Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
17.04 - Spotkanie CT Slas
Autor Wiadomość
Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-09, 08:40   

Jakby Pele chcial to moge mu autobusy w necie sprawdzic :)))) albo zapytac Drozdza czy nie podwiozl by naszego kolege .

Pozdrawiam i do zobacznie , to juz za tydzien i jeden dzien !

Clark
Gość
Wysłany: 2004-04-09, 18:08   

Borsuk,co do serwerka,to zamiencie na ten który wam podawałem.Darmowe 200Mb,a teraz są prace nad przedpustowością.Będzie 1GB:) Pozdrówka

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-04-09, 22:36   

no i wszystko wskazuje na to ze pojawie sie takze juz za tydzien:) jesli moj trabi do tego czasu nie wykreci (odpukac) zadnego numeru:)

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-09, 22:50   

tu glownie chodzi o predkosc strony. No bo zauwazyles ze trabants.w.interia.pl sie wolno laduje

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-09, 23:00   

To Jedrku jak masz w aucie miejsce , to wez deske , Ja tez bede mial narty , moze sie podczepimy do jakiegos traba :)))

Kiedys Cie widzialem na Nowej Osadzie , jak jechales na orczyku ale pozniej jakos nie moglem Cie znalesc ;/

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 21:30   

przeca sie odezwalem :)))))))))))

Przypominam !
13ta pod M1 i o 14tej jedziemy na Dolomity !
kto moze niech przyjedzie , kto nie moze niech siedzi w domu i oglada TV :))) - moze cos bedzie :)

Pozdrawiam !

morti
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 19:34   

troszke info dla tych ktorzy zamierzaja sie scigac pod gore :))) - bylem dzis na DSD i powiem wam ze sniegu to tam nie ma za wiele, pozatym jest juz baldzio grzasko tak ze mi sie rowerek zapadal wiec jesli nie bedzie jakiegos rozpedu to za daleko sie nie zajedzie bo autko sie zapadnie:((( kolesie z obslugi nic nie wiedza jak to bedzie wygladac hehe na sama gore to raczej nikt nie wtagra :P od dolu jest plat sniegu ok 20 m dlug a pozniej w polowie tej samej dlugosci ok koncze bo sie rozpisalem do soboty pamietajcie 13 pod M1

Major
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 20:07   

kurcze nie dam rady na ten zlot przyjechać... :-( zawalili mnie robotą po uszy. Nawet nie wiem czy na trampkowisko się wykaraskam. Życzę udanej imprezy. PozDDRawiam

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-15, 14:16   

KURCZE KURCZE KURCZE !!!!! SZKODA WIELKA SZKODA !

na Trampkowisko nie pojedziesz ???

Chociaz u mnie tez cienko z kasa , ale napewno cos wyskrobie :)))

Major
Gość
Wysłany: 2004-04-15, 18:29   

mam nadzieję że dam radę pojechać na trampkowisko bo mam już dość szarości codzienności i chce trochę popiwkować i odpocząć w gronie lubianych ludzi, kasę mam odłożoną już jakiś czas ale mam sporo obowiązków które nie pozwalają mi na rozrywkę :-( (

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-04-15, 22:03   

no ja mam nadzieje że tysiąclecie w składzie 2 Trabanty tez sie pojawi. I mam prośbe przy okazji zy ktoś poratuje mnie linka do licznika bo prawdopodobnie po 7 tygodniach remontu i przejechaniu 2 km owa linka sie zerwała. Byłbym wdzięczny bardzo jak ktos ma jakąś linke do licznika. Zatem pozddrawiam i do zobaczenia w sobote.

morti
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 18:05   

nio i po zlociku teraz czas na mycie samochodzikow a te bloto to ciezko schodzi :P ... jak widac "miejscowi pokazali klase" :P:P:P szkoda tylko ze jak sie troszke pokombinuje to odrazu cie zdyskwalifikuja ... ale to tylko Polska nie elegancja francja pozDDRo dla wszystkich i jeszcze raz gratulacje dla zwycieskiego kaszlaka

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 18:26   

to piszcie co i jak było bo nie byłem do końca najlepiej jak by była fotogaleria hihi A swoje zdjątka wrzuce na server niebawem.
Pozddro

2em
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 19:11   

Ja swoje tez wrzuce.. :)

Borsuk
Gość
Wysłany: 2004-04-17, 20:24   

Morti trosze przegioles :)))

Bylo super !!!!!!!!!! super !!!!!!

Szkoda ze na koncu bylo nas tak malo do siedzenia przy ognichu , a mozna bylo pospiewac i posmiac sie :))

Super !!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi