Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ŚLĄSK] Spotkanie: TYCHY.....
Autor Wiadomość
Hania & Arthas
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 08:54   

A ja znowu nie wiem czy się zjawię. Jak już to z kuzynem Corsą bo mój coś jakieś cyrki znowu odwala no i to sprzęgło jż w takim stanie że aż strach tak daleko się wypuścić :(. Wieczne problemy. Pozdro

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 12:38   

Andrzej no dobrze że chociaż to info było.... K-ce jakiś punkt zborny trzeba określić bo to już jutro. Pozdrawiam i czekam na info również na gg :D

STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-04-08, 16:23   

Andzreju poczekajcie troche dłużej bo o 15:35 koncze szkołe. Postaram sie wyrwac wczesniej ale nie wiem czy mi sie to uda. Prosze poczekajcie bo tez chce jechac z wami.
Pozdrawiam

Michael
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 08:56   

Witam :):):)

Pogodę chyba będziemy mieli super, ludzi mam nadzieję będzie dużo i Trabantów oczywiście też.
Niedawno otrzymałem wiadomość więc podzielę się z Wami. Do Andrzeja dziś rano dzwonili z telewizji katowice i .... przyjadą na naszego spocika więc znów będziemy mieli "swoje 5 minut" na antenie.

Pozdrawiam i do zobaczenia :D

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 11:35   

Oczywiscie KArolina udziela wywiadu co nie :P

Monia & Szpyrol
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 14:38   

bawcie sie dopsze. zanas tez sie wybawcie:] ja dzis byłem na topieniu marzanny ale nie trabem bo niemam gazu lecz motorem. pozdrawiam papa

wojchech niemczyk
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 20:50   

z góry przepraszam za kolege który te słowa dedykuje, za rozbitą butelke.szczegulnie dziewczyny,które to najbardziej zbulwersowało i osobiście nie dziwie sie.Tego juz nie beędzie :) jeśli chodzi o zlot to organizacja super a klimat jeszcze lepszy pozdrowienia ....:)

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 21:26   

ZAjebiscie byly zaliczam ten spocik do chyba najbardziej udanych slaskich spotow bylo nawet lepiej niz w siemcach no Andrzej do trzech razy sztuka jak zrobisz 3 swoj spot to edzie najlepszy

Bizon
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 21:33   

siema to ja ten co sie wychylal z forda bialego combi z kamera filmik jest naprawde cool jak co to piszcie kto chce kopie filmu oki pozdo

STOJAN
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 21:40   

Witam spot był super i widzeze nareszcie sie ten śląsk rusza. Dużo aut i ludzi. Zakupy jak zawsze udane. ;P PozDDRawiam

Bizon
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 21:45   

możecie też na g g 6680911 pozdro

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 22:13   

Było fajnie,
i było o spotkaniu w śląskich Aktualnościach !!!
od 9`40``
+ TEXT

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 23:02   

Tradycyjnie pierwsza partia zdjęć:
http://rapidshare.de/file...4.2006.zip.html

Bizon zagadałem do ciebie o filmik wiec poprosze :) I napisz ile ma pojemności. Potem to posklejam i zrobimy pełnometrażowy materiał filmowy ze spotu :)

Karola
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 23:09   

No, no, spocik pierwsza klasa!! Od razu wiadomo kto był organizatorem. Andrzeju jestem pełna podziwu Twojej osobie! Czekam na następny, a w międzyczasie do zobaczenia w Bełchatowie!

Drogi Wojtku: mi już przeszło i jest ok, większy problem będziesz miał z kolegą który musiał wymienić koło z tego powodu. Poradzę Ci coś na przyszłość: zastanów sie trzy razy zanim zabierzesz kogoś na spot- bo później wszyscy będą na Tobie "wieszali psy", nie na nim.

ali
Gość
Wysłany: 2006-04-09, 23:21   

To i odemnie troche zdjęć i filmików, za jakość filmików sorki ale byłem i kierowcą i operatorem :-) ale za to 330 MB do zassania

http://155.158.56.162/~alan/100HP735.ZIP

Ps. Andrzeju siemianowice przy tym to była amatorka a wtedy było fajnie :-) Organizacja 6+ Śląsk górą !!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi