|
Pyrkomania 2 @ POZNAŃ @ |
| Autor |
Wiadomość |
Karol & Ania
Gość
|
Wysłany: 2005-08-03, 19:02
|
|
|
| :) |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2005-08-03, 19:30
|
|
|
szukam chętnych,chetnego na to aby zabrali się ze mna z łodzi albo na trasie z piotrkowa tryb....proszę o telefon(sygnatura)licze raczej na towarzystwo niz na dokładanie się...
Klakson daj znac jak bedziecie jechać,chetnie się doczepie jeśli pojade...a mam po drodze. |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-08-04, 19:17
|
|
|
| ja jednak rusze na 90%, zjawię się jeśli mnie nie zawiedzie moim cywilem :) tylko nie wiem czy sam czy z kimś, jak sam to bede sie musil zapożyczyć :( |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-08-05, 00:59
|
|
|
| wally dasz rade! spotkamy sie zapewne w sremie i dalej na 3 kartony smigniemy juz. ja z wro wypadam 9/10 z rana. w sremie bedziemy nie wczesniej niz o 12 bo taki jest plan dzialan. tam sapermarket zwiedzimy w celu zanabycia browara i papu i pewnie wlasnie kolo 14 bedziemy jechac dalej, wiec akurat tak jakbys dojechal tam. |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2005-08-07, 21:44
|
|
|
Witam!
Jestem ciekaw komu zależało, aby poznań od rana dmuchał... w koło heheheh
Podziękowania dla wszystkich uczestniczek i uczestników. Do zobaczenia w Jivce |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-08-08, 02:19
|
|
|
dmuchal w kolo?? o co lotto?
ps. zaloga Wroclaw dziekuje za sympatyczny zlocik i teraz i wroclaw ma swoje text na zakonczenie/pozegnanie, a nie jak do tej pory tylko belchatow. no wiec panowie organizatorzy czytajcie nasze teraz:
"jeszcze tu k..wa wrocimy" - czyli czekamy na pyrkomanie 3 :) |
|
|
|
 |
|
|