|
IV jubileuszowy zlot TRABIMANIA 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-02-24, 10:21
|
|
|
| Lewy nie róbcie sobie jaj. Było kiedyś za mało ludzi na Trabimanii? Nie wiem jak na pierwszej, ale na drugiej i trzeciej, chyba, nie można było na brak uczestników i ich aktywności narzekać. Mam wrażenie, że czasem wręcz w drugą stronę ;) Myślę, że dla większości z nas ten JUBILEUSZOWY zlot jest tak oczywisty, że aż niemożliwe, żeby go nie było. Szkoda, że nie dla nieocenionych, jak do tej pory, Organizatorów... |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-02-24, 11:30
|
|
|
witka
radziecki na pierwszej trabimanii było najwięcej ludzi, na drugiej najwięcej trabantów...
ze względu na dwa maluchy (nie krzywić się!!! nie zdradziłem trabika tylko mam dwoje dzieci...)jeszcze w tym roku nie bardzo mogę zaangażować się w "produkcję" trabimanii jubileuszowej ale już w przyszłym roku to znów wrócę do "pracy" i myślę że piąta po prostu kolejna trabimania będzie udana tak jak dwie pierwsze organizowane przez limesa i mnie.
nie znaczy to że 3 trabimania była jakaś gorsza a czwarta wogóle się nie uda - nie mnie to oceniać bo na trzeciej wpadłem z "xiędzową" tylko na chwilkę i prawdopodobnie niestety tak samo będzie na jubileuszowej...
powodzenia chłopaki i do dzieła - sznela sznela jak mówili starożytni rosjanie :) |
|
|
|
 |
John'ek
Gość
|
Wysłany: 2006-02-24, 12:22
|
|
|
| 3 slowa..."ja chce jechac" kurde musi byc ten zlot ja tu sie mecze robie wszystko zeby moj trab byl gotow na wyjazd...zalatwiam dokumenty siano koluje na oc i przeglad a tu nie ma pewnej info czy zlot jest?? chole... wez cie dajcie oficjalne info najlepiej takie "zlot trabimania odbedzie sie 31 marca do 2kwietnia i wjazd na ten zlto bedzie ... plus ... i to wszystko..." mamy sie styknac ma byc fajnie a ile bedzie to zalezy od nas..jak bedzie to bedzie ehehhe pozdro for all...ja tu gniezno namawiam zeby jechalo a wy co...bez jaj |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-02-24, 15:39
|
|
|
OK.... Decyzja bedize podjeta na jutrzejszym zebraniu... tzn.. Xendzu, Brzydal i Ja....
Info dokladne na temat zlotu bedzie najpozniej w poniedzialek...
PozDDRawiam @LL i Duze PRZEPRASZAM za zamieszanie.... |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2006-02-26, 19:29
|
|
|
| jak dobrze pójdzie z kasą to się pojawię... |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 18:56
|
|
|
| To jak jest z tym zlotem??? Mam kołować kase na benzynke?? będzie ten zlot?? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 21:25
|
|
|
Odwołany |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-02-27, 21:52
|
|
|
OFICJALNIE OGLASZAM ŻE Z POWODU BRAKU CHĘCI I LUDZI DO ORGANIZACJI ZLOT ZOSTAJE ODWOŁANY....
Przepraszam wszystkich, ale klub w Łodzi jest w rozssypce...:o(
Gdzie sie podziały dawne czasy... Teraz wszyscy dużo gadają a mało robią...:(, a sam niestety nie dam rady wszystkiego załatwić.... :( Może w przyszłym roku... |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 11:44
|
|
|
Kilka słów od xiędza:
Choć to nie ja otworzyłem temat Trabimanii czwartej, to jakby nie patrzeć ogólnie zlot Trabantów w Łodzi to po części moje "dziecko" i czuję się niezbyt dobrze z powodu odwołania tegorocznej edycji. Niestety spełniają się moje najczarniejsze myśli - wielu jest wśród nas "pasywnych" klubowiczów, którzy czekają aż coś, gdzieś się zorganizuje i mogą się "pojawić". Każdy, kto ma już w naszym trabantowo-rodzinnym gronie własne dzieci wie, jak dużo zajmują one czasu. Wiele z tego czasu poświęciłem na sprawy klubowe - patrz info o rejestracji klubu jako stowarzyszenia - i niestety nie mogłem, jak pisałem wcześniej, zająć się w tym roku organizacją zlotu. Pewne jest natomiast to, (oczywiście w granicach rozsądku zważywszy na odległość czasową) że w przyszłym roku Trabimania odbędzie się i będę jednym z jej organizatorów (choćbym miał być jedynym...) i dlatego łącząc się w bólu z tymi, którzy chcieli do Łodzi przyjechać, którzy polubili nasz zlot i jego klimat, mam nadzieję, że o nas nie zapomnicie, a odwołanie tegorocznego zlotu potraktujecie jako jednorazową wpadkę organizacyjną gwarantującą, że będzie to nauczka dla przyszłych organizatorów (w tym i dla mnie) i motywacja do lepszej organizacji (się i zlotu).
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok w Łodzi |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 20:19
|
|
|
| Tomku.... ehh szkoda słow... chyba zostalismy tak naprawdę w Łodzi tylko w dwóch...:o( |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-02-28, 21:16
|
|
|
Ja jestem jeszcze, ale w tym roku tak jakby mnie nie było praca szkola praca szkola bleeeee |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 01:46
|
|
|
| Chuck i tak będzie na tym zlocie. Szkoda, że tylko on ;-( |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 11:39
|
|
|
wobec powyższego oby tylko tacy panowie co maczają paluchy w pewnym cyklicznym spędzie gdzieś tam w lesie w pewny majowy długi weekend nie zaprezentowali nam tylko i wyłącznie Chuck'a...
|
|
|
|
 |
szopeno(lenny)
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 11:53
|
|
|
| O to sie nie boj zlot na pewno bedzie a co do chucka to on juz tam jest ;p |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2006-03-01, 21:14
|
|
|
| Eeee, jako, że termin zlotu zahacza o 1 kwiecień, to chyba żart jakiś, no bo jak inaczej ... |
|
|
|
 |
|
|