|
Zlot we Frydku Mistku 8-10.IX.2006 |
| Autor |
Wiadomość |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2006-08-29, 15:11
|
|
|
| DOBRA TO JAK JUZ WIECIE LUB NIE JA JADE Z ŁODZI.PEWNIE PODEPNE SIĘ DO KATOWIC-BEDE DZWONIĆ NAPISZCIE TYLKO DOKŁADNIE GDZIE SIĘ I O KTÓREJ SPOTYKAMY.MI PASUJE WYJAZD NAWET W CZWARTEK.A MAM PYTANIE DO BOLKA LUB ADIKA CO Z NIKE-EM??.NO I OCZYWIŚCIE SPIMY W NAMIOTACH... |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2006-08-29, 22:19
|
|
|
| no ja tez planuje w czwartek wieczorem,po Asinkowej pracy ok.21.30...Adic w piątek rano chyba,a Najki nie wiem jeszcze,ale na pewno przez Katowice leci:) |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2006-08-29, 22:57
|
|
|
wnuqu
My lecimy z Wawy wiec na katowickiej mozemy sie gdzies styknąc |
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
Wysłany: 2006-08-30, 01:35
|
|
|
Złoty jak zmontujesz jakiegoś ludzia , to moze bym poleciał :)tylko musze osoby zmotać bo z kasą sie nie wyrobie , a pojechałby do Frydka :]
Tylko kiedy planujecie wyjazd ?? |
|
|
|
 |
Paweł Bross
Gość
|
Wysłany: 2006-08-30, 07:54
|
|
|
Prawdopodobnie Jadę w piątek zaraz po pracy czyli o 14 podrodze jade na katowickie Tesco (te na dębie)Kupie co nieco. może ktoś się ze mną zabieże ?? (tylko 1osoba)
DDR :) |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-08-30, 08:57
|
|
|
Nie orientuje sie ktos czy jeszcze mozna rezerwowac domki? (i gdzie to mozna zrobic) Bo pogoda nam sie coraz bardziej psuje a w namiocie w taka pluche nie jest zbyt przyjemnie...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 16:01
|
|
|
Witam! Wlkp tez sie wybiera. Kto pojedzie? Wszyscy!!! Nie wiemy ktore "vozidla" pojada (tzn ktore poskladamy i naprawimy) ale musimy byc. pozDDRo
PS. Kris jak mialbys wypic za wszystkich pijacych za Ciebie to musialbys miec polska głowe. HIHIHIHIHIHIHI No to po szklanie i na rusztowanie.... |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 16:03
|
|
|
| Aha no wlasnie rezerwacja domkow (wiadomo ze bedzie overload ale domek trzeba zdobyc) Kto zna na tyle czeski??? |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 17:41
|
|
|
| Z moich obliczeń wynika ze będe gnał ze skierniewic i zatrzymuje się w katowicach,więc może i ty bolek ruszysz zrano w pta nie w czw wieczorem,chcesz namiot po ciemku rozkładać??No chyba ze domki jednak zarezerwowałeś...Pogodę zamówcie,ma byc ciepło i NIE PADAĆ!!!!!!!! |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 20:51
|
|
|
gliwice i oklolie umawiaja sie na piatek na 10 rano tam gdzie zawsze, czyli pod minimalem na rybnickiej
zapraszamy wszystkich spotykamy sie z reszta katowicami i raciborzem juz pod granica o 12 i mysle mala wycieczka i zwiedzanie po przygranicznych bazarach
wiecej info zapewne udziela jakimy,najwieksi gliwicy organizatorzy:P
pozDDRo |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 22:18
|
|
|
Gliwice i okolice cd.
Sorki za zamieszanie, ale się nie dogadaliśmy z Warcabem. Poroponuję wyjazd z Gliwic (spod MINIMALa na Rybnickiej) o 5-tej rano w piątek jako, że o 8.00 planują we Frydku wyjazd na objazdówkę po górach a to może być ciekawe. Na granicy w Chałupkach będziemy ok 6.30 i tam moglibyśmy spotkać się z resztą wiary.
Co Wy na to?
Pozdrówka |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 22:48
|
|
|
a mi to ganz egal byle byśmy sie zeszli na granicy (albo wcześniej) ja to sie dostoruje do raciborza i stojanów, urlop już zaklepany więc teraz tylko egzamin i jazzzzdaaaaa |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-08-31, 23:22
|
|
|
my jak sie tylko uda, a mam nadzieje,ze sie uda, t oprzyjedziemy tez
pozdr |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-09-01, 07:17
|
|
|
no to bedzie pieknie:D:)
nam tez w 100%pasuje byle tylko wstac yak wczesnie:) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-01, 07:49
|
|
|
| dżejms właśnie wpadł na genialny pomysł żeby jechać. Musymy przez tydzień uzbierać po 300 zł na głowe :D jak tylko sieuda to jedziemy do pyrdka :) |
|
|
|
 |
|
|