|
NIEWYGODNE TEMATY |
| Autor |
Wiadomość |
RAV
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 17:45
|
|
|
| Ogólnie-fajna patologia się zrobiła.Dalej się żryjcie o pierdoły.Na szczęście dla mnie zloty są ważniejsze.DDR! |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 18:07
|
|
|
To może ja się wypowiem, choć nie ja moderowałem wcześniej treść.
kontaktowała się ze mną osoba która to uczyniła, i stwierdziła że Stojan i Jajer wypowiedzią przesadzili. Temat nie wnosił niczego do sprawy i usunął go.
Takie działanie jest tylko jak widać tylko oliwą dla forumowiczów (ścisłej elity forum)- nie Ty Jajer.
kurcze mam chęć napisać co naprawdę myślę ale ponieważ nawet wykształcony nie jestem to się w język ugryzę( dam sobie po łapach).
zastanówcie się co chcecie osiągnąć tym tematem.
Lary mam osobistą prośbę zebyś więcej tak nie pisał, możesz urazić tym kogoś.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 18:39
|
|
|
Kuzynie widzę że popełniłeś błąd udostępniając dane mimo wszystko. Tak szybko one nie znikną
Nie martwi mnie to. Już dawno nie jestem anonimowy w Internecie i google wyszukuje mnie bez problemu ;) Nie będę się więc chował na forum, tym bardziej że moje dane są również w dziale lista i kontakt. Tak jak na feacebooku i NK, picasie. Na adres firmy dostępny równie łatwo w Internecie można mi przysyłać kartki świąteczne i życzenia :)
W Internecie nie ma już anonimowych osób. Wyszukanie ich danych zajmuje jedynie mniej lub więcej czasu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 19:12
|
|
|
Witam to ja dolałem tej oliwy i potrafię sie przyznac ze przesadziłem troszeczke i obraziłem kilku ludzi więc przepraszam za moje wcześniejsze wypowiedzi w technicznym. Uważam że ten temat nie powinien być skasowany. W przeciwieństwie do niektórych ludzi, potrafie śmiać się sam z siebie i nie pije tutaj do nikogo. Tylko jezeli posty już mają byc moderowane to fajnie by było znać przyczyne a co do ostatniego tematu to nie wydaje mi sie ze coś tam było niezgodnego z regulaminem a jezeli mnie to nie przeszkadzało to chyba ok? :P
Pozdrawiam Stojan |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 19:51
|
|
|
Yulas- czytaj ze zrozumieniem!!!! Ja nigdzie nie pisałem, że się focham na klub, że nie będę tu pisał itp.
Boże, lepiej się tu nie wypowiadać, bo każdy interpretuje wszystko na swój sposób i wrzuca do jednego wora. Ja tu nie mam zamiaru być jakąś gwiazdą, czy nawet moderatorem czy coś. Tylko po prostu dawniej np Kędzior napisał: **uj Ci w dupę. Każdy się zaśmiał i było ok. a teraz? ech.
Wnuq- napisz, bo za plecami to tchórz obgaduje. |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 20:06
|
|
|
| Najlepsze forum ,jeśli chodzi o atmosfere, jakie znam, to ś.p. youngtimer.pl, gdzie moderatorów nie było dwa lata i użytkownicy załatwiali sprawy za pomocą publicznego linczowania osoby która podpadła. Przynajmniej był jakiś poziom tych awantur i się to dobrze czytało. a tu postękiwania urażonych staruszek :) Precz z tyranią, nie będe pisał na takim forum...aż do jutra. (kłóćta się dalej) |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 20:17
|
|
|
Galant- YuLaS :
Dymatorek , Kumpelek, Lary - szanuje wasze osoby i zapał jakim chcecie zaistnieć i bardzo będzie mi miło jak wyjaśnimy niejasności i wróci Wam ochota na przynależność do klubu.
Nigdzie nie było żadnej wzmianki o tym że olewam i odwracam się od klubu i forumowiczów "bo mi dokucza ten czy tamten", nie należę do osób drażliwych i pamiętliwych bo dla mnie forum nie wnosi nic w rzeczywiste relacje z wami (przynajmniej mam taką nadzieję), jak już pisałem - liczę na dobre stosunki Face to Face na zlotach. A mi się cały czas rozchodzi o to, że zniewaga stała się pospolita na tym forum i to czasem z tak błahych powodów że pożal się boże. No i jak widać nie tylko ja to zauważyłem więc nie czuję się tutaj już rodzynkiem któremu coś tam się nie podoba ;p |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 20:42
|
|
|
a tak w ogóle, to ktoś kto nie jeździ na zloty to jest nikim? i nie jest godny pisania tu na forum?
Tak jakoś mnie to irytuje.. |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 22:07
|
|
|
Obiecałem, że pomogę w wyjaśnieniu tej sprawy i tak też się dzieje. Ustaliłem już osobę które usunęła post i sprawa zostanie wyjaśniona. Nie możecie poczekać nawet jednej doby?
Kumpelek - czy ja napisałem że fochasz się na klub?
Do kolegów (chyba mogę się tak zwrócić do braci trabanciarskich) Dymatorek , Kumpelek, Lary - szanuje wasze osoby i zapał jakim chcecie zaistnieć i bardzo będzie mi miło jak wyjaśnimy niejasności i wróci Wam ochota na przynależność do klubu.
Nie traktuje Was jednakowo jeśli tak to zrozumieliście to przepraszam.
Odpisywanie na post po kilku godzinach to naprawdę zapał aby zaistnieć (mam nadzieje, że w pozytywnym znaczeniu).
Druga część : nie wiem czy macie chęć wstąpić do klubu , zgłoszeń nie widzę więc domniemam że ochoty brak.
Staram się pisać "prosto" bez domysłów i niedomówień. Nie trzeba szukać drugiego dna w tym co pisze. |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 22:43
|
|
|
Ja teraz na CT jestem bardziej obserwatorem bo strach cokolwiek tu pisać żeby nie zostać "pożartym"bo połowa osób nie umie czytać ze zrozumieniem czy nie rozumie znaczenia słowa"ironia".
Tylko tutaj spotykam z odwiecznymi kłótniami i pyskówkami,odwiedzam też Polonez tuning klub,FSO motoklub,VAG Cz-wa,Youngtimer.pl czy inne fora trabantciarskie i tylko tutaj można dostać pedałem itp.a każdy temat kończy się OT brakiem konkretów i pyskówkami,pamiętam słynny temat"oddam budę".
Co niektórych zapraszam na inne fora niech zobaczą jak się trzeba zachować"u ludzi". |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 22:46
|
|
|
Kumpelek:
Tylko po prostu dawniej np Kędzior napisał: **uj Ci w dupę. Każdy się zaśmiał i było ok. a teraz? ech.
Moim zdaniem najlepiej, najtrafniej problem nazwany po imieniu. Tylko jeszcze pozostaje kwestia KTO tak pisze, bo Kędzior tak napisze i jest git majonez a napisze to ktoś kto nie ma uznania i jest draka. Ot cały ten ambaras. Nic dodać nic ująć.
A co do przynależności do klubu, wszystko w swoim czasie, czekam na wolne środki na które nie będzie pomysłu, póki co potrzeb więcej niż finansów. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 23:38
|
|
|
| Kędziora tak przykładowo tu podałem, bo on tak pisał z 3lata temu ? :P i wtedy jeszcze o tym nie było mowy. Po prostu podałem przykład, zeby pokazać że dawniej był luz. |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 23:48
|
|
|
| Całe szczęście że forum nie jest już tak wulgarne jak za czasów stałej obecności Kędziora. |
|
|
|
 |
Lary
Gość
|
Wysłany: 2011-01-29, 09:55
|
|
|
Tak dla sprostowania to nie szczeniłem focha. Tylko wymagam troszkę szacunku bo.
Rozumiem ze można się nie zgadzać w pewnych kwestiach.
Ale na przyszłość 2 razy przemyśleć zanim coś napiszesz kuzyn353, a nie traktuj innych jak mało ważnych bo zostaniecie sami ważni.
Myślę że na pierwszym lepszym zlocie i tak wypniemy piwo razem i będzie OK.
Łączy na jedna pasja wiec trzeba się szanować. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-29, 11:06
|
|
|
a za obecności Kędziora chociaż było śmiesznie, a teraz widać, że same stare dziady tu siedzą. A jak jest jakaś młoda krew to trzeba wyśmiać i poniżyć.
Nawet po Tobie takich rzeczy Kuzyn bym się nie spodziewał.
69cm to 69cm, a nie 70cm. No tak, ale mimo własnego błędu trzeba było zbędny komentarz napisać, zamiast się cieszyć że chciałem pomóc. Teraz już wiem, że trzeba mieć olewkę na większość ludzi którzy to byli na srylionie zlotów i mają się za bóg wie kogo, bo puki coś potrzebują to są mili, a potem wychodzi diabeł.
Nawet mógłbym tu podać przykład paru osób z Łodzi którym sprzedałem progi po kosztach. Póki chcieli je kupić to takich super Trabanciarzy udawali, a jak już byli pewni, że wysłane itp to nawet nie raczyli mi napisać czy doszła do nich paczka czy nie. Pozdrawiam Arczer.
Lary- i tak Cię za plecami obgada ta ważna 'elita' i jeszcze nie raz przekonasz się na tym forum że to wielki zaszczyt, że jeszcze możesz na nim pisać i to bez wstąpienia do klubu.
Z mojej strony to koniec tej pyskówki na forum.
Kto ma do mnie jakieś 'ale' czy pretensje to proszę pisać prywatnie i czytać ze zrozumieniem! |
|
|
|
 |
|
|