|
[TUN] Lusterka elektryczne |
| Autor |
Wiadomość |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 14:03
|
|
|
| XXL, akurat pod względem tuningu musimy działać sami hehe :D |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 14:40
|
|
|
| ale mi tu chodzi nie tylko o tuning bo to są lusterka sferyczne i w nich coś widać a na płaskim szkle jest g...... a nie widoczność i nie lobię skrobać lusterek zimą! |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 18:04
|
|
|
| O ja :D a kręci się jak disco leci? :D |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 20:45
|
|
|
| Dymatorek, niestety do disco nie, jedynie do świateł i dźwięku policyjnego koguta:P |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 23:12
|
|
|
jak dla mnie lusterka z leona ibi czy bmw nie będą grały w zestawie z trabem , otóz to inna epoka
zakładasz lusterka pięknie profilowane do kanciaka :(
widziałem już pare lusterek róznego typu na trabie i jakos nie moge sie przekonać , ja mam tez jakies pseudo "tjuningowe" ale elektryki nie mają
taka ibi czy leon jest sporo większym autem i gabarytowo,
takze szukaj jakiegos starego modelu na elektryce , będzie prawdopodobnie problemik
chyba, że nie zalezy cie na estetyce to wal najtańsze
tyle mojej wypowiedzi
temat dotyczy lusterek wiec reszty nie komentuje ale na marginesie dodam, że pragne kiedys zobaczyc na żywo twoją fure
wytrwałosci życze i jeszcze bardziej szalonych pomysłów :)
dinozałrami sie nie przejmuj , siedzimy po 13 lat w trabantach i ciągle sie uczymy..... |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-11-17, 23:29
|
|
|
Arek magik znowu powie że kadzę ale miło usłyszeć jakieś pozytywne zdanie!!! :D No i w końcu na temat. Co do wielkości to mam takiego leona na ulicy nie daleko to sprawdzę jakie duże są w realu. W tej chwili mam lusterko ok skody octawi i wcale nieźle pasuje do budy gabarytami ale jest prostokątne a nie łezka. Co do estetyki to ma to wyglądać ładnie ale do tego być jeszcze funkcjonalne! A to pięknie profilowane lusterko właśnie pasuje mi do budy trabika. Ale to się zobaczy.
Heheheheh ja też pragnę kiedyś zobaczyć tą moją furę a jeszcze kilka pomysłów w zanadrzu mam!
Daj jakieś fotki swojego "rowerka" :D |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2010-11-18, 08:26
|
|
|
| Ja mam z lewej strony "łezkę", z prawej nic i jestem zadowolony. W łezce mało co widać, to co z prawej widać częściowo we wstecznym. I Trabant tak ma mieć... Bez kamerek cofania, podgrzewanych siedzeń, erbegów i innych diwajsów. Trabant jest jak konstrukcja cepa i za to go kocham |
|
|
|
 |
Krzysiek Sawicki
Gość
|
Wysłany: 2010-11-18, 13:06
|
|
|
zaraz od audi drogie? sprawdzałeś :P
tych aut jest naprawde dużo nie jedno już na złomie stoi może tam coś uda sie dostać. Pytanie co myślicie czy to będzie pasować czy to nie będzie wyglądać pokracznie? |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-11-18, 14:37
|
|
|
| Od audi są zdecydowanie za duże!!! Ja niestety niema złomu pod ręka a na allegro wcale tanio to nie jest! Bartek a ja lubię "diwajsy" :D |
|
|
|
 |
Krzysiek Sawicki
Gość
|
Wysłany: 2010-11-19, 13:25
|
|
|
| jakie wiec proponujesz? |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-11-19, 14:05
|
|
|
Krzysiek wodziłem kiedyś fotkę trabika (niestety nie na żywo) z lusterkami od forda eskorta (prostokątne ale nie za wielkie) ale w wersji tylko na usa bo te były mocowane na stopce a nie w narożniku drzwi! Ale musisz przeszukać allegro pod tym kątem żeby obadać co i jak! Wiesz kwestia kto co preferuje! Ja nie chce takich kancików! Takie łezki bardziej mi pasują ale to również zależy od zasobności portfela. Od punto były by ok gdyby były o 1/3 mniejsze bo mają rozmiar tirowych! Szukaj na allegro po fotkach, sporo nowych samochodów ma teraz lusterka na stopkach!
Bartek apropos jak się lusterek nie używa to wystarczą byle jakie! Zaraz po zakupie traba założyłem prawe lustro a później lusterka sferyczne od skody i dopiero było ok. |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2010-11-20, 15:07
|
|
|
| XXL24H musisz używać wykrzykników zamiast kropek? |