Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRAMPKOWISKO 2006
Autor Wiadomość
Major
Gość
Wysłany: 2006-04-21, 06:50   

Tak w ogóle zboczyliśmy z tematu :-)
Juz za tydzien mega balanga, mam nadzieję że jednak uda mi się przyjechać i powacham sobie zapach zweitakta za którym się trochę stęskniłem, u mnie jezdzą prawie same polówki po okolicy... :/

Butcher
Gość
Wysłany: 2006-04-24, 22:14   

Faken szit gat demit men!!!! Nie mogę sobie dać rady z tym gaźnikiem, poli jak smok, a raczej leje jak smok. Ciagle mi cieknie przez te rurke... juz 3 gaźnik założyłem i to samo.

Proszę o kontakt kogoś z Częstochowy, kto pomógłby mi przy gaźniku (ja też Was namierzam)... MEGA mi zależy żeby dojechać na ten zlot, a nie dopchać :-)

Lewy81
Gość
Wysłany: 2006-04-25, 07:21   

A tu lipa Picia opieprzysz mnie bo nie wiem czy oddam Ci line..nie wiem czy zdaze wrocic od szwabow..:( Ale postarma sie byc chocby na jeden dzien...:)

picia353
Gość
Wysłany: 2006-04-25, 09:20   

no i najlepiej jak by to była sobota :) lewy , sobota !!!!!!

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 12:59   

Gdyby ktoś miał problemy z trafieniem to polecam

http://trafdo.pl/DefaultPage.aspx?479947

Chyba już bardziej dokładnie się nie da..... :)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 16:11   

Mogłbym prosic o dokladny adres w Zelowie tej stanicy harcerskiej, na wypadek gdybym mil problem z trafieniem bo jeszcze tam nie bylem a sam smigam. Dzieki.

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 16:19   

a ja to mam pytanie do mieszkańców okolic łodzi :) jaka u was pogoda panuje? na mapach w telewizorze pokazują ze u was cieplej niz na mojej dalekiej północy! teraz na przykład w Elblągu jest 10 stopni tylko! a u Was? :) wiece o co chodzi! spanie w namiocie, Martyna w Himalajach m achyba cieplej :)

a i drugie pytanie też mam: o której w sobote jest planowane rozpoczęcie gier i zabaw zlotowych? Nasza ekipa szcuje, że przyjedziemy do Zelowa coś w okolicach południa w sobotę a nie chceilbyśmy nic stracić. :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 16:48   

Myślę że im wszyscy będą bardziej oczytani tym więcej będzie gier i "zabaw". poza tym będą one coraz bardziej rozbudowane w fabule jak i wykonaniu.

Bartek Zawadzki
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 17:02   

Do Qbs:
Też jade pierwszy raz, ale jakos trafię. Nie bój nic, mają być drogowskazy. I pamiętaj, przy Petrochemii w las!

Do emilia j.:
Pogoda u nas cacy. Słoneczko przygrzewa od paru dni, jest naprawde przyjemnie. O ile sie utrzyma do weekendu, to pod namiot można śmiało się pakować. Ale my nie pozwolimy, żeby było Wam w nocy zimno ;)

Pozdrówka dla wszystkich.

Karola
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 18:27   

A ja mam pytanko: ok której będzie trabmen i girl zlotu? No bo jeśli nagrodą ma być pięknie opakowany tomik poezji to może warto wystartować?! Przyjadę w sobotę ok 19-20.
Do zobaczenia!!

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-04-26, 23:58   

ze spaniem w namiocie najmniejszy problem .
każde warunki są dobre :D:D
ale są jeszcze domki :D kto pierwszy ten lepszy :D:D
DLatego sie jedzie w piatek :)) do zobaczenia ;)

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2006-04-27, 06:20   

Butcher czesc slcuhaj jeśli chcesz podjedz jutro do mnie na mzawodzie ok 17 to zrobimy ten gaznik.kup tylkoz awoek i wsyztsko sie ustawi.pozdro

szopeno(lenny)
Gość
Wysłany: 2006-04-27, 08:04   

W zelowie kolo stacji pterochemni w las i potem droga sama was poprowadzi. Jezeli chodzi o trab girl (men) zlotu i pokazy rycerskie bedzie to polaczone i zacznie sie okolo poludnia :)

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-04-27, 08:27   

a car audio kiedy?

ba
Gość
Wysłany: 2006-04-27, 09:44   

taki maly off topic :D
ale ostatni punkt programu sobote :D
"- muzyka, konserwy bez przerwy"
nie wzialo sie z pewnego tytulu 'joint konserwy muzyka bez przerwy' ;)))

btw emi a co chcesz nam w trabancie zaspiewac ;) ? ze tak sie wypytujesz o ca :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi