Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabanty w filmach
Autor Wiadomość
Jakim
Gość
Wysłany: 2005-01-15, 14:14   

Reklama EraOmnix Gradka "Od Rembranta do Trabanta" z wyjeżdrzającym Trabikiem na oglądającego.

tazo
Gość
Wysłany: 2005-01-16, 19:45   

W KILERZE 1 NA ZŁOMOWISKU STAŁ NA JAKIMŚ WRAKU POZDRO 600

sidus
Gość
Wysłany: 2005-01-27, 16:16   

"Kochaj i rób co chcesz" z Agatką Buzek, Rafałem Olbrychskim i Jerzym Trelą. Po wyborczej bibce przyszłego senatora podczas sprzątania na 1 planie stoi nic innego jak tylko kremowy trabant :)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-27, 22:45   

W teledysku Robbiego Wiliamsa, czy jak on tam się. Jest 601 przez moment, albo dwa. Tytułu nie znam, teledysk widziałem raz w życiu, bo jestem wielkim fanem tego pana.

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 23:15   

Teledysk grupy 18 (cwe)L, jak sie laska przechadza po jakims osiedlu (mniej wiecej 1min 30sek) za jej plecami stoi kombiaczek 601... Troche marnie - koloru nie idzie za cholere rozpoznac, bo klip jest zrobiony w sepii, a wiekszosc czasu facetka lbem zaslania pieknego kombiaczka.
Pzdr

Artur (YETI)
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 09:42   

W filmie "GO TRABI GO" jest sciema !!! To nie jest zweitakt!!! Poznac po otworze w atrapie (atrapa z zweitaktu ale otwor pod chlodnice z 1,1) i jeszcze felgi z 1,1, a tak nawiasem mowiac to po przysluchaniu sie dzwiek silnika jest zle dopasowany do jazdy POZDRO

Artur (YETI)
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 15:21   

Zapomnialem dodac ze tylko w jednej scenie, tzn. w scenie "TRABI PEEP SHOW" jak tych dwoch mlodych kolesi dojezdza Trabiego

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 15:49   

alternatywy 4 - mąż spiewaczki kupuje samochod, smierc techniczna, potem podnosza go dzwigiem i niestetyzostaja z niego drzazgi. "w ogloszeniu bylo p70 stan idealny" czy cos takiego

sidus
Gość
Wysłany: 2005-02-02, 10:55   

"Killer" jak mr killer stoi z Czarkiem na zlomie widać w tle trabanta, a raczej to co z niego zostało i to w dwoch ujęciach :) Syrena jest pod trabantem :)

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 13:06   

15 luty tvp program 2 godz.11:50 w "Święta wojna"był trabant 601 kombi na Warszawskich blachach.
Pozdrawiam trabimaniaków

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 15:41   

Stary już to raz dzisiaj pisałem te pozornie warszawskie blachy to była tylko chmaska doklejka. No nie mów że tego nie zauważyłeś. Rejestracja numeryczna leciała tak : 47435 Czyżby tak?? No byłem właścicielem tego Trabika przez pół roku ale kariere aktorską zrobił jeszcze zanim ja go miałem. Teraz już na pewno nie ma tych blach bo wiem kto jest nowym właścicielem...

Dysiek
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 16:33   

Dzis w jakims serialu na TVP2 o Gornoslazakach niejaki "bercik" chcial opchnac Traba kombi w swoim auto komisie. W sumie cala akcja sie toczyla wokol tego :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 23:31   

...

Janznaj
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 17:01   

Pora na odgrzanie tematu:dzisiaj chyba na polsacie koło południa w filmie pt. "Biały słoń"(chyba sie nie pomylilem) jakis pan jezdzil niebieska 601 ze spora iloscia roznych naklejek. Nie skupialem sie na filmie, ale doszedl do mnie tekst w stylu "wrrr, cholerny samochod"...

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 18:19   

Heh oglądałem troszke ten film i się śmiałem z kolesia jak nim jechał:) cotroche mu gasł i nie umiał wżucać biegów:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi