Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"skrzydelka" z atrapy =]
Autor Wiadomość
gajos
Gość
Wysłany: 2005-12-29, 23:45   

podejrzewam, ze za kolejne 50 lat to nie byloby co z nich zbeirac ;)lepiej do depozytu bankowego :D

KrzysztofK
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 16:30   

właśnie te "skrzydełka" pojawiły się na allegro nawet z tą atrapką aluminiową! ale cena jest niezła :( choc na bank ktoś to kupi...

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-01-04, 17:26   

Miłośnik traba mażący o tym i mającym troche fundyszy na takie wydatki napewno to kupi. Ale teraz się ciesze ze za swój znaczek zapłaciłem 3zł:)

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 18:48   

Witam ja mam takie skrzydełka bo byly w komplecie z Trabem:] ale nie pisze tu by sie chwialic. Mam do was pytanie jakie kierunkowskazy z przodu na błotnikach byly z Trabantach z początku 65 roku?? cos takiego?

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 18:49   

cos link niewyszend wiec podaje adres
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79974658

James
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 20:28   

takie kierunkowskazy były w trabantach 500 i 600. W 601 takich nie było.

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 20:41   

no właśnie u mnie są otwory na błotnikach które wyglądają na fabryczne. środek jest cały z 600 wiec i moze ten element zostal zciągnięty?jak długo była produkowane 601 ze środkiem z 600?w jakim miesiacu dokladnie zaczela sie prokukcja 601? sory za tyle pytan ale chce pozbierac info zeby potem moc porządnie zabrać sie za wykańczanie samochodu.PozDDRawiam

James
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 21:11   

W jakim miesiącu to ci nie powiem, ale wejdź sobie na tą stronkę: http://www.trabant.cz/promap.phphttp://www.trabant.cz/promap.php
Jest tam sporo prospektów z dawnych lat, może czegos ciekawego się dowiesz. Aha, w 601 na 100% nie było kierunkowskazów z 600:)

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-09, 22:12   

O dzieki wielkie widze ze nawet 600 niemiały w tych miejscach kierunków bardzo mi sie przydadza te prospekty.jeszcze raz dzieki

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 18:17   

A tobie nie chodzi o to ze ktos wycial Ci otwory kierunkowskazy z boku na blotniku? Bo cos mi ta dyskusja niekompletna sie wydaje :/
Te co pokazales na allegro to sa kierunki od 600 i 500, a dodam ze blotnik przedni od 600 i 601 roznil sie jedynie tym ze mial wlasnie wyciecie okragle pod kierunkowskaz a nie kanciaste. Musialbys miec rowniez okragle wyciecie w pasie przednim bo pol tego otworu jest w pasie a pol w blotniku. Wiec mysle ze pytasz o kierunki boczne pomocnicze, a te to nigdy w zadnym trabie seryjnie nie byly montowane :-)

Yankes
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 20:16   

Zgadza sie pytałem o boczne kierunki(sory za brak precyzji) właśnie widze na folderach że nigdzie ich niebylo, bedzie sie trzeba dziur pozbyć:]

macq
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 20:51   

Sory za off topic ale zauwazyliscie ze na duzym mrozie trzeszcza duroplasty? ;o

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 21:02   

No wszystko trzeszczy w tym aucie na mrozie duzym, a szczegolnie jak kawalki lodu gdzies sobie siedza miedzy elemenyami :p
Trabi nie lubi zimy

Krzysiek & Asia
Gość
Wysłany: 2006-01-10, 22:20   

a mi od tego zimna złamały się kable od centralne zamka i jezdze z otwartymi drzwiami. gdzies musiala pod izolacje woda podejsc i trach =]

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-01-11, 22:06   

a mi dziś coś zamarzło od tego mrozu, fura na bardzo krótko odpalała ale nie chciała chodzić :( lipa, czekam na odwilż :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi