Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[SPOT] Listopadowy na Śląsku - Rybnik 14.11.2004
Autor Wiadomość
Arthas
Gość
Wysłany: 2004-11-14, 21:38   

Dzięki za podziękowania. Zawsze do usług tylko wtedy jak będę miał czas. A co do tych Gliwic to postaram się i też zależy jak autko się będzie sprawowało ale na razie to nie narzekam. Impra mi się podobała ale chciałbym obejrzeć ten teledysk. Clark podskoczę kiedyś po niego skoro masz go na płytce. Pozdrowionka wszystkim. Oby więcej takich imprez. Pisssssssssss

Yarema47
Gość
Wysłany: 2004-11-14, 21:50   

.
Nooo, pokazaliście po raz drugi na co was stać. Pełna organizacja, zero potknięć, zero nudy, po prostu wzorcowy spot!
.

Arthas
Gość
Wysłany: 2004-11-15, 07:49   

No to stało się. Jak wczoraj napisałem że na autko na razie nie nażekam to dzisiaj mi siadło. Alternator nie ładuje aku rozładowany totalnie i do tego dusi mi się na gazie. Z Raciborza na benie w 15 min. Jak na razie to mój rekord. Mam nadzieję że elektryk naprawi moje cacko dzisiaj. Pisssssssssssss

kiler
Gość
Wysłany: 2004-11-15, 10:02   

Byłem pierwszy raz na SPOCIE no i podobało mi się. Postaram się nieopuścić następnych.nara
(niebieskie kombi 1.1 ze zdezelowanym wnętrzem...)

Goofy
Gość
Wysłany: 2004-11-15, 16:34   

Ja bardzo przepraszam że tak marudzę, ale znowu mam pytanie. Kiedy i gdzie będzie nasępny spot ( jeśli będzie )??? Bo może uda mi się w końcu wymyślić jakiś sposób żeby mi się auto nie sypało na kilka dni przed. Bo to naprawdę irytujące. Takwięc kiedyby nie był postaram się być :)
pozdrawiam

Lokata
Gość
Wysłany: 2004-11-15, 18:36   

spotkanko żeczywiście super:). Co do nastepnego niedługo informacje na forum. Pozdrawiam wszystkich.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi