|
ZLOT 1-3 MAJ POZNAŃ |
| Autor |
Wiadomość |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2007-05-04, 20:17
|
|
|
Nasza ekipa forda winstara tez dotarła cało do domu.Wielkie podziękowania dla ORGANIZATORÓW tylko szkoda że Poznan jest tak daleko, bo na zlocie byliśmy tyle samo co w samochodzie ,ale naprawde wszyscy zadowoleni,wiec znaczy że było warto!!!!!!!!!
Pozdrowionka dla wszystkich !!! I niech Żełądek bedzie z wami bo w Żełądku były zawsze kwasy !!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Biały
Gość
|
Wysłany: 2007-05-04, 20:18
|
|
|
Witam!
Chciałem serdecznie podziękować wszystkim którzy przyjechali na zlot i dobrze sie bawili.
http://ww6.tvp.pl/4994,20070502493120.strona
tu jest link do strony tvp3 gdzie mozna znalezc teleskop ze zlotem.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
fazerkifuriatki
Gość
|
Wysłany: 2007-05-04, 21:55
|
|
|
| Pozdrowienia dla Onanizatora od trzech desperatek z Bystrzycy Kł. i podziękowania za ciepły kawałek podłogi :). Prosimy o kontakt! |
|
|
|
 |
WojtasCB_Serwis
Gość
|
Wysłany: 2007-05-04, 22:22
|
|
|
Witam i chciałem WSZYTKIM podziękować zlocik uważam za udany mimo ze niestety musiałem sie zwinąć predzej :( (tak czasem bywa w życiu) Ciesze się że mogłem WAS wszystkich poznać
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
citek
Gość
|
Wysłany: 2007-05-05, 12:44
|
|
|
| wielkie podziekowania dla organizatorow zlocik byl zajebisty co prawda mala awaria mi sie w trabie zdarzyla i nie moglem wystartowac we wszystkich odcinkach rajdu ale juz wszystko ok aha i dzieki robak za takie ladne zdjecie mojego traba w koncu mam co wrzucic w swoj profil |
|
|
|
 |
Ogon
Gość
|
Wysłany: 2007-05-05, 19:22
|
|
|
Dziekuje bardzo wszystkim za przybycie, zlot byl naprawde udany. Podziekowania gorace sle takze dla glownego inicjatora, Patyczaka Poznaniaka.
pozdro
Ogon |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-05-05, 19:33
|
|
|
ej :/ tyle aparatow bylo i nikt fotek nie wrzooca :(
zzipujcie fotki i wrzooccie na www.rapidshare.com ;) i wrzooci linki ;) |
|
|
|
 |
fazerkifuriatki
Gość
|
Wysłany: 2007-05-05, 20:26
|
|
|
| Drodzy zlotowicze, czy ma ktoś jakiś kontakt do "pana" Onanizatora o dźwięcznie brzmiącym imieniu Tomasz;)? |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2007-05-05, 22:24
|
|
|
ufff...Dopiero dzis do neta sie dopchałem
...Ludziska było czadowo ..Pierwszy raz jechałem trabem na dwóch kołach za kierownica...Organizacja super....zwiedzanie browaru z degustacja....Dzwon nikeiego.....Rzeszowiak reelacja....Poprostu sezon 2007 uważam za twarty do zobaczenia na następnych...podejrzewam ze sie tylko w łodzi nie spotkamy bo mam za daleko:)
P.S. czemu nikt nie zrobił fotek jak trabi prawie dacha strzela?? |
|
|
|
 |
John'ek
Gość
|
Wysłany: 2007-05-05, 23:35
|
|
|
| Nareszcie John'ek ma chwile by wpisać!! Podziekowanie dla ekipy WLKP CT za zorganizowanie tego zlotu!! Fajowo 1 raz w zyciu cos wygralem... heheh a HELGA miala dosc naciskania na gaz:D hehe dzieki wszystkim za zabawe darek a ty sie wyspij i przyznaj glod alkoholowy tam cie zameczyl co??!!:D zarcik ale dales czadu |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-05-06, 08:56
|
|
|
| John'ek dostałes e-maila? |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
|
|
|
 |
Haneczka
Gość
|
Wysłany: 2007-05-06, 12:23
|
|
|
| Witam Wszystkich,postanowiłam tez sie zgłosic, a więc:Trab dowiózł mnie całą do domu bez żadnego zająknięcia (to się chwali :D)Co moge napisac dotyczącego zlotu, to to ze baaardzo mi sie podobało[choc miałam kawał drogi do przejechania, NIE ŻAŁUJĘ :)]Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na kolejnych zlotach |
|
|
|
 |
Haneczka
Gość
|
Wysłany: 2007-05-06, 14:53
|
|
|
| Jeszcze raz ja.Przesyłam dwa linki do moich fotek,PozDDRo :) |