|
Tuning ;P |
| Autor |
Wiadomość |
HuDy17
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 13:24
|
|
|
| Mam Trabiego którego dostałem od dziadka.. Jest w stanie oplakanym.. to kombiak.. ale i tak chce go odrestaurować i poprzerabiać.. na początek chcialbym niego zrobić PICKUP'i tu nasuwa się pytanie czy bedą jakieś problemy potem z zarejestrowaniem jego itp.. potem chciałbym go ztuningować (tuning optyczny) poszerzyć,fele alu wmontować (z jakiej fury można wmontowąc alusy do trabiego??) i zderzaki (to samo pytanie.. z jakiego samochodu zderzaki wejdą do trabanta??) no i to by było na tyle na początek.. licze na waszą pomoc :] pozdro dla wszystkich tabimaniaków.. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 13:38
|
|
|
ehh wyszukiwanie nie boli :\ Co do pickupa użyj opcji szukaj (prawy górny róg i ustaw sobie wszystkie wiadomosci wyszukiwane). Problemy są z zarejestrowaniem ale jak sie ma kase to da się wszystko
Fele do traba 601 nie podejda z niczego... chyba tylko z renaulta traffica, ale alu to jeszcze nie widziałem.
Zderzaki można kupić gotowe, albo kombinować np. od zastawy. |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 13:50
|
|
|
ale alu to jeszcze nie widziałem.
Aluminiowych felg na 4x160 było kilka. Od wartburga: Irmshery, Dietery Thomasy, rajdowe i jeszcze dwa wzory widziałem, których nie znam. Ale one niestety nie są dostępne dla zwykłego zjadacza chleba :( |
|
|
|
 |
HuDy17
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 14:06
|
|
|
| nierozumiem o co chodzi z tym wyszukiwaniem gdzie ja mam tego szukać?? opisz to dokładniej |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 15:45
|
|
|
A może to temat na inny post... Jeśli macie jeszcze inne śmieszne zdjęcia Trabików, to wciśnijcie je tutaj
Pozdrówka. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 16:01
|
|
|
| Jak masz spis tematów na forum technicznym to w prawym górnym rogu jest ikonka z taką lupką, kliknij na nią, wpisz co tam chcesz i pod spodem zaznacz szukaj we wszystkich wiadomosciach czy jakos tak |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2006-01-15, 17:10
|
|
|
wyslalem juz mu na prv instrukcje jak szukac ;] hehe
HuDy17 - jak chcesz to mam 65 zdjęć Trabantów przerobionych na pick-up'y ale to na prv jak coś :) |
|
|
|
 |
|
|