|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
pytanko |
| Autor |
Wiadomość |
pawel przydatek
Gość
|
Wysłany: 2010-11-13, 23:33
|
|
|
| Panowie podesłali byście namiary na jakieś strony gdzie mógł bym zobaczyć laminaty chodzi mi głownie o poszerzenia nadkoli, i jakieś części tuningowe lusterka, klamki, oświetlenie, amortyzatory, itp |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-11-14, 00:07
|
|
|
| Ludzie znowu robicie jakieś chore kłótnie czyja racja jest mojsza a nie twojsza,Ja podziwiam Magika za to że robi Trabanta na igłę i mam nadzieję że mu to wyjdzie......i Kuzyna że czerpie przyjemność z jazdy nim, moja koncepcja jest pośrodku uważam mieć Trabanta w orginale,najwyżej poliurateny,mocniejsze hamulce,alufelgi,dobre opony i mocniejszy silnik.np.1.3 lub 353 ale bez katowania bez potrzeby,najwyżej trochę fanu na torze.Sam byłem głupi że używałem Trabanta jako normalne auto na co dzień,parę razy nawet dałem mu w palnik bo się dałem sprowokować jakiemuś tam Golfiarzowi i do tego trzymałem auto pod blokiem i narażałem auto na warunki atmosferyczne i kaprysy chuliganów,teraz tego żałuje i potępiam takie traktowanie klasyków:( |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-11-14, 00:38
|
|
|
| @ pawel przydatek. O braku gotowych zestawów mówiłem serio. Wyobraźnia i opcja szukaj na forum. |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-11-14, 07:45
|
|
|
| igła to jest Zbyszka, ja już takiego stanu nie osiągnę, ale i tak będzie dobrze |
|
|
|
 |
pawel przydatek
Gość
|
Wysłany: 2010-11-30, 20:14
|
|
|
| Panowie i panie może ktoś ma ochotę zamienić (...) wycięte! |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-11-30, 22:05
|
|
|
NA GIEŁDĘ!!!!!!
Zawsze chciałem to powiedzieć..... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|