|
trabant601vs Syrena w TVNTurbo - na każdą kieszeń |
| Autor |
Wiadomość |
wartborgini
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 14:43
|
|
|
WOW kędzior sie znalazł, miłośnik 601 co się wbrew swojej woli i ideologii przesiadł cichaczem na 1,3...
cięta riposta |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 15:48
|
|
|
| Warborgini juz raz wyraziłeś swoje poglądy i każdemu to wystarczy. jeżeli uważasz ze trabant to tylko złom i wszystko co złe to wyloguj sie z tego forum i nigdy tu nie zaglądaj będzie z korzyscia dla wszystkich.Zmień forum na Golfy czy inne wiejskie samochody i daj ludziom cieszyć sie ze swoich ulubionych trabów. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 19:25
|
|
|
| dajta spokoj temu wartborginiemu, po prostu jest specyficzny i lubi taki a nie inny styl pisania postow. Taki trol, ale jakos piwka bym sie z nim napil :) |
|
|
|
 |
ŻółtyTrabik
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 19:40
|
|
|
mało jest aut o które ktoś co chwile pyta na stacji benzynowej, na parkingu, obejrzy się na ulicy lub uśmiechnie na jego widok (nie mówie tu o złośliwychu śmiechach)
Swiete slowa. Zdarzają sie jeszcze lepsze historie typu machanie reką :) Sam tego doswiadczylem kilka razy, szczegolnie milo wspominam mlodego chlopca ktory machal jakby pierwszy raz trampka zobaczyl :) Nie powiem, mile uczucie. Widac rosnie juz przyszle pokolenie trabanciarzy :)
A glupie docinki kwituje tym ze nie musze leczyc swoich kompleksow samochodem...
Co do programu, najbardziej dziwilo mnie ciagle narzekanie tego jak to ktos okreslil "mlodego pedzia" na brak miejsca w trabancie. Dziwne, bo wydaje mi sie ze jestem zdecydowanie "wiekszy" od niego a jakos na brak miejsca nie narzekam, nawet z tylu... Nie wiem moze mam jakas specjalną przedluzaną wersje trampka...
Ogolnie poziom programu dopasowuje sie do poziomu prowadzacych... zenujaco niski...
Pozdro |
|
|
|
 |
Wilu
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 19:54
|
|
|
| Na każdą kieszeń to jest cc i tico, a do kupna i utrzymania traba czy zipy trzeba mieć pieniądze. Kto tym nie jeździ, to uwierzy w takie bajki, że biedny i trabem jeździ. Historia żółtej ciżemki dla ciemnej masy. |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 20:23
|
|
|
| owszem święte słowa. jak kupowałem rozrusznik za 400 zł regenerowany i sprowadzany na zamówienie to kumple śmiali sie ze tańszy do maybacha :P |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 21:44
|
|
|
milo wspominam mlodego chlopca ktory machal jakby pierwszy raz trampka zobaczyl :)
to ja mialem lepsza historie...
jeden z zachodniopomorskich nadmorskich kurortow...
podchodza do mnie dzieci i pytaja
przepraszam pana a co to za marka samochodu?
a ja oczy jak pięć zyli, szczena na ziemi... |
|
|
|
 |
ryhu
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 22:08
|
|
|
| A mojego to dziś jakieś chłopaki na ochotnika pchac pomogli... |
|
|
|
 |
donkey
Gość
|
Wysłany: 2008-03-31, 22:29
|
|
|
Mnie wszystkie dziadki z osiedla obsypują częściami, co który ma, ...nawet narzędzia czasem jakieś dostanę - "...bo to panie psuje się na potęgę..." :)
Ludzie mają sentyment, nikt mi nigdy nie wytknął, że zagracam chodnik czy że za głośny silnik - żaden dzieciak krzywdy trabiemu nie zrobił, a gównażerii sporo po osiedlu lata i niejedna dresiarska fura z porysowanym lakierem jeździ, ...wszyscy go traktują jak osiedlową maskotkę, bez której była by tylko monotonia... |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 04:58
|
|
|
| pozazdroscic osiedla :) |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 05:34
|
|
|
milo wspominam mlodego chlopca ktory machal jakby pierwszy raz trampka zobaczyl :)
przepraszam pana a co to za marka samochodu?
mi raz dwóch chłpców w wieku ok 12 lat umyło szybę na czerwonym świetle i oczekując na haracz zawiązał się dialog:
- ładny garbus
- co??? to nie garbus!
- jak to nie? a co?
- trabant!
- ??!@@!#!!##$!@
moja reakcja była nie mniej emocjonująca jak opisana przez Jędreja |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 09:08
|
|
|
Ale się nam ładny wątek zrobił! To i ja dorzucę swoje 5 groszy...
Dla mnie najprzyjemniejszy moment to taki, kiedy zagaduje jakiś "spec" od aut i mówi: no ładny ładny, a silnik z czego? Trabant 601 mówię - i wtedy na twarzach ludzi rysuje się taka konsternacja i zdumienie - jakby jeszcze na początku rozumieli dlaczego jestem świrem i pcham kasę w karton, a po usłyszeniu odpowiedzi jakby stracili oręż i głupieją. Co to za freak - na twarzach mają wypisane.
Bo do pstrykania zdjęć przez przechodniów na światłach się przyzwyczaiłem... |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 11:58
|
|
|
| Najlepsi są eksperci w stylu: panie, ja pamiętam, trabanty nigdy nie miały dwusuwowych silników,itp. I weź wytłumacz takiemu. |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 12:18
|
|
|
U mnie na osiedlu to 1 dzieciak na 3, w wieku podstawowki wie co to za samochod.
- pierwszy zobacz jaki fajny garbus
- drugi to nie garbus to syrenka
- przeciez to jest trabant |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-04-01, 14:05
|
|
|
WOW kędzior sie znalazł, miłośnik 601 co się wbrew swojej woli i ideologii przesiadł cichaczem na 1,3...
z 1,3 szybko się wyleczyłem i dalej mam 2t... |
|
|
|
 |
|
|