Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
gdzie te trabanty?? :(
Autor Wiadomość
Alan
Gość
Wysłany: 2008-09-05, 22:18   

Grzesiek N. [601], takich miejsc jest sporo; trzeba tylko je znaleźć (taki mały problem ;-) ). Plac ze starociami jest też gdzieś koło Rogoźna (Wielkopolska) między Obornikami Wlkp. a Chodzieżą. Pełno tego stoi przy płocie (w każdym razie pełno stało jeszcze jakiś czas temu ;-) ). Nic tylko szukać i buszować :-)

Eagle
Gość
Wysłany: 2008-09-05, 22:28   

Tam w Annopolu co jakiś czas coś przybywało lub ubywało jak obserowowałem ten plac jeżdżąć tamtędu. Więc albo właściciel nimi handluje albo wyciąga na dwór a potem znów chowa :P

micromax
Gość
Wysłany: 2008-09-09, 09:00   

ehhhhhh
minelo troche czasu - siedzialem na telefonie i przed allegro bardzo duzo czasu i nie znalazlem nic ciekawego :(

wczoraj z braku czasu na poszukiwania kupilem WV Golfa GTI i na najblzszy czas poszukiwania musze zawiesic.

mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej w poszukiwaniach

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-09-09, 14:40   

to wy jacys selepi jestescie albo wybredni...

micromax
Gość
Wysłany: 2008-09-10, 12:42   

Jendrej moze nie slepi.

fakt ze byly przez te 2 tyg. 2 oferty traba na prawde zadbanego chyba o czyms mowi.
Jeden trab lekko zrobiony pomalowany i bez niczego nowego w srodku za 2 tys, to moim zdaniem przesada, a kolejny odpicowany i na prawde ladny za 7tys. to tez lekko za duze wymagania.

Chcialem kupic traba w ktorego moge wlozyc cos od siebie, ale tez nie takiego ktorego trzeba wstawic na warsztat na 3miesiace by przeszedl przeglad.

Ogladalem w tym czasie wiele ogloszen, kilkadziesiat minut spedzilem na telefonach i szczerze nic ciekawego.
Jak dzwonilem i ogoleni gadalem to wszysty prosze przyjezdzac i w ogole cacy. Gdy mowilem ze mialem 2 traby i co z nimi robilem i pytalem sie o standardowe dolegliwosci, stan tego czy tamtego to juz rozmowa przestawala byc taka super.

Moze szukalem za dobrego modelu.
kupilem vw golfa GTI z ktorego jak na razie jestm bardzo zadowolony, a trabant bedzie musial teraz znowu czekac, bo ja na zime traba kupowac jak na razie bym nie ryzykowal.

pozdrawiam

magik
Gość
Wysłany: 2008-09-10, 14:03   

Koło warszawy znalazłem tez takie cmentarzysko starych samochodów. Wjeżdżam w las i tam na posesji i obok po prostu ze 40 samochodów conajmniej. Pabiedy, syreny, warszawy, trabanty, ciężarowe, autobusy, straż pożarna itp. Sporo przedwojennych m.in wanderer. Po prostu czad. Przed wojna była tam fabryka samochodów "as". Strasznie klimatowe miejsce. Niestety właściciel to jakiś dziwny typ w stylu śmierdzącego dziada.Podobno coś tam restauruje ale ile w tym prawdy niewiadomo. Mysli że to jeszcze uratuje :-] Podobno na posesji ma jakieś skarby ale nigdy mnie nie wpuścił Z tego co wiem ma pełan wahlarz syren od od 101 przez laminata aż do końca produkcji. Polecam zobaczyć. Ul. Poezji w okolicach radości pod warszawą. W lesie. Najlepiej wjechac od bysławskiej. A jeśli ktoś będzie bystry to znajdzie jeszcze inne ciekawe miejsce na tej samej ulicy :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi