Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
IV jubileuszowy zlot TRABIMANIA 2006
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-02-24, 10:21   

Lewy nie róbcie sobie jaj. Było kiedyś za mało ludzi na Trabimanii? Nie wiem jak na pierwszej, ale na drugiej i trzeciej, chyba, nie można było na brak uczestników i ich aktywności narzekać. Mam wrażenie, że czasem wręcz w drugą stronę ;) Myślę, że dla większości z nas ten JUBILEUSZOWY zlot jest tak oczywisty, że aż niemożliwe, żeby go nie było. Szkoda, że nie dla nieocenionych, jak do tej pory, Organizatorów...

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-02-24, 11:30   

witka
radziecki na pierwszej trabimanii było najwięcej ludzi, na drugiej najwięcej trabantów...
ze względu na dwa maluchy (nie krzywić się!!! nie zdradziłem trabika tylko mam dwoje dzieci...)jeszcze w tym roku nie bardzo mogę zaangażować się w "produkcję" trabimanii jubileuszowej ale już w przyszłym roku to znów wrócę do "pracy" i myślę że piąta po prostu kolejna trabimania będzie udana tak jak dwie pierwsze organizowane przez limesa i mnie.
nie znaczy to że 3 trabimania była jakaś gorsza a czwarta wogóle się nie uda - nie mnie to oceniać bo na trzeciej wpadłem z "xiędzową" tylko na chwilkę i prawdopodobnie niestety tak samo będzie na jubileuszowej...
powodzenia chłopaki i do dzieła - sznela sznela jak mówili starożytni rosjanie :)

John'ek
Gość
Wysłany: 2006-02-24, 12:22   

3 slowa..."ja chce jechac" kurde musi byc ten zlot ja tu sie mecze robie wszystko zeby moj trab byl gotow na wyjazd...zalatwiam dokumenty siano koluje na oc i przeglad a tu nie ma pewnej info czy zlot jest?? chole... wez cie dajcie oficjalne info najlepiej takie "zlot trabimania odbedzie sie 31 marca do 2kwietnia i wjazd na ten zlto bedzie ... plus ... i to wszystko..." mamy sie styknac ma byc fajnie a ile bedzie to zalezy od nas..jak bedzie to bedzie ehehhe pozdro for all...ja tu gniezno namawiam zeby jechalo a wy co...bez jaj

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-02-24, 15:39   

OK.... Decyzja bedize podjeta na jutrzejszym zebraniu... tzn.. Xendzu, Brzydal i Ja....

Info dokladne na temat zlotu bedzie najpozniej w poniedzialek...

PozDDRawiam @LL i Duze PRZEPRASZAM za zamieszanie....

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2006-02-26, 19:29   

jak dobrze pójdzie z kasą to się pojawię...

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-02-27, 18:56   

To jak jest z tym zlotem??? Mam kołować kase na benzynke?? będzie ten zlot??

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-02-27, 21:25   

Odwołany :-(

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-02-27, 21:52   

OFICJALNIE OGLASZAM ŻE Z POWODU BRAKU CHĘCI I LUDZI DO ORGANIZACJI ZLOT ZOSTAJE ODWOŁANY....

Przepraszam wszystkich, ale klub w Łodzi jest w rozssypce...:o(

Gdzie sie podziały dawne czasy... Teraz wszyscy dużo gadają a mało robią...:(, a sam niestety nie dam rady wszystkiego załatwić.... :( Może w przyszłym roku...

xiędzu
Gość
Wysłany: 2006-02-28, 11:44   

Kilka słów od xiędza:
Choć to nie ja otworzyłem temat Trabimanii czwartej, to jakby nie patrzeć ogólnie zlot Trabantów w Łodzi to po części moje "dziecko" i czuję się niezbyt dobrze z powodu odwołania tegorocznej edycji. Niestety spełniają się moje najczarniejsze myśli - wielu jest wśród nas "pasywnych" klubowiczów, którzy czekają aż coś, gdzieś się zorganizuje i mogą się "pojawić". Każdy, kto ma już w naszym trabantowo-rodzinnym gronie własne dzieci wie, jak dużo zajmują one czasu. Wiele z tego czasu poświęciłem na sprawy klubowe - patrz info o rejestracji klubu jako stowarzyszenia - i niestety nie mogłem, jak pisałem wcześniej, zająć się w tym roku organizacją zlotu. Pewne jest natomiast to, (oczywiście w granicach rozsądku zważywszy na odległość czasową) że w przyszłym roku Trabimania odbędzie się i będę jednym z jej organizatorów (choćbym miał być jedynym...) i dlatego łącząc się w bólu z tymi, którzy chcieli do Łodzi przyjechać, którzy polubili nasz zlot i jego klimat, mam nadzieję, że o nas nie zapomnicie, a odwołanie tegorocznego zlotu potraktujecie jako jednorazową wpadkę organizacyjną gwarantującą, że będzie to nauczka dla przyszłych organizatorów (w tym i dla mnie) i motywacja do lepszej organizacji (się i zlotu).
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok w Łodzi

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-02-28, 20:19   

Tomku.... ehh szkoda słow... chyba zostalismy tak naprawdę w Łodzi tylko w dwóch...:o(

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-02-28, 21:16   

Ja jestem jeszcze, ale w tym roku tak jakby mnie nie było :-( praca szkola praca szkola bleeeee

radzieckii
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 01:46   

Chuck i tak będzie na tym zlocie. Szkoda, że tylko on ;-(

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 11:39   

wobec powyższego oby tylko tacy panowie co maczają paluchy w pewnym cyklicznym spędzie gdzieś tam w lesie w pewny majowy długi weekend nie zaprezentowali nam tylko i wyłącznie Chuck'a...

:-)

szopeno(lenny)
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 11:53   

O to sie nie boj zlot na pewno bedzie a co do chucka to on juz tam jest ;p

Jakim
Gość
Wysłany: 2006-03-01, 21:14   

Eeee, jako, że termin zlotu zahacza o 1 kwiecień, to chyba żart jakiś, no bo jak inaczej ...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi