie podobaly, wiec moga byc.
Fakt. Troche niedociagniec jest, ale... jakos nie natrafilem na super trudnosci z zalozeniem tych progow. Zobaczymy jak bedzie ze zderzakiem, na ktory musze czekac dodatkowo 7dni -robi od nowa, bo - jak wczesniej pisalem - Kargul wycial dziury, a ja chce taki bez tych dziur:P
Pewnie sobie myslicie ze jestem burak i wogole, ale... jezeli zamawiam cos... to chce to dostac w takim stanie jak na zamowieniu... a nie w stanie "naruszonym".
Jak dostane tylny zderzak to cos napisze.
Pozdro601.
PS. Kargul... nie mozesz go obwiniac o to, ze Pocztex zle nakleil naklejki adresowe... Ja tu nie widze jego winy (no moze troche, ze tego nie zrobil osobiscie?) Ale dopilnowal zeby trafily do nas (na koszt Pocztexu)... Gdybys nie ruszyl tych progow i zderzaka, to obaj bysmy byli zadowoleni, ze dostalismy swoje ;).. moze 2dni pozniej, no ale... |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-10-07, 07:08
|
|
|
| Kargul jak wiedziałeś, że coś jest nie tak, to po co ruszałeś?... |