|
[SPOT] Listopadowy na Śląsku - Rybnik 14.11.2004 |
| Autor |
Wiadomość |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-11-14, 21:38
|
|
|
| Dzięki za podziękowania. Zawsze do usług tylko wtedy jak będę miał czas. A co do tych Gliwic to postaram się i też zależy jak autko się będzie sprawowało ale na razie to nie narzekam. Impra mi się podobała ale chciałbym obejrzeć ten teledysk. Clark podskoczę kiedyś po niego skoro masz go na płytce. Pozdrowionka wszystkim. Oby więcej takich imprez. Pisssssssssss |
|
|
|
 |
Yarema47
Gość
|
Wysłany: 2004-11-14, 21:50
|
|
|
.
Nooo, pokazaliście po raz drugi na co was stać. Pełna organizacja, zero potknięć, zero nudy, po prostu wzorcowy spot!
. |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2004-11-15, 07:49
|
|
|
| No to stało się. Jak wczoraj napisałem że na autko na razie nie nażekam to dzisiaj mi siadło. Alternator nie ładuje aku rozładowany totalnie i do tego dusi mi się na gazie. Z Raciborza na benie w 15 min. Jak na razie to mój rekord. Mam nadzieję że elektryk naprawi moje cacko dzisiaj. Pisssssssssssss |
|
|
|
 |
kiler
Gość
|
Wysłany: 2004-11-15, 10:02
|
|
|
Byłem pierwszy raz na SPOCIE no i podobało mi się. Postaram się nieopuścić następnych.nara
(niebieskie kombi 1.1 ze zdezelowanym wnętrzem...) |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2004-11-15, 16:34
|
|
|
Ja bardzo przepraszam że tak marudzę, ale znowu mam pytanie. Kiedy i gdzie będzie nasępny spot ( jeśli będzie )??? Bo może uda mi się w końcu wymyślić jakiś sposób żeby mi się auto nie sypało na kilka dni przed. Bo to naprawdę irytujące. Takwięc kiedyby nie był postaram się być :)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2004-11-15, 18:36
|
|
|
| spotkanko żeczywiście super:). Co do nastepnego niedługo informacje na forum. Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
|
|