|
Zlotowisko-Zimowisko 2007 ;) |
| Autor |
Wiadomość |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 09:56
|
|
|
PS. Osrodek jest nad jeziorem wiec nie ma problemu z łyzwami... W zaleznosci od tego jaka bedzie zima... mozliwe ze i trabanty bedą mogly smigac po lodzie...
pozd |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 14:09
|
|
|
Napewno po lodzie bedzie mozna jeździć , na tym osrdoku sa trzy stawy , ten najwiekszy jest dośc spory (a głębokość max. 1,70 cm) więc połowa z tego to bedzie lód :))
Kędzior jak cos to jest lodowisko w Mielcu(małe ale jest :D )
Termin musi być :)) Widze że zapowiada się super :)) |
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 18:02
|
|
|
| skminie wątrobe, naostrzę łyżwy i przyjadę :) co do terminu jak dla mnie w ferie zimowe będzie gitara... |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 18:34
|
|
|
HEHEHE... Filmik wypas i mysle ze mozemy zapewnic i takie atrakcje :D
Jezeli chodzi o termin to proponuje 2-4 o2 2oo7
No i dalej problem wyzywienia... Moze np: wliczyc koszt posilkow w oplate zlotową i zapewnic pelne zarcie przec caly pobyt? Piszcie co o tym myslicie. Jeszcze raz przypomne ze to zima, cieple jedzenie jest wskazane, a i wspolne posilki mają swoj klimat... |
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
Wysłany: 2006-10-25, 22:56
|
|
|
| sie jakies naklejeczki zmota , mozna pomyslec nad wzorem :)) |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 11:42
|
|
|
Ok... Widze ze zainteresowanych posiłkami nie ma wiec robimy zlot bez wyzywienia...
Po niedzieli postaram sie zlapac wlascicielke osrodka, i ustale wszystko konkretnie na temat terminu, kosztow, i atrakcji jakie oni nam mogą zapewnic... |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2006-11-10, 19:16
|
|
|
| Wiadomo-na zlocie sie wiecej pije niz je. |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2006-11-11, 12:48
|
|
|
| ale opcja na ciepłe jedzonko jest dobra... |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-11-11, 13:54
|
|
|
| ale opcja na ciepłe jedzonko jest dobra... ale po co ci jeść ciepły obiadek skoro za tą kasę możesz sobie kupić ze 4 piwa :) A jak się nie podoba to otworzysz sobie bufet :) |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-11-11, 18:15
|
|
|
| Kedzior to po co Ci tankowac trabanta i jechac na zlot jak możesz kupić sobie 10 piw i pić w lublinie i nie marudzić |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2006-11-12, 14:23
|
|
|
| Nie no to ja musze jak najszybciej wiedziec jak wolicie... Czy z zarciem czy bez... Czy np: jeden posilek tylko... Bo ja musze wiedziec o czym gadac z szefową... |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-11-12, 16:07
|
|
|
| wg mnie posilek by sie przydal, przynajmniej jeden,a rano i wieczorem to juz we wlasnym zakresie |
|
|
|
 |
pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2006-11-12, 17:04
|
|
|
| Ja bym tam wolał opcje z jedzonkiem , to nie są znowu duze pieniądze . Kędzior ale marudzisz . |
|
|
|
 |
|
|