Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ŚLĄSK - REAKTYWACJA ;) weekendowy spot na "zalewie"
Autor Wiadomość
Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-07-30, 12:42   

no to kochani my sie juz zbieramy do wyjscia ;) mamy prawie najbliżej więc pewnie ostatni wychodzimy z domciu.
Życzę wszystkim ŚWIETNEJ ZABAWY !!!!!!!!!!
see ya

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-07-31, 12:14   

Powiem jedno. Ja chcę jeszcze raz i jeszcze więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-07-31, 14:30   

Hey.My już też w domciu,ale zdrowie coś nie teges:P Zarąbiście było jak zwykle:) Niebawem to powtórzymy.Dziękujemy wszystkim za przybycie i pozDDRawiamy gorąco :))

Olka
Gość
Wysłany: 2005-07-31, 22:06   

Eheem... pozwalam sobie pozdrowić wszystkich świeżo poznanych zapaleńców:) Mam nadzieję, że muzyka za bardzo nie wkurzała państwa... autka czadowe, niektórzy z naszej czwórki dostali HOP na punkcie waszych bryczek:P Podrośniemy, zarobimy, też kupimy... i rezem się spotkamy kiedyś na zlocie:) Pozdrowienia szczególne dla Pana, który zauważył mój RUDY kolor na głowie...:P Dodało mi to wiary w siebie uhhuhuh... no i Leeloo też pozdrawiam:)

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-08-01, 17:48   

Super spotkanko, tylko czemu jeszcze zdjęć nie ma :):):). Też chcemy powtórki i do następnej zbiórki.
P.S. Szczególne pozdrowienia dla Agi za poświęcenie czasu i wystąpnienie w roli zasłonki prysznicowej. A także dla Arthasa za wytrwałość.

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-08-01, 18:54   

hej ludziska impreza była zajebiozo naprawde szkoda ze trwała tak krotko nastepnym razem trzeba sie wybrac na jakieś 3 dni gdzieś. jeśli macie jakieś foty to zapodajcie na maila: szpyrol@poczta.fm z góry dzienkuje i pozdrawiam cześć

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi