Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
17.04 - Spotkanie CT Slas
Autor Wiadomość
Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 23:12   

No sorry Borsuk gdyby mnie nie nękały inne zajęcia to bym z chęcią został a na gg to sie nie odezwiesz co??

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 23:48   

Zycie przed kompem nie spedzam :)

wszystko co wazne bylo na forum !!

Voodoo gadalismy na gg , wiec o co chodzi ??

TrabiManiak
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 11:08   

No nam sie bardzo podobalo...Niestety Trabi Pele'go sie przestraszyl gorki i wrocilismy do domu na (c)holu... to pewnie przez to ze tak go meczylismy...Szczegolnie podczas popisowy na zwirze...:)))) No ale przynajmniej zainteresowanie wzbudzilismy :)
Zlot byl naprawde swietny...I mam nadzieje ze wiecej takich imprez bedzie :)
A...dzis rano ogladalem na tvp 3 program lokalny i byla krotka relacja..Narazie dzis ogladalem wszystkie programy lokalne... Mysle ze o godzinie 15.45 podczas programu bedzie opszerniejsza relacja :)
No ale musze przyznac ze malacz pokazal klase :) Wjechal 198 m. prawie na sam szczyt :))

PozDDRo

tadzioduch
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 11:21   

A mnie sie bardzo spodobal "myk" Mortiego! Lysy z kucykiem nie powinien dyskwalifikowac za spryt, zwlaszcza jesli zasady przedstawil niejasno.
pozdrawiam:)

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 11:44   

trzeba filmik zgrac na kompa i wrzucic gdzies aby byl do sciagniecia !

bylo super ! wiecej takich imprez , tylko szkoda ze grono trabanciarzy bylo dosc okrojone !
Tak czy innaczej dziekuje wszystkim za przyjazd , juz dawno sie tak nie bawilem w naszym trabantowym gronie !

Syrenki i Warszawy tez superrrr ze przyjechaly :)))

Szczegolnie pozdrawiam Warszawe z Piekar , ktora odwazyla sie jechac w teren :)) kto byl obecny ten wiem co sie dalej stalo :)))))

Clark
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 16:20   

Właśnie widziałem kawałek imprezy w teleexpresie:) Pokazali jak Borsuk wjeżdza pod górke swoją zieloną maszyną :))) Szkoda,ze taki krótki reportaż:(

.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 16:44   

No ciekawe to bylo jak trabik wypasnie mknol po blotku a za nijm syrenka...moze na 2-jce tez pokaza....:)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 19:06   

A ja mam zonka bo tu z wami rozmawiam a na spocie nie wiedziałem kto jest kto poza paroma wyjątkami z którymi w sumie spędziliśmy to spotkanie. Hah ale za to syrenkowicza poznałem i kolesi co bez prawka śmigali hihihi. Pozdro także dla nich nie zapominając o właścicielach różowego Traba zakupinego w piątek.

Wojtuś D
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 21:07   

cale szczescie ze sie wycofalem, bo bym mial skladania troszeczke po próbie wjazdu pod ta górke, co i tak by misie nie udało.ale bylo oka.MORTI jak dla mnie to wlasnie TY wygrales ten wjazd pod górke!!!

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-18, 23:03   

No Wojtus moglbys cos urwac , ale snieg byl mokry i mozna bylo po nim szosowac :)))

Ja nadale jestem pod wrazeniem tego malacza co nas wszystkich wydymal !

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-04-19, 18:08   

Ja niestety przyjechałem trochę późno i nie Trabantem (bo przekładałem instalke na 12v), ale i tak jestem pod wrażeniem jak dokopaliście Syrenom, Warszawom, Bigiatom i wielu innym.. (a tego kaszla to się wytnie :P) Na następny zlot postaram się przyjechac z Trabisiem.
pozDDRo dla wszystkich Traboterenowców
Grzesiek N.

Artur (YETI)
Gość
Wysłany: 2004-04-19, 20:23   

Witam wszystkich :))) Na zlocie bylo zajeb... znaczy bardzo fajnie ;) DZIEKI TrabEkipie za przygarniecie bylego trabanciarza. Jak tak patrzylem na Traby to mi sie az lezka w oku zakrecila ze juz nie mam tego DDR'owskiego cudu techniki. Moze wkrotce znow zasile szeregi Trabanciarzy. POZDROWIENIA dla all

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-20, 18:03   

No Artur !!!!! Super ze byles ! ExTrabanciarzu !

Czekamy na Ciebie ! nastepnym razem bedziemy sie scigac trabantami :)))

Artur (YETI)
Gość
Wysłany: 2004-04-21, 13:38   

Juz nie moge sie doczekac :) Szkoda tylko ze w Bełchatowie mnie nie bedzie :(

Endriu
Gość
Wysłany: 2004-04-22, 20:19   

Grzesiek N. Syrenom nie dokopali :) oj nie :P... 59m moja sie wspieła :D... z tego co wiem Trabant Borsuka wjechal 58.5m :P
Impra naprawde spoko, spoko ludzi poznalem... oby wiecej takich imprez :)
BTW: w drodze powrotnej zahaltował mnie patrol policji :> na szczescie po kontroli dokumentow pan policjant nie zauwazyl... kilku niedociagniec w moim bolidzie :P
pozdro.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi