Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Drzwi bez klamek!! Jak z przeglądem ??
Autor Wiadomość
bRq
Gość
Wysłany: 2007-03-21, 01:14   

Poprosze o przepisy na brq(at)trampolina.info

bRq
Gość
Wysłany: 2007-03-21, 01:20   

Co do auta bez klamek... Przegladu nie przejdzie, chyba ze diagnosta nie zauwazy lub nie bedzie chcial zauwazyc klamek... Mi kazal na wstepie z innymi drzwiami przyjechac.

Czasy bezkarnej jazdy autem bez klamek sie skonczyly. Policja na mnie juz sie czai. Raz zabrali dowod... Drugi raz sie upieklo, ale nastepnym razem jak mnie dorwie (gosc mieszka na moim osiedlu) to nie bedzie ciekawie...

Wzor, wymiary klamek nie sa okreslone. Dlatego inwencja tworcza musi zaczac dzialac u Was ;)

W aucie bez klamek chodzi glownie o to, ze w razie W nie ma za co pociagnac drzwi... Wg mnie jest to troche bez sensu, bo jak bede mial W to i tak wybija szybe i wytna drzwi czy cos.
Druga sprawa... Jedziemy autem z klamkami i mamy centralny zamek podlaczony do stacyjki (zamyka sie po wlaczeniu zaplonu)... Auta nie da sie otworzyc z zewnatrz...Co wtedy ? :)

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2007-03-21, 17:23   

Jak bym miał np. złamany kręgosłup nie chciałbym byc wyciągany z miejsca kierowcy przez tylna szybę, poza tym liczy się czas.
Ja jednak jestem za jakimiś ładnymi klamkami, bezpieczeństwo przede wszystkim. :]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi