|
bezsilna złość!!! czyli WANDALIZM bis |
| Autor |
Wiadomość |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 12:38
|
|
|
| faktycznie byl mecz, bo mi jakies ryja drace towarzystwo szlo grupowo :/ ale tym razem patrzylem przez okno na samochod i mialem juz buty na nogach, a w reku pałę zeby w razie co ich gonic :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 14:23
|
|
|
| hehe... kto by tu był goniony :D oni czy ty :D |
|
|
|
 |
Hajs
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 14:44
|
|
|
heh, chyba on...
Bo jak to mowia: " W kupie siła!! Kupy nikt nie ruszy!! " xD |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 14:56
|
|
|
No właśnie Kupy nikt nie rusza, a ja mam na imie przecież Kupa :D
zastanawialem sie nad tym faktem i doszedłem do wniosku, że adrenalina pozwoliłaby mi trochę powalczyć. |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 16:04
|
|
|
| ta, a na drugi dzień by cie obudzil w szpitalu telefon od mamy ze w miejscu gdzie stał trabant jest kupka popiołu i 4 felgi |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 16:32
|
|
|
Kuba wezwałby mnie z moim młotkiem na skurwysynów i poradzilibyśmy sobie
Aguska czytałaś regulamin?
Taka ładna dziewczyna a tak fluga...
wstyd!!! |
|
|
|
 |
Bartek Dobrzyński
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 16:33
|
|
|
| Czytając to aż się cieszę że mieszkam gdzie mieszkam... Trab stoi sobie spokojnie na podwórku średniomiasteczkowej kamienicy, nieraz potrafi noc stać otwarty i nic. Boje się tylko co będzie jak się przeprowadzę na studia do Łodzi. Trab chyba zostanie w Zduńskiej Woli... |
|
|
|
 |
halogen
Gość
|
Wysłany: 2008-03-16, 23:31
|
|
|
| mi w 1.1 ktos wiatr z 3 kol spuscil;p |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2008-03-17, 00:30
|
|
|
offtop: bartek zalezy co zamierzasz studiowac :D na polibudzie są przyzwyczajeni do trabów bo pare jezdzi. ale na uł sucho [; naliczylem trzy
ostatni offtopic w twoim życiu mamy nadzieje
Admin Q |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-04-29, 12:16
|
|
|
| Ja już spię spokojnie, Traba mam na podziemnym. Taki spokój kosztuje ale zdewastowane części i zszarpane zdrowie również :/ |
|
|
|
 |
bartekN.
Gość
|
Wysłany: 2008-04-30, 09:57
|
|
|
| Nie chwal dnia przed zachodem słońca. W końcu kilka dni temu Maybacha też wyciągnęli z garażu podziemnego. |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2008-04-30, 12:54
|
|
|
| nie to żebym się chwalił... bo jeszcze któryś z "Trabanciarzy" targnie się na mój majątek w postaci Mydelniczki ;) |
|
|
|
 |
Wojtek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2008-05-01, 22:13
|
|
|
Hmm
To i ja się przyłączę. Dawno mnie tu nie było.
W sobote w nocy w Toruniu wyjebali mi przednią i tylną szybę kostką chodnikową :/ i zerwali rejestracje no bo przecież bydgoska rejestracja w Toruniu .... :/
Autko zaraz przed stancją stało. Kumpel od frontu mial okno otwarte i dziwnie nic nie slyszał a ciągle łazi i stynka ze spać nie może.
A jak mendy przyjechały bo zadzwoniłem. Szkoda gadać... Nabawiłem się na nich uczulenia :/
Gdybym na gorącym dopadł to bym tą kostką sprawcy zrobił papke z ryja.. |
|
|
|
 |
Cost'a Und Brossu
Gość
|
Wysłany: 2008-05-03, 00:54
|
|
|
dobrze by było papkę zrobić z ryja tylko cza złapać - Ja Poluje na tych co mi sie włamali nie dawno i ZAMKNĘLI trabiego - ukrdli ozdobną gałkę z zatopionym samochodzikiem. mam nagą wajhę typu hykomat.
także jak ich znajdę ,to nie tylko zrobię z ich twarzy papkę, ale i więcej bo zmasakruje tak jak moje zamki zostały zmasakrowane.
dziwne ze audio nie znikło... a jest dobrej marki... i kosztowne. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2008-05-03, 17:55
|
|
|