|
Zlot Trabantów na XVIII Święcie Kwiatów, Owoców i Warzyw w S |
| Autor |
Wiadomość |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 18:30
|
|
|
| Ja będę w sobotę, bez nocowania i na dodatek teściowozem, inaczej nie pozwala mi praca i obowiązki rodzinne, ale będę :) |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 20:31
|
|
|
| Ja bym sie chetnie wybral w koncu na jakis zlot(chociazby na 1 dzien) ale nie mam czym :( |
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 21:14
|
|
|
| ja jadę szkoda że sam może jest jakaś panna chętna do jazdy:)startuję w piątek z Sokołowa Podl o 17 by za kilka godzin byc na miejscu |
|
|
|
 |
JOY 601.1
Gość
|
Wysłany: 2005-09-16, 10:55
|
|
|
Witam :)
O 9 zeszłam z pracy, kąpanko, pakowanko...Niedługo wybieram sie do Lublina do Małego. On pracę kończy o 17. A potem w drogę i...Welcome Skierniewice :o) Do zobaczenia na Zlocie :) |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-09-16, 14:45
|
|
|
| my wlasnie wyruszamy z Lodzi :) do zobaczenia :) |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-09-16, 22:00
|
|
|
| To ja wszystkim tym, ktorzy pojechali do Skierniewic zycze dobrej zabawy i przede wszystkim pogody lepszej niz w Warszawie.. |
|
|
|
 |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-18, 21:26
|
|
|
Dziekuje wszystkim pieknie za zagoszczenie na zlocie...myslalem ze wiecej ludzi bedzie ale i tak bylo super...Buder :) nie gub juz samochodu :D dziadek a Ty nie rajduj na dystansie 10 metrow :D
Pozdrawiam wszystkich i czekam na fotki !! |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 06:00
|
|
|
heja
dzięki, co prawda byl to jeden z najkrotszych zlotów w mojej historii zlotownictwa trabantowego ;) ale nie narzekam ;) |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 11:01
|
|
|
| Witam!!Zlot bardzo pozytywny:)Fajnie było poznać nowych ludzi i pogadać ze starymi znajomymi.No i kobitka moja zadowolona z zakupionych sadzonek na święcie kwiatów,owoców i warzyw:)PozDDRo dla Organizatorów:)Bartez |
|
|
|
 |
Magik
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 13:14
|
|
|
| Jak na pierwszy mój zlocik to jestem zadowolony. Do zobaczenia na następnych |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 13:17
|
|
|
| tak zdjecia :) dobrze ze chodzilem z aparatem ,bo czesci wydarzen uwiecznionych na zdjeciach nie pamietam. zlot ogolnie uwazam za udany. podobno nawet spiewalem, chociaz to napewno jakies pomowienia :) pozDDRawiam organizatorow i wszystkich uczestnikow. |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 15:18
|
|
|
| Ja rowniez wielkie dzieki przesylam dla CHybola i ludzi ktorzy sie zjechali:)Pozdrawiam i do zobaczenia na najblizszych zlotach:) |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 19:38
|
|
|
Ech, zabawa była przednia, każdego dnia. Niby autek niedużo, ale działo się najdzwyczaj wiele Wyrazy uznania dla wyjątkowej pod każdym względem ekipy bełchatowskiej (w tym oczywiście dla Budera, w konkurencji zarówno grupowej jak i indywidualnej).
Wielkie dzięki dla organizatorów i dla uczestników!
Newman - w planach na przyszłość naprawdę trzeba uwzględnić stolik i krzesełka |
|
|
|
 |
citek
Gość
|
Wysłany: 2005-09-20, 10:29
|
|
|
| hej zlot byl zajebisty a bełchatów jeszcze trzezwieje a co najgorsze buder nam sie zgubil |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-09-20, 13:11
|
|
|
| SYL na trabi expo zalatwimy stolik i krzeselka. oby tylko baterie w aparacie dzialaly, zebym nastepnego dnia wiedzial co robilem w nocy ;) |
|
|
|
 |
|
|