Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ekipa Łódź - 1wsze spotkanko w nowym roku
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 21:33   

spot dzis byl... w Bukowcu.

Ale mozecie sobie zrobic spot we dwoje, albo dla odmiany nie robic wyjatkowo spotu :-p

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 22:24   

Panie Kubo
nie wiem czy Pan sobie zdaje sprawę, ale spoty w Bukowcu odbywają się regularnie od pewnego czasu w weekendy ;]. mijają nam one pracowicie, ponieważ obecnie grzebiemy przy Trabancie niejakiego Qbsa a dzisiaj dodatkowo bawiliśmy się świeżo zakupionym przez Qbsa i Proroka szczurem. musze przyznać, dokonali świetnego wyboru przy zakupie ;]. hihihihi.
koniec juz tych złośliwości
swoją drogą fajnie, że tym spotem jutrzejszy zainteresował sie tez ktos inny (taka ironia). my mamy spoty codziennie i czasami milo byloby zobaczyc kogos innego z Ekipy Łódź

Prorok601
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 23:02   

juz Ci sie znudzilimy... wiedzialem... a chrupkiem jeszcze bedziesz jezdzic i bedziesz z tego powodu szczesliwa :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 23:24   

sie w glowie przewraca, juz ktos inny sie mazy pannie agnieszce. Burżua, ha ha ha

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-08, 10:30   

taaaaak, marzy mi sie......
wy pewnie tez marzycie o spotkaniu nietylko ze mna. czasami trzeba spotkac sie z kims innym i tak rozluznic sie wsrod innych ludzi, w innet aTMOsferze
a chrupkiem nie bede jezdzic bo mam zle wspomnienia zwiazane z nim juz na samym poczatku naszej znajomości

Tito Ortiz
Gość
Wysłany: 2007-04-08, 13:53   

Witam

Mam ochotę zjawić się na spotkaniu :] Ale nie wiem czy mogę :]?? Jeżeli można się dołączyć bardzo prosił bym o podanie informacji odnośnie daty spotkania w tym miesiącu :]

Pozdrawiam Wszystkich Tito

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-08, 15:50   

jasne ze mozesz.
chetnie podalabym Ci date najblizszego spotkania ale wlasnie chodzi o to ze nie znamy jej. spot powinien odbyć się wlasnie dzisiaj, ale z wiadomych przyczyn tak sie nie stało. z tego co widze to spotkaniem zainteresowane sa 3 osoby (a warto dodac ze widujemy sie codziennie), z Tobą juz 4.
trzeba poczekac az na forum wypowie sie ktos inny. ja proponuje spotkanie w przyszla niedziele czyli 15.03. kto jest za?

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-04-08, 17:40   

a miało być tak pięknie... ja nie zawsze mogę być na spotkaniach, więc organizację spotów miał przejąć wnuq... ale że i on chyba nie bardzo ma czas, więc może wasza trójca (aguska, qbs, prorok) zajmie się tym... mogę wam podesłać listę osób ze starej ekipy, które nadal jeszcze mają trabiki i czasem mogą się pojawić na spotach - tylko trzeba im porozsyłać info smsami (ja tak robiłem już dwa razy w tym roku ze swojego telefonu ale można przecież z netu)... a wy zajmiecie się terminami, miejscami (przecież możemy raz na jakiś czas gdzieś wyskoczyć) i informowaniem o tym na forum, przesłaniem informacji prezesowi żeby umieścił ją na stronie głównej itd...
to jak przejmujecie???

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-08, 20:03   

niech bedzie pochwalony prosze Xiedza
po przegadaniu sprawy z jednym z wymienionych w nawiasie czlonkow
(Prorokiem) postanowilismy podjac sie organizacji spotow łódzkich trabanciarzy. prosze o przeslanie mi stosownych informacji na maila (aguska1987@op.pl).
nasza komisja organizacyjna w skladzie Qbs, Prorok i ja zajmiemy sie TYM
od razu zaznaczam ze ja bede szefowa

Prorok601
Gość
Wysłany: 2007-04-08, 20:11   

no dobrze... no to mamy szefową..:)

wnuq
Gość
Wysłany: 2007-04-09, 22:10   

zostałem dyscyplinarnie zwolniony??wasza wielebnośc??Chciałem tylko napisać że spotkanie miało odbyc się w ta niedzielę,,ja chyba pracuje ale penie sie zobaczymy tak czy siak:)

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-04-10, 01:17   

halo halo a dlaczego ja o niczym nie wiem? czlowiek wyjedzie sobie na swieta i od razu juz w jakies komitety go wplacza!

No dobra niech bedzie, a prosze drogiej szefowej, czy moge byc skarbnikiem :-p ? albo nie lacznik z biblioteka to moja ulubiona funkcja :-)

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-04-10, 08:21   

primo - gratulacje dla aguski
secundo - nie! wnuq nie jesteś dyscyplinarnie zwolniony tylko awansowałeś do funkcji łącznika między grupą trzymającą władzę (czyt, organizującą spotkania) a mną :)
a swoją drogą to chyba mamy najbardziej kierowniczy oddział ct
ja chyba nadal jestem jakby prezesem ekipy łódź, lewy - kierownikiem technicznym i szefem warsztatu, aguska - szefową trójosobowego komitetu organizacyjnego w skład którego wchodzą jeszcze: prorok - kierownik artystyczny i qbs - łącznik z biblioteką, wnuq - kierownik komórki łącznikowej... jak nam abw siądzie na tyłkach to się nie pozbieramy :)

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-10, 16:50   

UWAGA OGŁASZAM
spotkanie klubowe odbędzie się w tę niedzielę ( 15. 04. 2007r.)
w pubie 4x4 przy ulicy Wschodniej 32. jako szefowa komitetu organizacyjnego nakazuje wszystkim sie tam stawić o godzinie 18. zrozumiano?

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-04-10, 19:41   

Chciałbym powiedziec ze moja Tusia pragnie miec rowniez jakas funkcje w tym calym cyrku i jak niektorym wiadomo doskonale zajmuje sie malymi dziecmi na spotach :-) Dlatego jakby ktos mial ochote wpasc na spot a ma problem z dzieckiem to niech przyprowadzi, ciocia Marta zapewni im czas :-P (ps. Pincet złotych za usługę :-P )

A do Pani Szefowej, to niech nasza szanowna, kochana, wspaniała szefowa co to jej jakis hultaj trabanta rozbil dzis zdobedzie numery do trabanciarzy z Łodzi. I moze by tak powtykac karteczki z informacja za wycieraczki trabow napotkanych na drodze. Oferuje druk karteczek :) Ale dogadamy to na dzisiejszym spocie :-P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi