Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CARTOON TRABANT KLUB POLSKA
Autor Wiadomość
machoony
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 22:26   

xiedzu, a Ty!? co zrobisz dla klubu?
wnuqu, a Ty?! co zrobisz dla klubu?

xiędzu
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 23:36   

machoony - czytaj to co było już wcześniej napisane:
"nie oznacza to, że ja już nic nie będę robił...
to ja (w przeważającej części) napisałem statut klubu, regulaminy i jeśli będzie podjęta decyzja o zmianie, uaktualnieniu tych dokumentów mnie to będzie najłatwiej zrobić...
są też pewne założenia do nowej strony ct i tam też mogę trochę dać od siebie (obiecałem skany wszystkich moich prospektów trabanta - a mam ich ok. 50)"
to tak na początek - nie lubię dawać obietnic których nie mogę spełnić więc nie będę pisał tu o cudach-niewidach z mojej strony...
ale bacznie będę obserwował rozwój sytuacji i w miarę możliwości będę się również dołączał swoją osobą do przedsięwzięć przez innych zaproponowanych i prowadzonych...
zobaczymy co z tego wyjdzie...

RAV
Gość
Wysłany: 2010-10-31, 00:47   

Życzę powodzenia w organizacji zlotów.W tym roku do Trabi Expo dołożyliśmy z własnej kieszeni.Między innymi dzięki takim,którzy deklarowali przyjazd i się "wystawili".Niestety tym którzy myśleli,że zarobimy na nowe fury muszę napisac,że nie zarobiliśmy.Ale chyba w CT nie o to chodzi.I nie zależy mi żeby za tą składkę klubową coś z tego miec.Płacąc 50 zł rocznie nie liczę,że coś z tego będę miał.To tylko 5 paczek fajek albo 20 piwek jak kto woli ;)Ale ja stary cap jestem i myślę idealistycznie.DDR!

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-10-31, 10:05   

Ja czekam na zmianę władz bo naprawdę liczę, że osoba typu kuzyn dużo da ale jako osoba upoważniona tak myślę(jest to większa mobilizacja). Do tego jednak tak jak machoony napisał co my robimy dla klubu... ale co klub robi dla nas by przyciągnąć... założenie stowarzyszenia to nie wszystko:| Chętnie wstąpię do klubu z nadzieją, że coś zacznie się rozwijać bo zależy mi na promowaniu i wlepki zamiast legitek jest to rozwiązanie ale też nie każdy chce mieć jakieś tam wlepki na autach może po prostu każdy wlepe promującą ale w swoim rozmiarze... nie musi być na całą szybę żeby być widoczną!! Czekam na rozruch:) Kuzyn a ty jesteś nadzieją:P

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-10-31, 10:07   

a sprawa wizualna strony i forum:) to też by mogło by być bardziej przyjazne dla odwiedzających:) i pomysły machoonego odnośnie relacji ze zlotów!! REWELACJA!! naprawde facet robi swietne materialy z imprez no i to juz jest jakis bodziec przyciagajacy!! może jakiś grafik machnie maly baner ktory mozna umiescic na stronce no i na takich forach jak TRABRYGADA GERMANSTYLE CULTSTYLE i inne mniej znane czy bardziej znane dogadamy sie powrzucamy bo duzo ludzi tam pokazuje swoje traby bo nie ma pojecia ze CT jeszcze dziala!!

xiędzu
Gość
Wysłany: 2010-10-31, 13:18   

johnek ja cie proszę przestać prawić farmazony...
nie dociera do ciebie że to członkowie klubu zmieniają klub i są odpowiedzialni za jego działanie?
nie władze tylko i nie władze wyłącznie...
czekasz aż się zmieni to wejdziesz i spijesz śmietankę... wejdź i zmień coś - to będzie miarą trabanciarstwa...
jak coś super działa to każdy chce w tym być, jak coś trzeba naprawić to tylko gadać potraficie...
wqrwia mie taki fandzolenie...
rusz d.pe i zrób coś... i nie zlot na którym chwalisz się że nawet policja pije ale coś co będzie dobrze świadczyło o miłośnikach trabantów...
więcej tu nie będę pisał - szkoda słów...
zobaczymy się z tymi co coś chcą zrobić na spotkaniu w grudniu i wtedy może coś się ruszy...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2010-10-31, 21:33   

Niezle kuchenne rewolucje wyszły. Pomysłów sporo,wiele ciekawych idei, parę konkretnych deklaracji, kilka wypowiedzi "znawców", którzy mogliby sie czasem przymknąć bo najwiecej ich na forum, a nie w realu.

Coraz bardziej pozytywnie zaczynam widzieć forum w Bełchatowie, bo jest szansa żeby przekuc w czyn to co sie pojawia w dyskusjach od parunastu miesięcy, a w tym temacie powtarza, albo pojawia na nowo.

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2010-10-31, 23:36   

rysunek z przekroju

klakson
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 20:49   

Idealnie mateusz105 :)

Mam propozycje, nawet jeśli nie jesteś, nie byłeś i nie będziesz członkiem, f...tem itd z tych czy innych powodów, a masz pomysł co można by było zrobić, co zmienić, co dodać, co cię denerwuje (tylko bezosobowo), a może chcesz się czegoś podjąć... hmmm, to zastanów się chwilkę, spisz to i prześlij na e-mail klubowy. Choć nie jesteś klubowiczem, jesteś trabanciarzem i skoro tu jesteś, choćbyś nie chciał jesteś członkiem tego społeczeństwa. Pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Kuzyn uwielbiam rewolucje, ale konstruktywne, nie na hurrraaa ... :)

Pozdrawiam

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 23:01   

Xsiędzu do póki nie jesteś na imprezie, którą organizuje nie wypowiadaj się na jej temat!! Ja na twoim zlocie byłem i wypowiadać się mam prawo!!
Co do zmian w klubie chętnie się włączę ale zdaje mi się, że wy właśnie byście nie chcieli tych zmian żeby ludzie mojego pokroju się afiszowali!! Ale uwierz, że chętnie podziałam-i tak nawiasem dlaczego właśnie Bełchatów ma być centrum forum CT?? dlaczego nie inne miejsce??!! Jak mi się uda to przyjadę bo chętnie podziałam gdyż CT ma potencjał nie wykorzystany.

pozDDRawiam

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 23:25   

dlaczego właśnie Bełchatów ma być centrum forum CT??

Bo taka decyzja została wspólnie podjęta w gronie przedstawicieli klubu CT.
Johnek, do puki nie jesteś w klubie stonuj nieco z rządzą wyjaśnienia wszystkiego. Zastanówmy się co zrobić a nie skupiajmy się wyłącznie na rozpamiętywaniu tego co było.
Pozdrawiam

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2010-11-02, 09:50   

ale zdaje mi się, że wy właśnie byście nie chcieli tych zmian żeby ludzie mojego pokroju się afiszowali!!

Widzę że sam siebie oceniasz i sam wystawiasz receptę jak powinieneś być traktowany.

Nie wystarczy być głośnym, aby być słuchanym.

Uczestnictwo w forum będzie możliwe zgodnie z przyjętymi zasadami.

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2010-11-02, 10:17   

Ja chce pomóc od dawna i parę osób (Lokata, Kuzyn, Stojan, Grzegorz B., Prezes, Klakson) dobrze o tym wie bo temat powraca przy każdym zlocie i jest to temat do rozmów. Jednak większa część zarządu nie pojawia się na zlotach i nie możemy porozmawiać. Nie było takiej możliwości na żadnym ze zlotów (nie byłem tylko w Łodzi). W Krakowie udało się porozmawiać z Grzegorzem.
Co do strony:
- zmiana wyglądu nie uzdrowi sytuacji, ani nie przyciągnie nowych członków
- rozbudowa funkcji i działów - tak jak najbardziej
Oficjalnie deklaruje się na pomoc w dziale technicznym i elektrycznym fotki, opisy schematy
- relacje ze zlotów- jak mam kamerę to filmuję, ale są to długie "pełnometrażowe" amatorskie produkcje -jak ktoś nie był to wszystko można zobaczyć.
- forum - nie przesadźmy z milionem działów i kategorii
- co do zebrania - zebranie jest dla członków - osoby które nagle teraz wstąpią do klubu nie mają prawa głosu: Regulamin Rekrutacji do Klubu
1.Kandydat, starający się o status Członka Zwyczajnego, w czasie okresu warunkowego ma prawo do:
...
b. uczestniczenia w Forum Członków Klubu z prawem zgłaszania opinii, bez prawa głosu

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-12-10, 22:37   

Do zobaczenia jutro :) Wyjeżdżamy jak się wyśpię i najem.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2010-12-19, 16:09   

Forum Stowarzyszenia Cartoon Trabant Klub Polska
Kleszczów, 11 grudnia 2010

W dniu 11 grudnia 2010 w Kleszczowie odbyło się Forum Stowarzyszenia CARTOON TRABANT KLUB POLSKA,
wzięło w nim udział 25 członków Klubu (z ogólnej ilości uprawnionych 45) i 15 sympatyków.
Podczas obrad przeprowadzone zostały wybory uzupełniające do Komisji Rewizyjnej, do której wybrany został Łukasz Żychoń (kuzyn353).
Przegłosowany został wniosek o rozszerzenie składu Zarządu Klubu, do którego został wybrany Julian Gonet (YuLaS)

Obecny skład Zarządu:
Tomasz Zwoliński (Prezes) - Prezes
Grzegorz Brzeziński (GrzegorzB) - Członek Zarządu
Krzysztof Kegel (Fritz) - Członek Zarządu
Julian Gonet (YuLaS) - Członek Zarządu

Komisja Rewizyjna:
Tomasz Brawata (Xiędzu)
Dominik Lasoń (Klakson)
Łukasz Żychoń (Kuzyn353)

W czasie Forum prowadzonego przez prezesa Klubu Tomasza Zwolińskiego i członka zarządu Grzegorza Brzezińskiego dyskutowane były miedzy innymi zagadnienia organizacji zlotów pod patronatem Klubu, promocji Stowarzyszenia, rozwijania ruchu Trabantowego w kraju, współpracy z innymi organizacjami motoryzacyjnymi, kontaktów zagranicznych, finansów Klubu i pozyskiwania funduszy, działania organów statutowych, gadżetów cartoontrabantowych, i zgody na ich wykonywanie, serwisu WWW, forum internetowego. Ustalona została lista zlotów, które odbędą się pod patronatem Stowarzyszenia CARTOON TRABANT KLUB POLSKA w 2011 roku, będą to: Pyrkomania, Silesia Fest, Solina – Zawóz, Trabi-EXPO. Uaktualniona została lista przedstawicieli regionalnych CARTOON TRABANT KLUB POLSKA. Po zakończeniu części oficjalnej rozpoczęły się nocne Polaków rozmowy obracające się oczywiście wokół Trabanta.

Podsumowanie sporządził Grzegorz Brzeziński (GrzegorzB)

Pełne sprawozdanie zostanie przesłane członkom Stowarzyszenia.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi