|
[ŚLĄSK] Spotkanie: TYCHY..... |
| Autor |
Wiadomość |
Hania & Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-04-08, 08:54
|
|
|
| A ja znowu nie wiem czy się zjawię. Jak już to z kuzynem Corsą bo mój coś jakieś cyrki znowu odwala no i to sprzęgło jż w takim stanie że aż strach tak daleko się wypuścić :(. Wieczne problemy. Pozdro |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-04-08, 12:38
|
|
|
| Andrzej no dobrze że chociaż to info było.... K-ce jakiś punkt zborny trzeba określić bo to już jutro. Pozdrawiam i czekam na info również na gg :D |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2006-04-08, 16:23
|
|
|
Andzreju poczekajcie troche dłużej bo o 15:35 koncze szkołe. Postaram sie wyrwac wczesniej ale nie wiem czy mi sie to uda. Prosze poczekajcie bo tez chce jechac z wami.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Michael
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 08:56
|
|
|
Witam :):):)
Pogodę chyba będziemy mieli super, ludzi mam nadzieję będzie dużo i Trabantów oczywiście też.
Niedawno otrzymałem wiadomość więc podzielę się z Wami. Do Andrzeja dziś rano dzwonili z telewizji katowice i .... przyjadą na naszego spocika więc znów będziemy mieli "swoje 5 minut" na antenie.
Pozdrawiam i do zobaczenia :D |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 11:35
|
|
|
| Oczywiscie KArolina udziela wywiadu co nie :P |
|
|
|
 |
Monia & Szpyrol
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 14:38
|
|
|
| bawcie sie dopsze. zanas tez sie wybawcie:] ja dzis byłem na topieniu marzanny ale nie trabem bo niemam gazu lecz motorem. pozdrawiam papa |
|
|
|
 |
wojchech niemczyk
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 20:50
|
|
|
| z góry przepraszam za kolege który te słowa dedykuje, za rozbitą butelke.szczegulnie dziewczyny,które to najbardziej zbulwersowało i osobiście nie dziwie sie.Tego juz nie beędzie :) jeśli chodzi o zlot to organizacja super a klimat jeszcze lepszy pozdrowienia ....:) |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 21:26
|
|
|
| ZAjebiscie byly zaliczam ten spocik do chyba najbardziej udanych slaskich spotow bylo nawet lepiej niz w siemcach no Andrzej do trzech razy sztuka jak zrobisz 3 swoj spot to edzie najlepszy |
|
|
|
 |
Bizon
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 21:33
|
|
|
| siema to ja ten co sie wychylal z forda bialego combi z kamera filmik jest naprawde cool jak co to piszcie kto chce kopie filmu oki pozdo |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 21:40
|
|
|
| Witam spot był super i widzeze nareszcie sie ten śląsk rusza. Dużo aut i ludzi. Zakupy jak zawsze udane. ;P PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Bizon
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 21:45
|
|
|
| możecie też na g g 6680911 pozdro |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 22:13
|
|
|
Było fajnie,
i było o spotkaniu w śląskich Aktualnościach !!!
od 9`40``
+ TEXT |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 23:02
|
|
|
Tradycyjnie pierwsza partia zdjęć:
http://rapidshare.de/file...4.2006.zip.html
Bizon zagadałem do ciebie o filmik wiec poprosze :) I napisz ile ma pojemności. Potem to posklejam i zrobimy pełnometrażowy materiał filmowy ze spotu :) |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 23:09
|
|
|
No, no, spocik pierwsza klasa!! Od razu wiadomo kto był organizatorem. Andrzeju jestem pełna podziwu Twojej osobie! Czekam na następny, a w międzyczasie do zobaczenia w Bełchatowie!
Drogi Wojtku: mi już przeszło i jest ok, większy problem będziesz miał z kolegą który musiał wymienić koło z tego powodu. Poradzę Ci coś na przyszłość: zastanów sie trzy razy zanim zabierzesz kogoś na spot- bo później wszyscy będą na Tobie "wieszali psy", nie na nim. |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-04-09, 23:21
|
|
|
To i odemnie troche zdjęć i filmików, za jakość filmików sorki ale byłem i kierowcą i operatorem ale za to 330 MB do zassania
http://155.158.56.162/~alan/100HP735.ZIP
Ps. Andrzeju siemianowice przy tym to była amatorka a wtedy było fajnie Organizacja 6+ Śląsk górą !!! |
|
|
|
 |
|
|