Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ludzie tu drętwe na tym forum
Autor Wiadomość
Dymatorek
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 14:16   

Ja tu nie chce negocjować żadnych dodatkowych praw dla siebie tylko po prostu ciężko złapać jakiś pułap na forum, nie wiadomo gdzie jest ta granica, która przekroczona skutkuje usunięciem posta. Nieraz można by powiedzieć że bezpodstawnie. Podał bym przykład ale nie chcę się rozpisywać ;) Ale cieszę się że doszliśmy "oby" do porozumienia. Ja się postaram nie bluzgać czy nie czynić z posta śmietnika, OT, itp. I wtedy się okaże jak będzie rozpatrywana moja "metka" jak to nazwałeś wnuq ;p

Qbs
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 15:12   

Skoro już takie sprawy tu poruszamy to mam jeszcze kilka wskzówek dla spamerów:

- Nie wiesz, nie znasz się, wydaje ci się, sam nie sprawdziłeś, nie umiesz, ale myślisz, że tak może być, itp... NIE WYPOWIADAJ SIĘ!
- Słyszałeś, że ktoś kogo zna twój znajomy coś tam..., na innym forum przeczytałeś jakąś rewelacje, albo w opisie na gg czy innym takim kogoś tam bla bla bla.. jeśli nie dotyczy ciebie bezpośrednio temat NIE WYPOWIADAJ SIĘ!
- Chcesz zabłysnąć powielając posta poprzednika w innych słowach bliskoznacznych to NIE WYPOWIADAJ SIĘ!

Sam nie byłem święty i kiedyś inaczej podchodziłem do forum, ale zmądrzałem i stosuję się do tych i innych kilku złotych zasad. Polecam wszystkim.

grzybcio
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 23:13   

A ja wam kawałem zasunę :D :D

Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet. - "To nie jest twoja sypialnia. - Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. - "Że co ??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! - Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!" - "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do Ciebie" Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury.Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut - "Jak ci się podoba bycie kurą?" - "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje" - "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko"powiedział kogut - "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chlus" i jajko było już na ziemi. -"Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz,zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : - "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!"

Tak wiem kumpelek, Ty już to znasz... :P

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-25, 00:11   

:D :D

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2011-01-25, 00:48   

To może ja też coś:

Facet kupił sobie skolopendrę, bo chciał mieć coś oryginalnego.
Zaczął nawet do niej mówić.
- Może pójdziemy do kościoła. Będzie fajnie.
Skolopendra oczywiście nie odpowiedziała.
Po paru minutach ten pyta znowu.
- To jak ? Idziemy do kościoła ?
Skolopendra jak milczała, tak milczy.
Po paru godzinach facet znowu pyta.
- No może jednak pójdziemy do kościoła ?
A skolopendra na to :
- Kurw@, debilu. Słyszałam cię za pierwszym razem. Nie widzisz, że buty zakładam ?

można zrobić link i łopatologicznie wytłumaczyć?Gratuluje postępu
AdminQ

Lary
Gość
Wysłany: 2011-01-25, 14:22   

Tak sie pracuje (wymiana opon) w Rosji / wulkanizacja

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2011-01-26, 01:04   

"Nasi" w Holandii

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-26, 10:49   

Kuzyn, daj znac czy doszedł mail

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-01-26, 13:02   

nie dotarł. Email do mnie jest w dziale lista. Ślij jeszcze raz lub pisz na PW. Pozdrawiam

Chany
Gość
Wysłany: 2011-01-29, 10:00   

Koniec Świata Teledysk klimatyczny.

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2011-01-29, 14:51   

Widzę Chany że złapałeś klimat Końca Świata :) Obadaj jeszcze zespół AKURAT ;)

Chany
Gość
Wysłany: 2011-01-29, 15:51   

Owszem złapałem, ale to już kilka(naście) lat temu;)

machoony
Gość
Wysłany: 2011-01-29, 15:55   

Dymatorek: masz akurat - jeden z moich pierwszych filmow
oraz troche akuratow i trabantow :)

machoony
Gość
Wysłany: 2011-01-29, 15:57   

konce tez sie znajda :)

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2011-01-29, 16:03   

Jest już coś wspólnego, traby i muzyka.

konce tez sie znajda :)
KŚ jak KŚ ale co się stałe w momencie 1:10? Kierowca stracił panowanie czy przytomność? ;D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi