|
III Zlot Pojazdów Komunistycznych |
| Autor |
Wiadomość |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2005-07-05, 22:25
|
|
|
| A jechałby ktos przez Skierniewice:)bo mozna by zebrac kolumne i ruszyc razem:)albo spotkac sie w mszczonowie, to przy zjeździe z Katowickiej i juz dalej razem mknąć na Grójec a poźniej na Gore Kalwarie:)moge poprowadzic do Gory Kalwarii bo juz tam byłe autkiem:P Pozdrawiam |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-07-06, 20:29
|
|
|
no to ja napisze
na 100% nie będę |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-07-06, 20:47
|
|
|
Głupawym komentowaniem? A co w moim komentarzu głupawego? Pozatym komentować mogę -od tego jest forum. I nie musi Ci się moje zdanie podobać
I nie podoba, poza tym forum jest do dyskusji, jak sama nazwa wskazuje, a nie tępych uwag.
W naszym klubie są zapisy, na jakiś czas przed zlotem sie zapisują ludzie na liste, potem wpłacają kase i jakoś nie było problemu. Ale oczywiście ty wiesz lepiej.
Czy jest organizowana jakaś kolumna z Wawy? |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-07-06, 23:45
|
|
|
| tarnobrzeg oczywiscie sie zjawi.........:) |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-07-07, 22:08
|
|
|
Moje szanse rosną... Jutro podłoga, potem może zawieszka, skrzynia i 12v. Moje szanse dotarcia wzrosły z 76,457% do 89,995%.
JOŁ! |
|
|
|
 |
Czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-07-08, 17:36
|
|
|
| Tak czytałem ten post Piotra.S i miałem nieodpisywac bo szkoda zawracac sobie dupe (takimi ludzmi co sieją tylko zamieszanie na forum no ale tacy są i trudno) ale odpisze mu 1% to może mi sie dziecko rozchorowac .2% moge niedostac urlopu.3% wypadek losowy już jasne panie Piotrze.A powiem wam jeszcze cos ostatnio kolega z klubu Wardburga pisał mi że czytał nasze forum i sie smiał że unas są tacy co tak mieszają na forum dlatego że np: posiadaja trabanta tylko z przypadku a nie miłosci do tego pojazdu więc panie Piotrze zanim zaczniesz sie pospolicie czepiac pomysl że nietylko klubowicze CT czytaja to forum i niepisz upierdliwych tekstów bo robisz zamieszanie a to jest zupełnie niepotrzebne chodz możesz pisac jak każdy ale ja cię prosze Przestan jak masz cos do kogos to wygarnij mu na priwa a nie na ogulnym pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na 3 zlocie pojazdów komunistycznych. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-07-08, 18:37
|
|
|
Uważam się za raczej poważnego człowieka i trochę znającego życie -dlatego oczywiste są dla mnie tzw. wypadki losowe (niezależne od nas), np. choroba, odwołanie urlopu itp. I w związku z tym oczywiste dla mnie jest także że każda osoba twierdząca, że przyjedzie, może się z powodów niezależnych od niej jednak nie pojawić. i dla każdego wydaje mi się to oczywiste. Stąd moja reakcja na "procentowe" szanse przyjazdu bo wg. mnie to tego typu wypowiedzi właśnie sieją zamieszanie (nie tylko na forum).
jak masz cos do kogos to wygarnij mu na priwa a nie na ogulnym Ciekawe że sam się nie zastosowałeś do swojej rady i tekst skierowany tylko do mnie umieściłeś na publicznym forum.
EOT |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2005-07-08, 18:48
|
|
|
| Moim zdaniem Przesadzasz człowieku !!!!!!!!!!! To co ty wipisujesz na forum przechodzi ludzkie pojęcie i pomyśl nad tym że nie tylko my trabanciarze czytamy to forum ale również osoby z zewnątrz i czasami jest mi strasznie wstyd kiedy czytam te głupoty . Nie ma tematu na który byś pozytywnie zareagował - Sama krytyka i wyśmiewanie się z ludzi . Krótko mówiąc przez takich ludzi jak ty coraz mniej mam ochote zaglądać tu na forum . |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-07-08, 18:57
|
|
|
| Trabi zywy bede>nie klucic sie!!!!!!! :D |
|
|
|
 |
JOY 601
Gość
|
Wysłany: 2005-07-08, 19:47
|
|
|
Witam :)
Jeśli nic się nie zmieni do 22 lipca ( czyt. koniec świata ) to Zamość i Lublin w postaciach : ja i Mały ( słownie dwie osoby ) - pojawimy się na zlocie :)
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2005-07-09, 11:13
|
|
|
| Dobrze gada,dać jej piwka ;] |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-07-09, 17:34
|
|
|
| dawniej 22 lipca to bylo "22 lipca dawniej E.Wedel" ;)))))) |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-07-11, 13:07
|
|
|
| Ja mam problemy z heblami, jeśli sobie poradze to raczej będę, Paweł daj znać to jakąś kolumne z Wawy zrobimy. Dziś bede wiedział czy bede sam czy będą dwa auta. |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-07-12, 10:02
|
|
|
| Heble na razie zrobione, w sobote rano dojedzie jeszcze Marselus, tylko nie wiadomo czy swoją pyrkawką czy z Jędrkiem ładą czy czymś jeszcze inszym |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 19:37
|
|
|
| Ja postaram sie dołączyc do ekipy zamojsko-lubelsko-chełmskiej :) |