|
[ZLOT] Trabantów w Koszycach (Słowacja) |
| Autor |
Wiadomość |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-06-26, 20:00
|
|
|
nie z zaswiatow tylko z zadupia :))
BIG APPLE :)
DDR!! |
|
|
|
 |
antoni kozioł
Gość
|
Wysłany: 2004-06-27, 12:26
|
|
|
Mily Przatele !
Vitam Vas a zdravim z Zakopaneho / Polsko ! /.
Na dnes ne vim ako cestujeme do Kos^ic. Mamy tu asi kilka TRABANTOV.
Zdravim Vas moc krat, a tak prosim ne bujta se Slovenskeho jazyka
Michał a Tolek |
|
|
|
 |
PREZES
Gość
|
Wysłany: 2004-06-28, 08:36
|
|
|
Myślę ze to mój ostatni post na forum. Napisze tylko tyle: reguła powtarza się na każdym zlocie - i tylko organizatorzy o tym wiedzą jak "upirdliwi" są niektórzy Trabanciarze w sprawach pieniąznych mimo założonej opłaty. Owszem większość płaci "bez problemu", ale tych postów nie czytają tylko osoby które "nie robią scen na bramce" tylko wszyscy... Dziwię się że "negatywny odzew" był od osób które są ok... Jeśli mnie problem nie dotyczy to po prostu się na jego temat nie wypowiadam. Zbyszku - nie mam do ciebie pretensji o pytanie na temat namiotu - ale gdybyś napisał że chodzi o Barkasa to by może był inny odzew (a to 100Sk mogłeś sobie darować :) ). Jest jeszcze jedna sprawa. Większosci pewnie to nie interesuje ale przy organizacji zlotu (jakiegokolwiek) bardzo ważną sprawą są kontakty. Jeśli grupa ludzi "psuje" wizerunek większej grupy to kontakty się urywają. A teraz analogicznie - jeśli Słowacy odbiorą nasze "trucie" negatywnie, bo np. nie maja takiego poczucia humoru jak niektórzy, to to będzie ostatni zlot na który zostaliśmy zaproszeni... Zdarzyło się tak już na wielu polskich zlotach i dlatego powstał mój pierwszy post. Niestety najlepiej wiedzą o tym ludzie którzy kiedykolwiek zorganizowali coś większego - mam na myśli zlot.
Mam nadzieję że w Koszycach będzie miła atmosfera i takie ekscesy nie będą zdażać się więcej...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
elixir
Gość
|
Wysłany: 2004-06-28, 08:56
|
|
|
pisze to z mysla o przyszlych zlotach.
czytajac fora zlotowe, czesto natykam sie na podlaczanie sie do czyjegos traba, zrzutka na paliwo itede...
a jak to jest z szoferem? prawka nie mam, trab bedzie zrobiony niedlugo, i nijak pojechac na zaden zlot...
sa tacy co sie pisza (w nieokreslonej przyszlosci) na szoferke czarnej(tez w przyszlosci) machiny?? |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2004-06-28, 09:32
|
|
|
Do Prezesa: 100 koron dopisał GrzegorzB jeśli się nie mylę. Cieszę się, że to nic osobistego . Pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2004-06-29, 17:21
|
|
|
| A ja z powodow okolicznosciowych niestety smutnych nie bede na zlocie na Slowacji. Coz takie zycie czasem jest za krotkie :( |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-06-30, 17:35
|
|
|
Dla zagazowanych Trabanciarzy - litr LPG kosztuje 18 koron (ok. 2,20zł!!) więc lepiej zatankować jeszcze po naszej stronie chyba. Ale jak już komuś wypadnie to stacje są dośc gęsto rozmieszczone.
Do zobaczenia w piątek:) |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2004-06-30, 19:51
|
|
|
lol.... a wie ktos w jakich cenach jest benzynka??? niestety gaz bede mosial tanknac bo do domu nie wroce bez dolewania...:(
nasza grupa (tzn 2 auta - 7 osob) rusza juz jutro, bedziemy czekali na ekipe z Martin w Popradzie, na pierwszej duzej stacji po prawej stronie na wyjezdzie z Popradu w strone Koszyc od ok 14 do 15 wiec jesli ktos z was bedzie tamtedy przejezdzal moze sie dolaczyc |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-01, 10:37
|
|
|
Z Krakowa jedziemy w piatek - jedna ekipa ok 13.00, a druga wieczorem.
Pojedziemy przez Gdow, Nowy Sacz, Piwniczna/Mnisek nad Popradom i dalej :) |
|
|
|
 |
Michał Zyzański
Gość
|
Wysłany: 2004-07-01, 14:28
|
|
|
| Miałem jechać i nie jadę. Dlaczego? Pojechałem dzisiaj na Słowację i z pod mijającego mnie Tira wyskoczył kamień. Uderzył mnie w głowę. Ale to nic głowa, lecz rozbita szyba. Jak pech, to pech Pozdrawiam wszystkich którzy jadą. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-04, 20:21
|
|
|
Staszów melduje swój powrót w całości ze zlotu. Powiem dziś tyle - wydałem duuuuużo kasy, jestem zmęczony, zaraz ide do pracy - ale warto było jechać:)
Relacja może będzie jak będę miał więcej sił:)
Dzięki wielkie dla wszystkich (nie będę z imienia wymieniał bo jeszcze kogoś bym pominął może przypadkiem) za miłe towarzystwo i świetną zabawę:) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-05, 11:50
|
|
|
Autor: Rafał Malinowski (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 2004-07-04 21:59:48
Siemanko wszystkim wróciłem z pucharem za Car Audio ale jeszce sie postaram o lepsze napewno.Było GIt naprawde watro kasy poszło uuuuu
Ale fajnie było dzięki wszystkim kumplom z Polski było i byliście naprawde SUPER |
|
|
|
 |
"TWEECIAK&qu
Gość
|
Wysłany: 2004-07-05, 12:41
|
|
|
Ja powiem tylko tyle...BYLO SUPER...a dla wtajemniczonych...powiem tak:
"DOBREEEEE..........GULASZ"
i wszystko jasne
tweeciak
PS-dzieki wszystkim za bardzo mila atmosfere i super DROGE...
"ogolny Węgry...jak tam droga na Koszyce":-)
i pare innych textow |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-05, 13:07
|
|
|
Tweeciak - nie brakuje Ci czegoś? Może do Miskolca skoczymy:)
Atmosfera zlotu była niepowtarzalna. Jeszcze na żadnym zlocie nie było takiej zabawy przy rejestracji uczestników:) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-05, 13:34
|
|
|
Noooooo... bylo bardzo sympatycznie :)))
Nawet mozna bylo sie w koncu przyzwyczaic do pokoikow ;)
Kosice sa piekne, tylko nie powinno sie za dlugo siedziec przy fontannie hihihi
Brava za organizacje -bylo widac inzynierska reke Jula :)))
W drodze powrotnej Bolkowi pomoglem w nauce jazdy dla pewnego kierowcy, ktory nie umial ustapic pierwszenstwa Trabantom hahaha ;)
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|