|
Spoty Warszawa Zawieszone !!!! |
| Autor |
Wiadomość |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-07-06, 17:09
|
|
|
Od niedawna z cypla czerniakowskiego kursuje prom na saską kępę. Myślę że wspaniała okazja poczuć klimat kultowego filmu "Rejs". Atrakcja nie lada
Prom oczywiście pasażerski. Można włączyć to to programu najbliższego spotu . |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2008-07-20, 10:33
|
|
|
Przepraszam ale nie dojade na spotkanie pare dni teu urwała sie linka sprzęgła a u mnie nie jest to takie proste linka na zamówienie
Pozdrawiam
Miłej zabawy |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2008-07-20, 11:47
|
|
|
| Ja jestem obowiązkowo. Czy może ktoś zabrać grilla ? Mam nadzieję że nie będziemy chować się pod mostem |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2008-07-20, 14:53
|
|
|
| Przyjadę dwusuwem :P |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2008-12-21, 22:19
|
|
|
Witam Ponownie 21.12.2008r
Z Przykrością stwierdzam, ze spoty warszawskie nie mają sensu. Znów przyjechałem ja i Tomek(Prezes). Co prawda mogliśmy się spotkać znacznie bliżej ale.....
Tomek może przeniesiemy spoty gdzieś na naszą stronę Wisły ?
Życzenia:
Niech Święta Bożego Narodzenia będą Bliskością i Spokojem a Nowy Rok – Najlepszym Czasem
Pozdrawiam
A.W. |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-12-22, 21:25
|
|
|
| Szkoda, ale pewnie przyczyniło się do tego całe to przedświąteczne zamieszanie. Powoli staramy się organizować spoty wartburgowe, oczywiście trabanciarze bardzo mile widziani:-) |
|
|
|
 |
BLACHA
Gość
|
Wysłany: 2008-12-23, 15:08
|
|
|
hmmm... święta świętami...
do Poznania zawitała duzza ekipa z WLKP na opłatkowe spotkanie.
chęci tylko trzeba mieć!
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2008-12-23, 15:19
|
|
|
dokladnie :)
nam sie udalo zoranozowac swiateczne smazenie kielbasy nad ogniem z ogniska i wpadlo kilka osob :) |
|
|
|
 |
timonxxx
Gość
|
Wysłany: 2008-12-23, 15:23
|
|
|
| W sumie (choć dawno nie byłem na zadnym spotkaniu), na początku swoich przygód z trabantem, jak przyjechałem na zlot próbowałem z kimś pogadać. I tak też poznałem Darcika i jeszcze ze 2 osoby. Na kolejnych spotkaniach trzymaliśmy się w miare razem. I tak coraz mniej i mniej osób. Kiedy Darcik i te 2 osoby już nie przyjechały, pod 2 kołami spotkałem 1 trabanta, kilka innych aut. Wszedłem do środka, próbowałem dołączyć się do jakiejś rozmowy, ale ciągle miałem wrażenie, że odpowiada mi każdy na odczepnego. Więc przestałem przyjeżdzać. Jeśli chodzi o atrakcje, to zawsze można coś dodać, ale tak samo zawsze znajdzie się jakiś temat do pogadania. Tylko jak stoji 5 osób i rozmowa przez 20 minut jest na temat w którym tylko oni wiedzą o co chodzi to jak tutaj sobie z kimś pogadać. Takie moje zdanie (pomijam już spotkanie koło ul.11listopada na pradze). A po za tym to Wesołych Świąt dla Wszystkich Trabanciarzy :P |
|
|
|
 |
601Topik
Gość
|
Wysłany: 2008-12-24, 11:54
|
|
|
A już miałem się pojawić, swoim nowym trabem a tu lipa....... no ale nic nadejdzie wiosna , moze cos sie ruszy.....
WŚ oraz SNR 2009 |
|
|
|
 |
MAXIMUS
Gość
|
Wysłany: 2009-01-30, 23:54
|
|
|
Arek
Jeszcze ja za starych dobrych czasów nutrią przyjechałem przynajmniej.
Ale nie będę śpiewał jak Rysiek w Wehikule czasu
powiem ŻE JESZCZE POWRÓCĄ !!!
Trzymam kciuki za stolicę. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2009-01-31, 00:14
|
|
|
| Bo może trzeba ruszyć Starą Gwardię.... :P |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2009-01-31, 00:38
|
|
|
Były różne propozycje, jak rozruszać te spoty. Ale bez odzewu.
My raz na jakiś czas robimy spoty wartburgowe, na które serdecznie zapraszamy:-) |
|
|
|
 |
J-23
Gość
|
Wysłany: 2009-01-31, 23:33
|
|
|
Słuchajcie, w stolicy działa dość prężnie stowarzyszenie Trabanciarskie, którego reprezentacja stanowiła 75% Trabantów na tegorocznej defiladzie WOŚP. A o samochodzie jednego z aktywistów jest nawet wzmianka w najnowszym (lutowym) "Calssicauto", w notatce o w/w defiladzie. Co do knajpy "Dwa koła": byłem raz i gdyby nie towarzysze Wartburgowcy i ich pomysły, to byłoby buracko (dzięki panowie ze Łomianki!!). Mój wniosek jest prosty: działejmy razem z innymi stowarzyszeniami o podobnym profilu.
Ale czy mój głos się liczy? |
|
|
|
 |
MAXIMUS
Gość
|
Wysłany: 2009-02-02, 21:42
|
|
|
Dlaczego jest drętwo? Hm...
Ludzie zarobieni nie mają czasu dla siebie.
Sekularyzm tego świata robi nam z mózgów galaretkę.
I moim zdaniem tak jest i bardzo ciężko będzie z tym walczyć.
Kasa, kasa, kasa... Nie dostrzegamy w tłumie drugiego człowieka.
Wiem sam po sobie.
Teraz przy 3 dzieciaków juz na nic nie mam czasu w ciągu dnia,
jak jakiś wariat przesiaduje wieczorami w garażu żeby "dotykać" tego czego
jeszcze kilka lat temu niekiedy miewałem dość.
Czy będzie lepiej?
... |
|
|
|
 |
|
|