|
ŚLĄSK - REAKTYWACJA ;) weekendowy spot na "zalewie" |
| Autor |
Wiadomość |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-30, 12:42
|
|
|
no to kochani my sie juz zbieramy do wyjscia ;) mamy prawie najbliżej więc pewnie ostatni wychodzimy z domciu.
Życzę wszystkim ŚWIETNEJ ZABAWY !!!!!!!!!!
see ya |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-07-31, 12:14
|
|
|
| Powiem jedno. Ja chcę jeszcze raz i jeszcze więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Leeloo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-31, 14:30
|
|
|
| Hey.My już też w domciu,ale zdrowie coś nie teges:P Zarąbiście było jak zwykle:) Niebawem to powtórzymy.Dziękujemy wszystkim za przybycie i pozDDRawiamy gorąco :)) |
|
|
|
 |
Olka
Gość
|
Wysłany: 2005-07-31, 22:06
|
|
|
| Eheem... pozwalam sobie pozdrowić wszystkich świeżo poznanych zapaleńców:) Mam nadzieję, że muzyka za bardzo nie wkurzała państwa... autka czadowe, niektórzy z naszej czwórki dostali HOP na punkcie waszych bryczek:P Podrośniemy, zarobimy, też kupimy... i rezem się spotkamy kiedyś na zlocie:) Pozdrowienia szczególne dla Pana, który zauważył mój RUDY kolor na głowie...:P Dodało mi to wiary w siebie uhhuhuh... no i Leeloo też pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2005-08-01, 17:48
|
|
|
Super spotkanko, tylko czemu jeszcze zdjęć nie ma :):):). Też chcemy powtórki i do następnej zbiórki.
P.S. Szczególne pozdrowienia dla Agi za poświęcenie czasu i wystąpnienie w roli zasłonki prysznicowej. A także dla Arthasa za wytrwałość. |
|
|
|
 |
SZPYROL
Gość
|
Wysłany: 2005-08-01, 18:54
|
|
|
| hej ludziska impreza była zajebiozo naprawde szkoda ze trwała tak krotko nastepnym razem trzeba sie wybrac na jakieś 3 dni gdzieś. jeśli macie jakieś foty to zapodajcie na maila: szpyrol@poczta.fm z góry dzienkuje i pozdrawiam cześć |
|
|
|
 |
|
|