Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabimania 3 - Pierwszy zimowy zlot Cartoontrabant
Autor Wiadomość
xiędzu
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 11:12   

a pod tesco na widzewie mogliśmy stanąć tylko dzięki znajomościom "limesa" (i to wysoko w hierarhii teskowych pracowników) które to znajomości ze względu na przeniesienie tej osoby do innego miasta naturalnie "urwały" się

do kk
każda negatywna uwaga jest równie mile widziana przez organizatorów (wiem z autopsji) pod warunkiem że jest poparta ogólną chociaż znajomością rzeczy i umotywowana lepiej niż "nie bo nie"

ja wiem że przynajmniej kilka osób narzekało na nie do końca szczegółowy opis/mapkę dojazdu na ośrodek (zwłaszcza w tak trudnych warunkach) i w przyszłym roku będziemy szukać rozwiązania tego "problemu" bo po to są właśnie negatywne uwagi uczestników...

postrofizga: dla wszystkich którzy mnie znają a z którymi nie udało mi się choćby przywitać na zlocie i dla tych którzy mnie nie znają - jeszcze będzie okazja...:)

toudy
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 11:36   

Wyluzuj, Brzydal zlot byl naprawde udany !!
takich jak anonimowy kolega KK nigdy na forum nie zabraknie ;)

p.s
Co do wyjazdu na krym wstepnie sie pisze ! jaki jest planowany termin wyjadu ?

kk
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 12:55   

Brzydki, bede za taka naklejke zobowiązany i w pełni usytysfakcjonowany.

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 13:45   

KK naklejkę dla Ciebie wydrukuję (pewnie nawet Cie nie interesuje ile to kosztuje) ale najważniejsze zebys był usatysfakcjonowany!
Czy cos mam do niej dopisać? np:
"na tej naklejce nie ma logo TESCO bo kk sobie nie zyczy"?

zartuje... a naklejke serio dostaniesz...

poieram xiedza: uwagi i słowa krytyki przyjmujemy i postaramy sie je wszystkie uwzglednic przy kolejnych edycjach TRABIMANII....
Wybaczcie błędy i niedociagniecia ale robilismy to po raz pierwszy i gdyby nie drogi przetarte juz wczesniej przez Xiedza i Limesa pewnie nie dalibysmy rady.... dzieki chłopaki
Wiem ze snieg tez nie był przyjemny ale co zrobic....

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 14:52   

a mi tam reklama nie przeszkadza :p Poza tym patrząc na to z perspektywy tego jak zajebisty był zlot to nawet upiększa kolorkami czarnobiałe tło :D
pozdro Kędzior

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 15:18   

Podziękowania, podziękowania i jeszcze raz podziękowania!!!!
Zlot był super. Moje skromne zdanie dołączam do większości wypowiedzi.

POZDRAWIAM.

PS
Brzydal, ja poproszę naklejki bez napisu Trabimania 3, bez daty i miejsca.
Jeszcze jak będziesz specjalnie dla mnie drukował to w logo przenieś antenkę na lewy słupek, doróp dah trabiemu i wydaje się że powinny być zagłófki na pszednich siedzeniach. Jeszcze taki drobny szczegół jak napisy na oponach i dalekosiężne halogeny nie powinny sprawić Tobie wiele problemu. Z góry dzienkóje.
No i jeszce zamniast krztałtu koła dla mnie zrup w kfadratcie, a napis TESCO ma być zielony, albo lepiej rzułty. Dzienkóje.

kk
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 15:32   

a myslałem ze ja mam specjalne zyczenia :)

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 17:16   

Witam!

Byłem na zlocie jako obserwaor zupełnie postronny i uważam, że było naprawdę wporzo - tyczy się to części "Piotrkowskiej" i "Tescowej". Widać było, że ktoś nad tym wszystkim panuje i robiliście wrażenie zgranej ekipy. Miałem chrapkę na uczestnictwo, ale niestety - trudno znaleźć traba w dobrym stanie w dobrej cenie :-( - a szukam już 3-ci miesiąc...
A malkontentom proponuję, aby kiedyś tak w ramach eksperymentu spróbowali zorganizować cokolwiek dla grupy większej niż dwuosobowa ;-)Powodzenia!

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 23:03   

Gdybym mieszkał w Łodzi, to poszedłbym do chłopaków i swoje krytyczne uwagi wyraził osobiście, chociaż znając Brzydala i jego średniowieczne podejście do stosowania przemocy....:)))a skoro można zamawiać indywidualne naklejki, to ja poproszę taką jak JaJer tylko z 1,8 pod maską. Chłopaki!!! Jesteście WIELCY!!! Pozdro.

James
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 14:12   

To ja tez poproszę taką naklejkę jak JaJer, tylko zeby jeszcze trabi miał atrapę starego typu i znaczek na niej i owiewkę na szybie... Jeszcze jakbys mógł to zaznacz że klameczki są alu, bo na naklejce dobrze tego nie widać. No i ja wolę w trójkącie, a nie w kwadracie i żeby brzegi były wycięte w ząbki. Jeśli możesz to zmień też sponsora na jakiegoś zajefajnego, myślę że znalezienie takiego specjalnie na moja naklejkę nie sprawi ci problemu???:D

Mutos
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 14:58   

Cholera a mnie dzień przed zlotem grypsko rzuciło do wyrka, gorączka 40 stopni i w ogóle koniec świata ;(

Czy na otarcie łez mógłbym odebrać to co było dla mnie przewidziane (naklejka, identyfikator itp)?? Z góry dzięki za odpowiedź.

I prośba do kolegów z Łodzi - gdzie jest łódzka siedziba? Chętnie bym się od czasu do czasu pokazał i pointegrował, ale nie wiem co i jak...

Pozdr

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 17:47   

Mutos, ogrodowa 78 (naprzeciwko cmentarza) wjezdza sie w brame na podworko i jedzie tak kawalek po dziurawej nawierzchni i za budynki takie sie jedzie, tam jest ten garaz. Ale zadzwon do Lewego najpierw zanim sie zjawisz bo on w robocie jest co 2 tyg. W ten tydzien jeszcze jest. Ja sie tam w piatek prawdopodobnie pojawie :-)

Pozdrawiam =]

Marioonio
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 22:05   

Byłem. I nie żałuję ani trochę :)
Zlocik był spoko ludzie także..
Żal mi jedynie tego biedaka , co mu zima się we znaki mocno dała w niedzielę rano ;-PPPP tyle sniegu napadało ;)))
Za rok też się zjawię, a co . Może w końcu uda sie dojechać na tor przed zamknięciem :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi