|
hehehe.. czyta ktoś Bravo?:)) |
| Autor |
Wiadomość |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 19:30
|
|
|
moje zdjęcie
Niestety jest to zdjęcie mojego autorstwa. Powyżej link do CAŁEGO zdjęcia. Pochodzi ono ze strony www.fotoreporter.net.pl. W jego opisie umieszczona jest notka "Wszelkie Prawa Zastrzeżone". Na stronie znajduje się odnośnik do kontaktu ze mną.
W przyszłości zdjęcia ze zlotów trabantów na mojej stronie będę umieszczał w wielkości znaczka pocztowego by nie dochodziło więcej do podobnych sytuacji.
Jakie kroki podejmie koncern prasowy, w którym pracuję tego nie wiem.
Pozdrawiam
Szkielu |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 19:37
|
|
|
Witam.
Czytam , czytam , czytam i płakać mi sie chce z tych bzdur.
Cisną mi sie brzydkie słowa na usta , ale myśle sobie wytrzymam. |
|
|
|
 |
trabiq14
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 19:55
|
|
|
Czytajac ostatnie posty i wypowiedzi w nich zawarte dochodzimy do wniosku, ze administrator powien utworzyc nowy dział forum o tematyce: "Oczernianie swoich przyjaciół i kolegów z klubu Cartoon Trabant".
Zbieramy podpisy - obecnie posiadamy 3:
Batman
Efka
Trabiq14
:) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 20:46
|
|
|
przeprosilem szkiela, przyznalem ze niepowinienem tego zdjecia wysyłać bo bylo niemoje.. co ja moge jeszcze zrobić?
przepraszam ze zyje, tak wyszło |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 21:09
|
|
|
| Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy rozumieją moje wkurzenie. Zwłaszcza dla Piotra S. (miło mieć takiego qmpla). |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 21:43
|
|
|
| szkielu moze nie uwierzysz ale ja tez Cie rozumiem... wyjasnilem Ci w wiadomości prywatnej i mailu ale chyba nie doszlo, coś mi komp szwankuje , jeszcze raz Cie przepraszam |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 23:12
|
|
|
| No i fajno że doszło do porozumienia. Przepraszam wszystkich których uraziłem, ale na litość boską, po co robić z igły widły??? Niech się zainteresowane strony dogadają i będzie dobrze... A tu każdy ma swoje trzy grosze do dodania... Wkurza mnie to i dlatego wypowiedziałem się tak a nie inaczej:/ Jeszcze raz sorry, ale ta sprawa wywołuje jakieś niezdrowe emocje:/ |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 23:16
|
|
|
| I Amen zamknijmy temat - prosze:) |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2005-02-11, 23:31
|
|
|
| Nie no śmiać mi sie sie chce :D Dajcie na luz :P |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 00:03
|
|
|
James - a kto ty wogole jestes?
Wez i odpieprz sie ode mnie, a nie czepiaj jak bardzo maly czlowieczek...
A taktyka wypisywania bzdur i zaraz potem przepraszania jest genialna.
----
Co do Blaza - kazdy sie uczy cale zycie, moze tez dla nas wszystkich jest to pewna nauka.
Na prosbe Szkiela temat zamykam |
|
|
|
 |
|
|