|
TRAMPKOWISKO 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Major
Gość
|
Wysłany: 2006-04-21, 06:50
|
|
|
Tak w ogóle zboczyliśmy z tematu
Juz za tydzien mega balanga, mam nadzieję że jednak uda mi się przyjechać i powacham sobie zapach zweitakta za którym się trochę stęskniłem, u mnie jezdzą prawie same polówki po okolicy... :/ |
|
|
|
 |
Butcher
Gość
|
Wysłany: 2006-04-24, 22:14
|
|
|
Faken szit gat demit men!!!! Nie mogę sobie dać rady z tym gaźnikiem, poli jak smok, a raczej leje jak smok. Ciagle mi cieknie przez te rurke... juz 3 gaźnik założyłem i to samo.
Proszę o kontakt kogoś z Częstochowy, kto pomógłby mi przy gaźniku (ja też Was namierzam)... MEGA mi zależy żeby dojechać na ten zlot, a nie dopchać |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2006-04-25, 07:21
|
|
|
| A tu lipa Picia opieprzysz mnie bo nie wiem czy oddam Ci line..nie wiem czy zdaze wrocic od szwabow..:( Ale postarma sie byc chocby na jeden dzien...:) |
|
|
|
 |
picia353
Gość
|
Wysłany: 2006-04-25, 09:20
|
|
|
| no i najlepiej jak by to była sobota :) lewy , sobota !!!!!! |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-04-26, 16:11
|
|
|
| Mogłbym prosic o dokladny adres w Zelowie tej stanicy harcerskiej, na wypadek gdybym mil problem z trafieniem bo jeszcze tam nie bylem a sam smigam. Dzieki. |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-04-26, 16:19
|
|
|
a ja to mam pytanie do mieszkańców okolic łodzi :) jaka u was pogoda panuje? na mapach w telewizorze pokazują ze u was cieplej niz na mojej dalekiej północy! teraz na przykład w Elblągu jest 10 stopni tylko! a u Was? :) wiece o co chodzi! spanie w namiocie, Martyna w Himalajach m achyba cieplej :)
a i drugie pytanie też mam: o której w sobote jest planowane rozpoczęcie gier i zabaw zlotowych? Nasza ekipa szcuje, że przyjedziemy do Zelowa coś w okolicach południa w sobotę a nie chceilbyśmy nic stracić. :) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-04-26, 16:48
|
|
|
| Myślę że im wszyscy będą bardziej oczytani tym więcej będzie gier i "zabaw". poza tym będą one coraz bardziej rozbudowane w fabule jak i wykonaniu. |
|
|
|
 |
Bartek Zawadzki
Gość
|
Wysłany: 2006-04-26, 17:02
|
|
|
Do Qbs:
Też jade pierwszy raz, ale jakos trafię. Nie bój nic, mają być drogowskazy. I pamiętaj, przy Petrochemii w las!
Do emilia j.:
Pogoda u nas cacy. Słoneczko przygrzewa od paru dni, jest naprawde przyjemnie. O ile sie utrzyma do weekendu, to pod namiot można śmiało się pakować. Ale my nie pozwolimy, żeby było Wam w nocy zimno ;)
Pozdrówka dla wszystkich. |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2006-04-26, 18:27
|
|
|
A ja mam pytanko: ok której będzie trabmen i girl zlotu? No bo jeśli nagrodą ma być pięknie opakowany tomik poezji to może warto wystartować?! Przyjadę w sobotę ok 19-20.
Do zobaczenia!! |
|
|
|
 |
sintesi MIELEC
Gość
|
Wysłany: 2006-04-26, 23:58
|
|
|
ze spaniem w namiocie najmniejszy problem .
każde warunki są dobre :D:D
ale są jeszcze domki :D kto pierwszy ten lepszy :D:D
DLatego sie jedzie w piatek :)) do zobaczenia ;) |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-04-27, 06:20
|
|
|
| Butcher czesc slcuhaj jeśli chcesz podjedz jutro do mnie na mzawodzie ok 17 to zrobimy ten gaznik.kup tylkoz awoek i wsyztsko sie ustawi.pozdro |
|
|
|
 |
szopeno(lenny)
Gość
|
Wysłany: 2006-04-27, 08:04
|
|
|
| W zelowie kolo stacji pterochemni w las i potem droga sama was poprowadzi. Jezeli chodzi o trab girl (men) zlotu i pokazy rycerskie bedzie to polaczone i zacznie sie okolo poludnia :) |
|
|
|
 |
emilia j.
Gość
|
Wysłany: 2006-04-27, 08:27
|
|
|
| a car audio kiedy? |
|
|
|
 |
ba
Gość
|
Wysłany: 2006-04-27, 09:44
|
|
|
taki maly off topic :D
ale ostatni punkt programu sobote :D
"- muzyka, konserwy bez przerwy"
nie wzialo sie z pewnego tytulu 'joint konserwy muzyka bez przerwy' ;)))
btw emi a co chcesz nam w trabancie zaspiewac ;) ? ze tak sie wypytujesz o ca :D |
|
|
|
 |
|
|