|
Czersk i po Czersku |
| Autor |
Wiadomość |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 12:57
|
|
|
no i my tez juz wrocilismy i nawet sie juz wyspalismy:):)
zlot byl super tylko troszke mi brakowalo jakiejs oltajemropwej parady i takiego klimatu trabantopwego jak w belchatrowie ale co tam i tak bylo zajefajnie
powrot bez problemow(troche mnie tylko nurtuje jak to jest ze trambki psuja sie tylko w drodze do zlotu a z powrottem smigaja pieknie:):)
a tak jako ciekawostke moge podac ze szczurej dojechal clay i zdrowy a dla ludzi z greenpeacu i animalsu moge doadac ze wzailem go bo nie mialem u kogo zostawic i ze nie jestesm sadysta:P:P
pozdro dla wszsytkich i do szybkiego zobaczenia |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 13:22
|
|
|
hehe jak z Jajerem laliśmy wodą to posądzili nas o zabranie mu denka od klatki :P bo tez zieloną skrzynke mieliśmy ;)
brakowało troche konkursów jakiś które myśleliśmy że udało sie nam załatwić przypadkiem z Jaje'm no ale nistety ;(
a mój organizm dalej wariuje od tych TrabiTripów do Czerska pierwszy krwotok przed wyjazdem drugi w Gdańsku a teraz średnio co 1h :E |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 13:37
|
|
|
no i my się dołączamy do pochwał - fajnie znowu było widzieć "stare" twarze klubowe i poznać nowe. szkoda tylko że nie mogliśmy zostać na nockę bo to też osobny klimat (jajer trza było spuszczać a nie gadać...) ... a do pochwał dołącza się tomek szwed z którym rozmawiałem po koncercie i któremu bardzo się podobało to że tak wielu ludzi młodych ma taki sentyment do tak fajnych samochodów...
postrofizga dla wszystkich którzy byli.... |
|
|
|
 |
Kuba / Vampirek
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 13:41
|
|
|
| Tra Tra Tra zdaje sie ze ja deko przegiolem czasu od godz 4-8 rano nie pamietam ale fakt faktem bylo zajjeeeeeeebiscie Jajer ja ci wisze 2 browary ;p ale looz jestem obecnie w krynicy M wiec do 3 miasta sie wybiore :] pozdro Sto(L)ica |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 14:30
|
|
|
| James czy odbity napis na plecach " TOY TOY " juz ci znikł |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 16:01
|
|
|
| KLIP KLOP! ;))) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 16:27
|
|
|
| Znikł, ale jeszcze plecy bolą:P Wogóle, cały jakiś poobijany jestem... Tylko nie bardzo pamiętam po czym to:/ |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 17:24
|
|
|
| czajnik znowu cos wymyslil.... pewnie ie pamietasz od tego slonca, strasznie goraco bylo i nadal jest....:) |
|
|
|
 |
JaGaKi
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 17:44
|
|
|
No i ja powiem, że zlot byl bardzo fajny. Poznałem mnóstwo nowych ludzi. Dzięki dla Ciebie Grzegorzu żeś mnie zabrał.
Mam jedno ale... szkodaz żenie przyjechałem własnym ^^ |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 18:51
|
|
|
| Pelu ja nic nie wymysliłem tylko james jezdził na dachu trabanta i w pewnym momencie kędziorka zachamowała i biedak prosto z dachu wpadł w kibel(TOY TOY)a w nim był biedny motocklista co miał bliskie spotkanie z zawartoscią TOY TOY :) :) :) :) |
|
|
|
 |
Mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 19:15
|
|
|
| a nas panowie motocykliści nie chcieli wpuścić, bo nie mogli uwierzyć, że maluch, którym przyjechaliśmy jest 78 i zalicza się do pojazdu komunistycznego :) |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 19:23
|
|
|
| Zlocik rewelacja , ludzie super , piwo pyszne , kobiety piękne , krótko mówiąc rewelacja . Do zobaczenia na następnym zlocie . Pozdrawiam Pasjonat |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 21:27
|
|
|
Kuba jak wkrynicy to wpadajcie do Choczewa ;) topik tu jest ;)
Mateusz jak my przyjechalismy z jajerem to poszedl tekst
'to co @!#$? trabanty tez wpuszczamy :}'
hihi
widzisz ty 78 ledwo wpooscili a ja 91 i wjechany :}
fotki jutro beda na czarnej stronie ;) czyli www.trabant.trojmiasto.pl ;]
DDR |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 21:58
|
|
|
| oj no tak wyszło :) czajnik co do kędziorki to nie wqrwiać bo ubliżę :) |
|
|
|
 |
Kuba / Vampirek
Gość
|
Wysłany: 2006-07-24, 22:30
|
|
|
| spoko ja sie pisze jakos w tygodniu albo na piatek obaczymy poza tym chodzilem naj****ny jak meserszmit a wracalem na bani starzy do mnie co tak czesto pijesz wode ;p loooool no coz takie zycie ja oglaszam wszem i wobec abstynencje na przyszlym zlocie tak jak arek i gosia ;p poza tym szacunek dla nich ;] |
|
|
|
 |
|
|