Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Do admina.
Autor Wiadomość
Bochen
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 14:41   

cale ct.

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 14:52   

tak, całe. wiecznie coś komuś nie pasuje. zaczynam mieć to w dupie.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 16:42   

No i oczywiście zaraz chaja jak mówi wiktor od razu poruszenie i rzucanie gównem w wiatrak a bo to a bo tamto. Jedni na drugich. Patrząc pod kątem składek to chyba nie jest żadna tajemnica co jak gdzie zwłaszcza jak sie okazało że branża IT jest w CT na innych zasadach.... Dziwie sie tylko że sam prezes jeszcze nie obrał żadnego zdania co i jak. A co do stwierdzenia całe CT no faktycznie nic sie nie zmieniło.... dystans do życia panowie i panie... bo potem to sie wrzody nazywa :)

wnuq
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 22:26   

przyznaje się że ja powiedziałem o składce...bochen nie zgadzam się z tobą...
odpowiedzieliscie sobie na pytanie o klubie.Będą entuzjasci tej marki i tylko tyle,oraz ludzie którzy kosztem swego czasu i koszów zrobia wszystko by zrobic cos dla marki trabant nie koniecznie w swoim samochodzie.
przeczytajcie statut klubu tam jest wszytko na temat "produktu"który mozecie kupic za 50 pln rocznie,ale po co czy wsz trabant bedzie bardziej bezawaryjny?NIE!czy bedzie mniej palił?NIE!mniej kopcił?NIE!szybciej jeździł,lepiej przyspieszał?NIE!dostaniesz koszulkę?smyczkę?NIE!bo nie o to w tym chodzi i wiecie co dobrze bo ta składka to naturalna selekcja.po co testy z wiedzy o marce,czas próbny,jak 50 pln jest największym z nich?
pozdrawiam.

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 22:41   

ja nie kminie tej agresji kolegi pawła. nie rozumiem po co sie podniecasz. normalna rozmowa jest - koledzy sie pytaja na co idzie kasa i chyba nic w tym zlego. przeciez to nie sa panowie z NIK-u zeby sie denerwowac.
piszac cale ct mialem wlasnie na mysli takie motywy ze zawsze sie ktos wkurzy i juz jest jazda. luzu, spokoju i chillu zycze. to tylko auta.

ZBuK
Gość
Wysłany: 2008-04-23, 22:57   

Czy jeśli raz do roku zorganizuję lub pomogę w organizacji zlotu Trabantów w Krakowie, albo przy każdej okazji będę promował markę (internet, telewizja, radio), albo radował obecnością auta dzieci na rodzinnym pikniku wspierając organizatorów autkiem, lub wspierał akcje charytatywne swoim samochodem lub też prezentował zalety kartona na ogólnopolskich imprezach tuningowych, to jestem tylko samolubnym użytkownikiem Trabanta, który nic widzi oprócz czubka własnej maski?
Wydaje mi się, że wpłacenie kasy nic tu nie zmienia i mnie nie nobilituje. Więc po co płacić? Nigdy nie byłem w harcerstwie, wojsku i innych organizacjach, które obdzierają ludzi z ich tożsamości stawiając ich w równych szeregu marionetek. Dlatego w dupie mam regulaminy, które niewiele znaczą :) Dlatego nie godzę się na szufladkowanie dla samego szufladkowania :)
Szanuję wszystkich Trabanciarzy, bo sam fakt utrzymywania tego auta jest już dużym wyzwaniem - i wcale mi się nie wydaje, żeby było to takie nic. Bo to dzięki nim auta jeżdżą i pamięć o nich trwa. A żeby zorganizować zlot nie jest potrzebna plakietka CT...
Wiesz Wnuqu że Cię bardzo lubię, bo jesteś naprawdę jasną postacią Trabantowego światka, ale trochę sam się zaplątałeś w to klubowe "niewiadomo co". Dla mnie najważniejsze jest to, że jesteś super facet, masz Trabanta i możemy zawsze pogadać o Trabach i laskach przy zimnym piwie (no z tym zawsze to przesadziłem, ale to taka metafora). Czy mi do tego potrzebny jest KLUB? Plakietka? Składka? Nie bardzo chyba - ja wiem, że ludzie lubią się organizować i coś tworzyć wspólnie, ale czy my coś wspólnie tworzymy bardziej niż tworzylibyśmy bez szyldu?
I nie zgodzę się ANI TROCHĘ z twierdzeniem "Będą entuzjasci tej marki i tylko tyle, oraz ludzie którzy kosztem swego czasu i koszów zrobia wszystko by zrobic cos dla marki trabant nie koniecznie w swoim samochodzie", bo nawet Ci, kórzy nic nie robią dla marki w pojęciu klubu, w sytuacji kryzysowej wspomogą, doradzą, pożyczą lub oddadzą swoje części... To jest wg Was NIC i tylko widzenie tylko swojego auta? Bzdura. To znaczy więcej niż jakieś tam pisanie regulaminu i bawienie się w forumowego policjanta (który i tak śpi)... To jest właśnie ten duch, którego żadna składka ani nie wzmocni ani nie osłabi. Jeszcze mi się nie zdarzyło, by ktoś z Trabanciarzy powiedział mi spier#%laj w sytuacji kryzysowej...
Lubię ludzi i boskie autka, ale klubu wogóle nie czuję. Dla mnie to tylko flaga, pod którą na siłę się organizujemy nie wiadomo dlaczego...

warcab
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 05:59   

dziwne jest to ze jak sie tylko poruszy kwestie pieniedzy i składek to robi sie nerwowa atmosfera!!!

moze te pieniadze ida na mafie albo na jakas partie polityczną :P

mitek
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 08:09   

Liga broni, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi!! :-)

wnuq
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 09:32   

ZBuK napisałem już wcześniej napisałem ze dotyczy części osób,które nawet nigdy na zlocie nie były,która tak demonizują ową składkę.Chciałem podkreślić fakt że, zawsze jesteśmy postrzegani jako klub,choć większość nie jest klubowiczami (patrz Zwickau i nagrodę za najliczniejszy klub)I tutaj trzeba napisać że to także dzięki społeczności która po prostu była.a ze nie są klubowiczami...
Napisze tylko tyle,ze trabant kiedyś był powodem spotkań,dziś jest pretekstem.W moim przypadku.Dzięki klubowi poznałem super ludzi.Z którymi nie tylko na zlotach się widuje
A druga sprawa,zapytajcie się xiędza,poznaniaka jak klub im pomaga w organizacji zlotu,gdy jeszcze nie był formalny każdy patrzył się na onanizatorów jak na szaleńców i ciężko było coś załatwić tzn.sprawy miejsca imprezy itd.Xiedzu na własne nazwisko jako osoba prywatna onanizował zloty o sponsorach mógł poczytać w portalach www
Ty zbuk załatwiałeś te sprawy chyba nie pod szyldem CT i gdyby nie znajomości pewnie nie było tak udanego zlotu jak trabiexpo2007

ktoś mi kiedyś powiedział nie kłóćmy się o pieniądze bo to zabija prawdziwe uczucie.Może jak bułeczka napisał wyluzujmy z tym drażliwym tematem.
A co do WEBMASTERÓW to mam do nich pełen szacunek za to co robią.I wiecie co mamy archaiczne auta i archaiczną stronę...w sumie komunistyczny styl...pasuje mi to :)

BTW.Zbuk ja wiem jak jest i na piwo skoczyć zawsze możemy i na dziewczynki też :)

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 09:59   

.Może jak bułeczka napisał wyluzujmy z tym drażliwym tematem. vaffanculo [;

bochen chcesz tu flugać po cygańsku?Na mnie?to nie ja cie tak nazwałem po raz pierwszy a ze pasuje?
kędzior sie już nie dąsa,ty też przestań.
bo ja po cygańsku też potrafie...

Kędzior
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 10:15   

to jest po włosku :D że w jakim sensie sie nie dąsam ? jakaś aluzja ?? Ja zamierzam zapłacić składkę dla świętego spokoju. Nie będę z siebie robił żyda. Chwilowo jedyne co mnie powstrzymuje przed tym to chwilowy brak kasy i fuckt że muszę napisać jakąś kartkę i pójść na pocztę... wnuku weź wogóle wyjdź :D
wiecie że po włosku tramwaj to pulman ?? :D

gonzo
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 15:05   

sam se pulman

wnuq
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 21:12   

wychodzę

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 23:54   

kedzior widze ze mam ten sam problem ze skladka :) zawsze nie mam kasy jak pomysle o tym ze chce zaplacic, a juz wysylka listu na poczcie to mnie przerasta. nie mozna by tego mailem robic, bo ja nie bylem na lekcjach w podstawowce jak uczyli wysylac listy :/

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-04-24, 23:56   

wnuku wnuuuuuuukuuuuu ja zartowalem, emotka dalem i sie zagalopowaleeeem nie badz zly
:D

tak sie ladnie na glebie dzisiaj polozylem zebys zly nie był ;d

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi