Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CARTOON TRABANT KLUB POLSKA
Autor Wiadomość
Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-21, 16:26   

a ja mam takie pytanko..
Znalazłem u siebie w gratach szybę z naklejką którą nabyłem od Ś.P. Zbyszka.
I chciałem się zapytać, czy ktoś aktualnie z forum zajmuję się jakąś dystrybucją takich naklejek?
albo czy ktoś miałby w pliku ją? tak żebym sobie we własnym zakresie wykonał?

Naklejka

Nie orientuje się dokładnie co i jak, także proszę negatywnie nie odbierać moich intencji :)

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-01-21, 16:39   

Niebawem naklejki będą dostępne na stronie CT. Do wiosny zdążysz zamówić ;) Szczegóły już niedługo.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-21, 17:30   

noo! Dzięki wielkie:) Widzę, że zaczyna się naprawdę pozytywnie dziać :) Tak trzymać Dziewczyny i Chłopaki :)

wnuq
Gość
Wysłany: 2011-01-21, 23:11   

Nie wiem bo trzeba będzie się zapisać do klubu a to pozytywne nie jest.

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2011-01-21, 23:22   

Czy pojawia się informacje nt ewentualnego członkostwa w klubie dla potencjalnie zainteresowanych?

wnuq
Gość
Wysłany: 2011-01-22, 13:36   

tak już się pojawiły i są tu:
KLUB UŻYTKOWNIKÓW I SYMPATYKÓW TRABANTA "CARTOON TRABANT KLUB POLSKA" jest zarejestrowany jako stowarzyszenie.

Jeśli chcesz przystąpić do Klubu, zapoznaj się z informacją poniżej.
Stosowne formularze i dokumenty znajdują się w linkach.

Formularz Zgłoszeniowy do Klubu
Regulamin Klubu
Regulamin Rekrutacji do Klubu
Regulamin Komisji Rewizyjnej
Statut Klubu Cartoon Trabant

Prosimy o zapoznanie się z w/w dokumentami, ponieważ ich znajomość jest jednym z warunków przyjęcia do Klubu.

Formularz Zgłoszeniowy do Klubu należy wydrukować, wypełnić i przesłać na poniższy adres listownie:

Cartoon Trabant Klub
Tomasz Zwoliński
ul. Zagięta 13A
04-847 Warszawa

lub dostarczyć do mnie osobiście na spotkaniu lub zlocie.

Proszę NIE WYSYŁAĆ pieniędzy za składkę na ten adres. Wpłaty przyjmujemy TYLKO I WYŁĄCZNIE przelewem na konto Klubu.

Konto Klubu Cartoon Trabant:

CARTOON TRABANT KLUB POLSKA
Ul. Siemiradzkiego 23/2
31-137 Kraków

41 1020 1778 0000 2302 0050 5735

PKOBP Oddział 1 w Kwidzynie

Koszty uczestnictwa w Klubie:

# członek zwyczajny: 50 zł składka roczna (zawiera wpisowe dla nowych członków)

# sympatyk: 10 zł składka roczna (zawiera wpisowe dla nowych sympatyków)

Zarząd Klubu może, na wniosek Członka Klubu udzielić zniżek od opłat klubowych. W szczególności dotyczy to rodzin lub par wspólnie wstępujących do Klubu.

Przynależność do Klubu będzie wiązała się z wieloma profitami tj. zniżki w sklepach i warsztatach do 10%, możliwość rezerwacji miejsc noclegowych na zlotach oraz dostęp do wszystkich materiałów na stronie Klubu. Klubowicze być może (jeśli pozwoli na to budżet Klubu) będą otrzymywać różne gadżety Klubowe. Ogólnie sprawa profitów jest otwarta i Zarząd Klubu podejmuje działania (np. wyszukiwanie sponsorów) aby Członkowie Klubu mogli łatwiej i przyjemniej korzystać z członkostwa w Klubie.

dokładnie tu:
jak zapisać się do KLUBU

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2011-01-22, 15:01   

Dodam że na wiosnę rusza nowa witryna klubu. Pracujemy również nad zachęceniem osób nie zrzeszonych do członkostwa w klubie. Trwają prace nad zniżką ubezpieczenia OC dla klubowiczów. Dążymy ogólnie do sytuacji, aby osoby chciały być w klubie. Pozdrawiam

Lary
Gość
Wysłany: 2011-01-22, 22:27   

Przyglądam się od dłuższego czasu waszym "staraniom" o klub i o tą stronę. I jedno tylko da się zauważyć ze oprócz waszych kłótni to nic ciekawego się nie dzieje. W ten sposób nikogo nie zachęcicie do wstąpienia do kubu.
To samo zdanie mają ludzie którzy byli lub są w klubie.

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-01-22, 22:41   

Z całym szacunkiem Lary. Dzieje się sporo i wybacz że nie dyskutujemy tutaj w publicznym temacie

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2011-01-23, 17:59   

Ah ta zbuntowana i niecierpliwa młodzież. Zebranie było w grudniu jest styczeń poczekaj aż z wiosną CT rozkwitnie bo ty jak ten pierwszy plemnik przed orkiestrę lecisz a potem zdziwko że migdałki...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 08:26   

Lary: Przyglądam się od dłuższego czasu waszym "staraniom" o klub i o tą stronę. I jedno tylko da się zauważyć ze oprócz waszych kłótni to nic ciekawego się nie dzieje. W ten sposób nikogo nie zachęcicie do wstąpienia do kubu.

To jakoś kiepsko się przyglądasz.
Widziałeś jakąś kłótnię członków Klubu? hahaha

To samo zdanie mają ludzie którzy byli lub są w klubie.

Za przeproszeniem, ale w imieniu kogo się wypowiadasz? Bo chyba nie w imieniu prawie 40 osób obecnych na grudniowym forum i kolejnych 25, które nie mogły przybyć.

wnuq
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 11:05   

Rozładowując atmosferę. Pozdrowienia dla trabanciarzy i trabantów z centralnej Polski

Lary
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 15:34   

Przepraszam ze się odezwałem.

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2011-01-24, 16:06   

Czyżby sarkazm? Bo w moim mniemaniu nie masz masz powodu przepraszać. Nikt ci nic nie zarzuca tylko wyprowadza z błędnego stosunku spowodowanego ograniczonym z różnych powodów punktem widzenia
;)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2011-01-25, 19:31   

Nie rozumiem tych przeprosin?
Miałeś swoją tezę, spotkałeś się z paroma wypowiedziami, w tym moją i kapitulujesz? ;)
Spodziewałem się dyskusji!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi