Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABEM NA KRYM
Autor Wiadomość
brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 20:14   

Ja licze raczej na to ze ktos ze znajomych ma cos takiego i chce sie z nami wybrac... prosciej łatwiej... i nie licze zbytnio na sponsorów... nic darmo z nieba nie spada wole chyba nie wypic piwa czy trzech a miec spokój....

James
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 21:42   

Ale wyobraźcie sobie taki wyjazd sponsorowany... Napisali by o nas, w telewizji pokazali:) Ale prawda jest taka, że jest to mało realne, trzeba raczej liczyć na siebie:/

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-13, 22:27   

Nie mówię nie sponsorom .....ale doswiadczenie zyciowe mówi mi: umiesz liczyc? licz na siebie!
Osobiscie postaram sie zainteresowac naszym wyjazdem jakies media ale... kasy nam od tego nie przybedzie :-(

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2005-02-14, 01:56   

Słuchajcie kto ma traba 601 i to kabrio to niech zajży tu:

http://www.autoscout24.pl...m=&euroto=&zip=

albo drugi 1.1 po tuningu:

http://www.autoscout24.pl...&id=ecpfhrclegv

Najzabawniejsze to cena za nie ...

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-14, 11:46   

A co to ma wspolnego z Krymem?

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2005-02-14, 18:54   

Nic,tylko nie miałem tego gdzie przyczepić.

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-14, 21:08   

He he, dobre :-)

Pozdrawiam =]

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 15:05   

HREF="http://forum.cartoontrabant.pl/forum.php?do=read&forum=varia&thr=3365#M3505
">np. tutaj bylo to przyczepic;)
pozdrro

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 15:07   

dalem ciala;)

Foksik
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 11:30   

Z tym Krymem to niezły pomysł, a ze sponsorami to róznie bywa. Ja zaczynam kaske zbierac od dzis bo kwota jest nie mała. Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :)
POZDDROWIONKA

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 15:58   

Co do awaryjnosci- wiem ze wypadki chodza po trabantach... ale moj byly trabik po roku jazdy zrobil w sylwestra 1240km bez awarii i zrobil trase Warszawa- ustrzyki dolne- Komancza- Warszawa. Z tego co zauwazylem to traby na trasie radza sobie lepiej niz w miescie. A tak odnosnie wyjazdu. W koszty wycieczki nalezy tez wliczyc.. jak to mowia Arabowie BAKSZISZ czyli po naszemu "DANIE W LAPE" policji Ukrainskiej. Chyba nie sadzicie ze dadza przejechac bez kontroli samochodowi na obcej rejestracji! Pozdrawiam!
P.S Czy traby polo tez moga byc czy to wycieczka 601??:):)

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 16:48   

wykroczenie typu przekroczenie predkości załatwia sie za pomocą 20 hrywien (1UAH = 0.75 PLN) jednak kiedys w Kijowie wjechałem w ulice z zakazem ruchu i oczywiscie mnie złapali poprosilem o mandat dostalem 8 UAH -prawdziwywypisany mandat.
Jednak ostatnio troszke sie zmieniło i obcokrajowcom nie wypisuja mandatow tylko sprawe kieryja do sadu trwa to kilka dni i trzeba zapłacic około 50 UAH wiec ... daje sie.
A jako ciekawostke powiem ze milicja drogowa nazywa sie własnie: DAI (drogowa awto inspiekcja)

Arozo z Emowa
Gość
Wysłany: 2005-02-18, 01:39   

Ależ oczywiście Michał&Ela każdy trab jest mile widziany.Niewiem jak reszta,ale ja tak uważam.Trab to trab poza silnikiem i zawieszeniem to nic się nie zmienił buda od lat ta sama,poza tym czym więcej ludzi tym będzie weselej.

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2005-03-18, 00:21   

Chętnie bym się podłączył.A na Ukrainie treba uważać najbardziej na...milicję. Ostatnio kazali mi płacić za parkowanie na...bezpłatnym parkingu bo mieli takie halo.Poza tym mogę się przydać jako tłumacz.

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2005-03-18, 00:23   

Jeszcze jedno, Nie ma się co wybierać tam bez kilku(set) zielonych papierków w kieszeni.Oni lubią ten kolor.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi