Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ekipa Łódź - 1wsze spotkanko w nowym roku
Autor Wiadomość
Kasia "Xiędzowa&
Gość
Wysłany: 2007-03-13, 15:48   

wystarczyło dać znać np mnie - umówilibyśmy sie gdzieś wcześniej, poznali, pogadali... secundo: jak byłeś do 18tej to nie mogłeś juz zostać godzinke dłużej??

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-03-13, 16:56   

ale Gdynia była u nas do 18 w sobote a nie niedziele i grafik mieli napiety :)

Nikita
Gość
Wysłany: 2007-03-18, 23:08   

pytanie do ekipy z lodzi nie wiecie moze czy jest jakas 601ynka do sprzedania tanio najlepiej kombi ale sedan tez moze byc :D jak cos bedziecie wiedziec dajcie mi znac na gg 4373533 albo tu na forum jestem zainteresowany bardzo :D

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 12:30   

a czy ta 601 kombi musi miec silnik, szyby i koła? bo jak nie to ja znam jedną taką. jest całkiem niezła, Qbs i Prorok pewnie sie domyślają o czym mówię :]

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 14:58   

no i do tego jeszcze spytam czy musi miec progi, jaskółkę, podłogę i nadkola bo z tego co pamietam to miała mało tych elemantów :-p

Prorok601
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 16:52   

ej no przeciez on jest igiełka... prosto z fabryki!! zostala tylko kosmetyka do zrobienia.. jakbym nie byl przywiązany do zielonego to bym nim jezdzil!! taki rodzynek

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 18:03   

No ba toż to trabant w stanie idealnym jest.

A widzisz ja nim jechałem nawet i to wielokrotnie. Raz to o własnych siłach mnie wiózł aż 30km, po prostu jechał jak nowy: zadnych hałasów, stuków, puków; jechał prosto i żwawo! Ach co za auto...

Dzielny był, ale musiał oddać Zenkowi silnik... :-D

Jak dobrze pojdzie to ten silnik bedzie zasilal trzeciego juz traba niebawem hehe...

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 18:23   

a mojemu Trabantowi oddal atrapę. coś jeszcze? bo nie pamiętam
Qbs, zabraleś mu chyba jeszcze jakąś szybkę

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 18:42   

Tobie Gusiu oddał oba zderzaki i atrape.

Mnie oddal bak z pływakiem i wskaźnikiem, silnik, tłumik pierwszy z rurą, szybe przednia boczna i odda jeszcze pewnie błotnik i oprawke lampy z garnkiem :-)

Nikita
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 20:31   

nie no przydalo by sie zeby jezdzil i przeszedl przeglad pod wzgledem takim ze moze jezdzic po ulicach hie hie :D

Prorok601
Gość
Wysłany: 2007-04-06, 18:09   

HALO HALO!!!!
zapytanie do ekipy zacnej czy w swieta to my sie spotykamy czy raczej srednio niebardzo.... mam niepotwierdzone informacje ze jednak tak ale niechcialbym pojawic sie na spocie sam
pozdrawiam

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-06, 19:54   

Prorok, pewnie i tak nie pojawilbys sie sam. chcialam zadac to samo pytanie, ale wydaje mi sie ze lepiej bedzie przesunać spotkanie na przyszly tydzien, bo nie wiem czy nasz miejscowka bedzie otwarta.

Prorok601
Gość
Wysłany: 2007-04-06, 20:48   

świnta prowda.. w koncu mamy gwiazdke... czy coś

aguska87
Gość
Wysłany: 2007-04-06, 21:29   

taaa... gwiazdka. z tego co pamiętam to gwiazdki występują bliżej Nowego Roku. a na to sie chyba nie zanosi...

Prorok601
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 09:43   

nie wazne jakie swieto!!! wazne ze wszyscy nagle przestrzegają postu i sie modlą... no i najistotniejsze czy ten spot bedzie? czy tez nie? a moze zrobimy referendum :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi